1. Nick: MrAstar 2. Wiek: 18 3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: 2h, wieczorami do 5h 4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl: tak 5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: od około roku, od początku 6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego: Nie, na serwerze TS3 nigdy. 7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: Tak, znam się na tych funkcjach. 8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak. 9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Na imię mam Marcin, mam lat 18. W kwietniu kończę 19 lat. Jestem uczniem klasy 3 Technikum Hotelarskiego. Interesuję się minecraftem, uczę się dwóch języków obcych: Rosyjskiego oraz Angielskiego. Interesuje się również historią ( II Wojna Światowa), tekstami piosenek w języku Rosyjskim oraz Węgierskim. Jestem pomocny i według opinii niektórych, życzliwy jak mało kto. 10. Dlaczego Ty: Ponieważ, chciałbym pomóc administracji na serwerze TS. Uważam, że mógłbym się sprawdzić w tej funkcji. Chciałbym także po części odbudować zaufanie, które w dziecinny sposób straciłem. 11. Wymień administrację serwera TeamSpeak: XInfiniterX, xXSoniaXx oraz od pewnego czasu, Marcinek7. 12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: - Utrzymywanie porządku na serwerze TS - Kontrola dat logowania na kanale - Kontrola avatarów graczy - Być dyspozycyjnym oraz uczestniczyć w dyskusjach na forum - Znajomość serwerów craftapple.pl - Pomoc graczom w wyjaśnianiu działania TS. 13. Czy Przeczytałeś regulamin?: Tak, uważnie przeczytałem cały regulamin, zrozumiałem go i akceptuję jego postanowienia.
No Marcin... co tu dużo mówić? Pewnie, że na TAK! -Jesteś aktywny na serwerze/forum oraz TeamSpeak3 CraftApple, - Masz doświadczenie, - Ładne podanie, - Wiek odpowiedni (tak, mówię to ja ) - Znajomość serwerów Craftapple, powiedziałbym, nawet że wzorowo, był przecież ViceAdministratorem, - Pomocny, zawsze zwarty i gotowy do pomocy, - Miła i ogarnięta osoba. Tyle chyba starczy Jak mówiłem... Jestem na TAK!
Na TAK! MrAstar to supcio gość, mało takich znam, jak najbardziej powinniście go przyjąć na pomocnika TS3.
Nie! Tylko nie on A na poważnie to jestem na TAK ze względu na to że zna się na funkcjonowaniu TeamSpeak.
A więc tak Marcinie... - Podanie bardzo ładne. - Znasz się na rzeczy. Znam Cię na tyle że mogę stwierdzić że nadajesz się na te stanowisko w 100% może i jest już odpowiednia liczba pomocników ale będę na TAK
Wrócilo wielu * starych, dobrych graczy*, wśród nich rownież i TY. Witaj MrAstar Mój glos oczywiscie na TAK.
Przemyślałeś sprawę powrotu na CraftApple ? Nikt Cię do tego nie namówił, to jest tylko i wyłącznie Twój pomysł ? Naprawdę chcesz poświęcać swój czas na ogarnianie TS, na którym siedzą nie tylko Gracze CraftApple ? Zamierzasz zostać tutaj na dłużej ? Przestaniesz przeklinać ? Jeśli na wszystkie pytania odpowiedziałeś sobie "Tak. Zdecydowanie tak!" to z pewnością będziesz super nabytkiem dla Ekipy TS. O ile nie zabrania tego Regulamin. Ale jeśli przy którymkolwiek się zawahałeś to sobie odpuść. Nie warto. Nie ma po co marnować czasu zarówno Twojego jak i reszty.