MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

roxyplayz

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Lolcraft68, 18 Styczeń 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lolcraft68

Lolcraft68 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    [/b]Imię: Mam na imię Agata
    Dokładny nick w grze:roxyplayz
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Najczęściej gram na creative i gram tam ok. 4h.Potem na Survival 3 h i na seabock 1h.
    Data urodzenia: Urodziłam się w roku 2002 i aktualnie mam 13 lat,a rocznikowo 14.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: w Minecraft 1.1 zaczęłam grać w roku 2011.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Rozpoczęłam grę na CraftApple w połowie roku 2014.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie i nie mam ochoty.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Pełniłam funkcję pomocnika na serwerze ok. 70 graczy online.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym, żeby gracze nie reklamowali innych serwerów, chciałabym żeby na serwerze panował ład i porządek i żeby gracze nie używali wulgaryzmów.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik musi ogarniać czat z moderatorem, pomagać graczom w problemach i ogarniać komendy, zgłaszać usterki/bugi do Administratora, często przebywać na forum. Komendy pomocnika to:
    /mute nick - wycisza gracza.
    /kick nick - wyrzuca gracza z serwera.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałabym być pomocnikiem, ponieważ, chcę aby na serwerze zapanował porządek, by gracze się nie kłócili, jak powyżej napisałam dużo gram na creative widzę często, że gracze często zaczynają wyzwiska, wulgaryzmy, reklamują serwery, a pomocnik czasem coś zrobi, ale rzadko,więc trzeba go wyciszyć,lub wyrzucić.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Powiem graczowi,żeby tak nie pisał, a jeżeli to się powtórzy to kick a w razie reklamy muszę kicknąć gracza,gdy znów przyjdzie na server i ponownie będzie reklamował dam mu mute i zgłoszę na forum.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Uważam, że posiadam,lubię pracować z ludźmi, zawszę pomogę graczowi jeśli będzie chciał się mnie o coś zapytać.

Opisz swoją osobę: Mam na imię Agata. Mam 13 lat,dobrze się uczę i jestem bardzo dobra z języka polskiego. Mój ulubiony sport to pływanie i siatkówka. Ubóstwiam kolor czerwony.
    Lubię pomagać ludziom i jestem miła i koleżeńska.Dobrze się uczę z matematyki, angielskiego i historii. Często otrzymuję dobre oceny w szkole, choć zdarzy się mi zła ocena,ale to rzadziej. Lubię czytać powieści fantastyczne.Mam 162 wzrostu.Moje ulubione zwierzęta to kotki.Mieszkam w Bydgoszczy i chodzę do 1 klasy gimnazjum. Nie mam rodzeństwa. Bardzo lubię serwer CraftApple.Potrafię dobrze rysować i szkicować. Lubię również inne gry takie jak : The Sims 4, Trove, The Saddle Club.Mam kota,rybki i 2 szynszyle.W przyszłości chcę być reżyserką.

Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze jestem około 6,5 h. i jestem od rana do wieczora.

Umotywowanie podania: Uważam,że powinnam dostać szansę na pomocnika,wiem jestem dość młoda,ale jestem dobra z ortografii i języka Polskiego, umiem uspokoić graczy i podczas kłotni potrafię spokojnie rozmawiać.

Reklama
  2. _superliwia_

_superliwia_ Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Jak widać podanie cztelne, wiem masz nowy nick i inni będą pisać ze cie nie widać na serwie ale to się po chwili zmieni, odpowiedni wiek i jestem na TAK.

3. Puma_Poland

Puma_Poland Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Jestem na N_I_E:
    - nie widziałem wcześniej twoje nicku (nawet tego poprzedniego).
    - wiek... podobno liczba... ale każdy ma inny rozum.
    - mało czytelne podanie.
    - nie widzę twojego udziału w serwerze.

4. Lolcraft68

Lolcraft68 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Puma_Poland
    nie rozumiem dlaczego moje podanie jest nie czytelne, co masz do moich lat? mój wcześniejszy nick to : szabii

5. Weeby

Weeby Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Jestem na nie.

* Podanie brzydkie
    * Nie widuję Cie na serwerze
    * Nie widzę jak pomagasz
    * Nie udzielasz się na forum, aktywność zerowa
    * Interpunkcja na bardzo niskim poziomie
    * Wydaję mi się, że już gdzieś widziałam prawie, że identyczne podanie, ale nic więcej nie powiem na ten temat.

Pozdrawiam Weeby <3

6. zNormal

zNormal Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na NIE!
    - Podanie nieczytelne.
    - Nigdy wcześniej nie widziałem Cię na serwerze, dziś jedynie dostałem od Ciebie kilka wiadomości prywatnych pod rząd czy rozpatrzę Twoje podanie, a więc to robię.
    - Zerowa aktywność.

Pozdrawiam,
    zNormal

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę