MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

_superliwia_

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika _superliwia_, 18 Styczeń 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _superliwia_

_superliwia_ Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Imię: Mam na imię Oliwia.

Dokładny nick w grze: _superliwia_.

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej gram na SeaBlock i gram tam ok. 4,5h. Gram też na Creative i Survival, ale tam spędzam mniej czasu ok. 2h.

Data urodzenia: Urodziłam się w 2003 i aktualnie mam 12 lat, a rocznikowo 13.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W Minecraft 1.1 zaczęłam grać w 2010 roku.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Rozpoczęłam grę na CraftApple pod koniec 2014 roku.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie i nie chcę.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Pełnię funkcję admina na serwerze ok. 50 graczy online.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chcę, aby serwer nie był reklamowany poprzez graczy, chcę, aby na serwerze był spokój, no i żeby gracze nie przeklinali.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik musi ogarniać czat z moderatorem, pomagać graczom w problemach i ogarniać komendy, zgłaszać usterki/bugi do Administratora, często przebywać na forum. Komendy pomocnika to:
    /mute nick - wycisza gracza.
    /kick nick - wyrzuca gracza z serwera.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałabym
    być pomocnikiem ponieważ, chcę aby na serwerze był spokój, żeby gracze się nie kłócili, jak pisałam dużo gram na SeaBlock, a tam rzadko jest pomocnik i widzę często jak gracz reklamuje serwer, po prostu często widzę na SeaBlock powód, z którego trzeba albo uciszyć gracza albo go wyrzucić.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Powiem graczowi aby tak nie pisał, jakby gracz reklamował serwer wyrzuciłabym go z serwa i jakby znów reklamował uciszę go i zgłoszę reklamę na forum, gdy gracze będą się kłócić spróbuję uspokoić nich.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Sądzę że posiadam, lubię pracować z innymi osobami, zawsze pomogę graczowi jak się o coś mnie pyta.

Opisz swoją osobę: Mam na imię Oliwia. Mam 12 lat, choć dobrze się uczę i jestem bardzo dobra z ortografii. Mój ulubiony sport to piłka nożna i narty. Kocham kolor niebieski. Lubię pomagać ludziom i jestem miła i koleżeńska. Dobrze się uczę matematyki i historii. Często otrzymuję dobre oceny w szkole, choć zdarzy się mi zła ocena. Lubię czytać książki o przygodach i baśnie. Mam 162 cm wzrostu. Moje ulubione zwierzęta to wilki. Mieszkam w Katowicach i chodzę do szóstej klasy szkoły podstawowej. Mam brata, który ma 20 lat ma na imię Mateusz i często w zimę jedziemy razem na narty. Bardzo lubię serwer CraftApple. Mam umiejętności ładnego rysowania i malowania. Lubię tez grać w inne gry np. War Thunder, The Sims 3, Wolf Quest, GTA 5. Mam pieska, z którym codziennie chodzę na spacer i małą papużkę, która ma na imię Emilka. W przyszłości chcę być policjantką.

Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze gram ok.6 godzin dziennie i jestem od rana do wieczora.

Umotywowanie podania: Myślę że powinnam dostać szansę na pomocnika, wiem jestem młoda ale ogarnięta z ortografii, po prostu umiem uspokoić graczy i w kłótni umiem spokojnie rozmawiać.

Reklama
  2. Weeby

Weeby Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Jestem na tak.

* Podanie ładne
    * Udzielasz się na forun
    * Widuję Cię na Creative i widzę jak pomagasz
    * Nie byłaś karana

3. lusia

lusia Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie nieczytelne - trudno się czyta.

Mimo, że na Creativie jesteśmy naj. znaj. jestem na Nie. Powód ? : Często obrażasz graczy swoimi wybitnymi tekstami, a jak nie obrażasz, to nie widuje byś pomagała. .
    Wydaje mi się, że ten tekst
    gdzieś już widziałam, ale mogę się mylić....!

Sorki ;(

Pozdrawiam i Powodzonka następnym razem ;D

Luśka/Natalia

4. lusia

lusia Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Aha, czyli uważasz, że pomocnik może pisać "kij ci w oko" itd. ? A widziałaś, by inni pomocnicy tak pisali ?

5. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Oj lusia, widać, że nie grasz tu długo. Uwierz mi, byli tacy pomocnicy. Zdaje mi się, że po prostu nie chcesz mieć konkurencji. Ale to nie moja sprawa. Nie wiem co takiego nieczytelnego widzisz, bo dla mnie jest jestym z ładniejszych podań ostatnio. Ja osobiście widziałem cię na creative, byłaś miła, pomocna (chociaż nie tak szybka jak ja ;)). Moim osobistym zdaniem- nadajesz się. Brakuje mi trochę Yumi, więc ktoś młodszy się przyda, zawsze jakieś odświerzenie. Powodzenia

6. lusia

lusia Użytkownik

Docenione treści:
    0
    - Każdy ma swoje zdanie... Moim zdaniem pomocnik powinien dawać przykład graczom. A nie sam "obrażać xD".
    Gram tutaj 1-n rok. [Oczywiście zaraz będzie "Ale w podaniu było inaczej".] Ale w podaniu pisałam na nowe konto [NataliaPolskaxD] a ogólnie grałam też na innych nickach.
    Z tym tekstem się zgadzam. Fakt, "Lifka" jest pomocna i pomaga.

@edit ;-; Dobra, zmieniłam zdanie [po długich namysłach] jestem na razie na Tak Popatrzę dzisiaj na Creative jak działasz xD

PS. 1 - Też lubię narty ;3
    PS. 2 - Też lubię TS3 xD

7. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na TAK.
    -Podanie ładne, przejrzyste, bez udziwnień.
    -Widać Cię na serwerze.
    -Widać, że się starasz.
    -Osobiście nie gram na CV, ale z powyższych wypowiedzi wynika, że pomagasz.
    -Jesteś sympatyczna.

Warto dać Ci szansę ;)

Reklama
  8. Lolcraft68

Lolcraft68 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na tak
    Podanie czytelne
    zrozumiałe

9. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Jestem na TAK.

Często widuję Cie na serwerze. Gdy biegam na niewidzialności za cziterami to zdarza się, że zauważę jak odpowiadasz na czacie na jakieś pytanie początkujących Graczy. A w dodatku jesteś zdeklarowaną entuzjastką SeaBlock x)

10. zNormal

zNormal Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Hmmm.....
    - Podanie czytelne.
    - Polemizowałbym nad aktywnością, lecz nie przebywam na Creativie oraz SeaBlocku tak często jak na Survivalu, za to widuję Cię na nim od czasu do czasu.

Więc ja zostanę na chwilę obecną NEUTRALNY

Dlaczego ? Widywałem nie raz jak na serwerze bywałaś wulgarna.. Kto wie ? Może się już zmieniłaś.

Reklamę powinnaś od razu po zaszłym incydencie zgłosić na forum.

Pozdrawiam,
    zNormal

11. 2000mati1

2000mati1 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ładne podanie i ogólnie ale czasami wkurzasz tym swoim kijkiem ^^ , a w ogóle wszystko dobrze.Jestem na tak przechodzisz dalej :p

12. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na NIE!
    Powody:
    • Dla mnie twoje pomaganie, niby jest pomaganiem, ale cienko ci to wychodzi.
    • Podanie niby czytelne, ładnie napisane, ale mogłaś nad nim dłużej popracować, co szkodziło wyróżnić punkty podania? Nic przecież.
    • Wybacz, ale twoje zachowanie jest dla mnie trochę dziecinne (ale to tylko moja opinia).
    • Napisałaś, że pełnisz już funkcję admina na jakimś serwerze co trochę mnie nie pokoi.
    Mimo, że jestem na NIE, życzę powodzenia. ;)

13. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Jestem na duże TAK.
    Często Cię widzę na serwerze jak pomagasz.
    Jesteś dość ogarniętą osobą, czasami pewnie ze względu na swój wiek potrafisz użyć wulgaryzmu niestety - ale to nie powinno Cię wykluczyć z szansy na byt Pomocnika :)

Pozdrawiam Serdecznie,
    Lucklucky10

Ps: Wszystko napisałem z potłuczonego telefonu ;)

14. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Jesteś aktywna na serwerze,
    Podanie ładnie napisane,
    Miła, ogarnięta osoba,
    Trochę zwracałem na Ciebie uwagę, jak widziałem, że jesteś obecna na serwerze, więc całokształt twojej pracy oceniam na:

Jestem na TAK.
    Życzę powodzenia :)

15. Sznajper202

Sznajper202 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na TAK:)

16. BUBU_EUROPE

BUBU_EUROPE Użytkownik

Docenione treści:
    0
    + PLUSY +

- Dużo czasu spędzasz na serwerze
    - Nie byłaś karana
    - Pełniłaś podobną funkcję
    - Znajomość komend pomocnika
    - Odpowiedni Prefix
    - Dużo nam o sobie napisałaś

= NEUTRALNE =

- Wiek mnie trochę niepokoi, ale myślę, że dasz sobie rade.

- MINUSY -

- Brak formatu

[align=center]|| PODSUMOWANIE ||

[/align]

JESTEM NA TAK​
    :)
    Podanie mówi samo za siebie. 6 plusów, 1 neutral i 1 minus.
    Życzę Ci powiedzenia!

To jest wyłącznie moje zdanie.

FuBu&BuBu International SA.

17. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Wypowiem się Teraz Ja:

Plusy
    - Widuje Ciebie Na Serwerze Creative oraz Na Survivalu
    - nie Byłaś karana.
    Jestem na TAK

18. Damian_KMPL

Damian_KMPL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    jestem jak najbardziej na tak ponieważ widać cie dużo na serwerze i jesteś bardzo aktywna

ps. powodzenia i żebyś dostała tego pomocnika bo zasługujesz
    ;)

19. _superliwia_

_superliwia_ Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Dzięki wam wszystkim xd

20. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740