MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

mati1x1

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika mati1x1, 20 Styczeń 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Podanie na Helpera ;)
    Imię: Mam Na Imię Mateusz

Dokładny nick w grze: Mój nick to mati1x1

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których
    serwerach najchętniej: Od Nowej Edycji Survival Gram Jak
    Najwięcej Czasu. Bywam Równierz na Serwerze Creative. Gram około 3-8 Godzin Dziennie Więcej Przybywam W Czasie Wolnym

Data urodzenia: 05.07.2001 (mam 14 lat Rocznikowo 15lat ) :)

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Gram od Czerwiec Od Roku 2015 Były To Moje Pierwsze Początki grania w Minecraft

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Czerwiec Roku 2015.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Byłem Nigdy nie Byłem Karany Banem. Najwyżej Miałem /Kick ale To już jest Przeszłość ;)

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak Pełniłem Funkcje jako Moderator oraz Administrator

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym Żeby Było mniej Lagów/Bugów. Oraz chciałbym żeby Więcej Graczy Przybywali Na Serwerze.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    - Musi Pomagać Moderatorom Ogarniać Czat
    - Zgłaszać Bugi Administratorowi lub ViceAdministratorowi

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:
    Chcem Zostać Pomocnikiem Ponieważ Lubię Dużo Pomagać Różnym Graczom. Zgłaszać Skargi na innych Graczy np. za reklame.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    hymmm W sumie Jest Wszystko w Porządku. Tylko Bym chciał żeby administracja Była Aktywniejsza

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:
    Tak. Mam Kontakt Z Różnymi Osobami.
    Chodzę do Centrum Wolontariatu By Pomagać innym.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Mam Na Imię Mateusz. Lubię Dużo Spędzać Czas Przy Graniu w Minecraft lub w inne gry
    Ale Wolę Minecraft. Nie Lubię Szkoły Ponieważ jest nudna Wolę Pograć na Serwerze CraftApple. :)
    Jestem Zwykłym Normalnym Chłopcem Jak inni. Nie Lubię jak Ktoś wciska się na Chama.

Określ swoją dyspozycyjność:
    Moja Dyspozycyjność jest Bardzo Czuła. Dalej Nie wiem jak To Kreślić ;)

Umotywowanie podania:
    Chcem dodać Co By zrobili Helperzy jak by przyłapali cheatera.

Dziękuje Za Przeczytanie mego podania. Pozdrawiam i życzę miłej GRY :)

Reklama
  2. lusia

lusia Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Och mati mati... co ja mam tu napisać ? Troszkę słabo rozbudowane pięć zdań. Nie musisz pisać tak (przykładowe zdanie) Lubię Jeść Kluski (nie każdy wyraz z dużej ;d).
    Samo podanie nie za fajne ;/ Umotywowanie... słabe ;/ Widzę, cię na serwerze, ale nie zauważyłam pomocy z twojej strony. Mogę się mylić, bo nie jestem NON STOP na serwerze.
    jest dla mnie niezrozumiałe. Gracze się kłócą, a ty chcesz by administracja była aktywniejsza, a z tego fragmentu wynika "Nie spoko będzie spoko pogodzą się, niech admini się za nich zabiorą" przynajmniej ja takie wrażenie odnoszę. Administracja jest aktywna, skoro grasz na survival to myślę, że zauważyłeś. A ogólnie administracja ma też swoje problemy, swoje życie a minecraft jest najmniej ważny w ich życiu. Dobry wiek, ale to nie wystarczy.
    - I widzisz o co mi chodziło z tym pisaniem tylko dużą literą?
    Wiem, że wyjdzie że lusia hejtuje każde podanie, bo samej jej się nie udało. Ale ja napisałam co ja odczuwam po przeczytaniu tego podania. Jesteś sympatyczny, widzę to... ok, może przesadziłam, że w ogole nie pomagasz - pomagasz od czasu do czasu najczęściej jak wyższe rangi [pomocnicy,moderatorzy,administracja] są aktywne.
    No cóż... ja pozostanę NEUTRAL

Pozdrawiam i życzę miłej gry ;D

Lusia

3. _superliwia_

_superliwia_ Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Jestem na TAK

Gdy widziałam Cię pierwszy raz na serwerze, widziałam jak jesteś miły i pomagasz innym szczególnie nowym, zagubionym graczom.

4. Weeby

Weeby Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Jestem na nie

* Podanie nie ładne, wszystko się zlewa, czcionka za duża.
    * Wydaje mi się, że kłamiesz z wiekiem, bo nawet dwunasto letnie dziecko wie, że w środku zdania nie rozpoczyna się wyrazów od wielkiej litery.
    * W podaniu jest kilkanaście błędów interpunkcyjnych, ortograficznych oraz stylistycznych.
    * Nie zrozumiałeś pytania "Umotywowanie podania" co potwierdza kłamstwo z wiekiem.
    * Podanie jest okropne, nie chodzi mi o samą treść, ale też o estetyke.
    * I do tego te słowa

"Nie lubię szkoły bo jest nudna"

Naprawdę? Moim zdaniem masz 11-12 lat
    Bo takie rzeczy to sie gadalo w podstawówce, a rocznik 2001 jest teraz w drugiej gimnazjum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę