Imię: Jagoda Nick: SnowSGirlFun Najdłużej jestem na serwerze godzinę, i jestem najczęściej na serwerze Creative. Data urodzenia: Rozpoczęcie gry w MC: ok.grudnia 2014r. wersja MC: 1.8.9. Przybliżona Data rozpoczęcia gry na Craftapple.pl : ok.15 lipca Czy kiedykolwiek byłaś karana na serwerze gry lub forum: Nie Czy pełniłaś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Raczej nic, ten serwer jest po prostu wspaniały ! akie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnikomocnik musi pilnować porządku na danym serwerze, głównie na chacie. Jeśli ktoś np. używa wulgaryzmów, ma obowiązek zbanować lub uciszyć danego użytkownika. Dlaczego chciałabyś zostać pomocnikiem: Myślę, że się nadaję. Zawsze pilnuję porządku na podwórku, w szkole itp., i jeszcze zawsze o tym marzyłam W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zapoznam się z sytuacją, chwileczkę pomyślę (zawsze umiem coś wymyślić), i powiem jak trzeba sobie z danym problemem poradzić (mam nadzieję, że o to chodzi ) Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Owszem, posiadam Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Większość osób z klasy, mówi mi,że jestem : mądra, umiem pomóc, i że zawsze coś wymyślę. Nie zawsze coś się uda, ale jest tak bardzo rzadko. Uważam, że jestem miła i przyjacielska. Nie używam wulgaryzmów, ani przykrych słów. Na Craftapple, większość osób się nie pyta o rady, a ja chętnie ich udzielam (mam nadzieję, że o to chodzi ) Określ swoją dyspozycyjność: Zawsze mogę podjąć się wyzwaniu twarzą w twarz. Umotywowanie podania: znaczy dowody podania? Przepraszam, ale na to nie mogę odpowiedzieć, nie wiem niestety co to znaczy, ani jak to zrobić Mam nadzieję, że nie usuniecie Mam nadzieję, że (i znowu powtarzam wyrazy blisko sb xD) mnie zaliczycie do swej ekipy... Zawsze o tym marzyłam. A ! I jeszcze coś. Napisałam to podanie, bo miałam właśnie taki sen, że mnie zatrudniliście i czułam się cudownie ! POZDRO DLA EKIPY :3
Błędny wzór. Do zamknięcia. + Na przyszłość- oddzielaj jakoś pytanie od odpowiedzi, bo trudno się czyta takie podanie :/ Pozdrawiam.
1.W takim razie, jaki trzeba mieć wiek? 2.Ludzie! Dajcie innym szansę... (jeśli kogoś uraziłam, to sorka) 3.Co chwilę patrzyłam na wzór. Wszystko było dobrze...
Moment. SKORO ten wątek nie został zamknięty bez odpowiedzi, to znaczy że nie jest odrzucony? [hr] Moment. Skoro ten wątek nie został zamknięty bez odpowiedzi, to znaczy że nie jest odrzucony? Do Administracji: Bardzo proszę, przemyślcie moją kandydaturę. Może wam się przydam... Można na mnie polegać, serio o.o
Na razie nie został zamknięty. Trzeba trochę poczekać. Jeśli będzie zamknięty bez napisania przez Sonię słynnego już ,,Akceptuję'' to wtedy jest odrzucone. Także uzbrój się w cierpliwość. Powodzenia.
Nie ma za co, taka już moja rola. A co do samego podania, to radzę ci zerknąć do podań tych, co są już w ekipie. I zaczerpnij z nich inspirację. Ale nie kopiuj ich. Zobacz jak są ułożone, w jaki sposób się wysławiają. I wypracuj na ich podstawie własny styl. Dobranoc.
Jak coś, to nie mogłam jakoś znaleźć nowego wzoru na podanie, więc zrobiłam stare... Mam nadzieję, że się zaliczy
A ja będę. na tak. Dziewczyna się stara, a Wy tylko umiecie jej takie rzeczy pisać (Nie zwracam sie do indianajones) Wzór jest dobry, prefix też. Podanie fajnie napisane, widywałam Cię na serwerze i widziałam, że próbujesz pomagać. Z ortografią jest dobrze z interpunkcja trochę gorzej, ale nie najgorzej. Ps. Bubu nic nie wnosisz do sprawy, nie musisz nabijac postów Powodzenia <3