MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

FloOR

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika FloOR, 22 Styczeń 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FloOR

FloOR Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Patryk

Dokładny nick w grze: FloOR

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej przebywam na survivalu od 4 do 6 godzin dziennie.

Data urodzenia: Urodziłem się w 2003 roku, aktualnie mam 12 lat.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Był to 2012 rok i wersja 1.4.6.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 21 grudzień 2015 rok.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie nigdy nie byłem karany.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Niestety nigdy nie pełniłem podobnej funkcji ale myślę że dam sobie radę, w końcu kiedyś musi być ten pierwszy raz.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Tak szczerzę to chciałbym ogarnąć trochę tych ludzi co przeklinają i wprowadzić jakieś kary dla ludzi którzy oszukują np.: Tpa do mnie prowadzę sklep z miksturkami, a po prze teleportowaniu się do niego zabija.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma dwie dodatkowe komendy /kick nick i /mute nick, pomocnik musi pomagać nowym graczom jak i pomóc administracji w ogarnianiu chatu jak i również zgłaszać problemy oraz błędy z serwerem.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Wiem że większość ludzi piszę to w swoich podaniach ale ja naprawdę lubię pomagać, staram się pomagać w miarę swoich możliwości, a jeżeli gracz zapyta o coś czego nie wiem to potem sam staram się dopytać, aby potem móc pomóc.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Postaram się dowiedzieć o co chodzi i załagodzić konflikt polubownie, a jeżeli mój "plan" nie wypali to karzę im przenieść się na /msg, jeżeli jednak tego nie zrobią będę zmuszony użyć komendy /kick nick.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Moim zdaniem posiadam taką umiejętność gdyż potrafię dogadać się z każdym na serwerze.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Tak jak już wcześniej pisałem mam na imię Patryk, mam 12 lat, interesuję się sportem i informatyką, moim hobby są gry komputerowe w tym Minecraft oraz League of Legends. Jestem osobą spokojną jak i zabawną. Dogaduję się z ludźmi w swoim wieku jak i również z osobami starszymi ode mnie.

Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze jestem praktycznie od rana do wieczora, jedynie w dni szkolne jestem na serwerze od godziny ok. 14:00.
    Na survivalu spędzam czas od 4 do 6 godzin z małymi przerwami.

Umotywowanie podania: Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ lubię pomagać, jestem osobą praktycznie bez konfliktową oraz dogaduję się z ludźmi. Z góry dziękuję wszystkie subiektywne wypowiedzi jak i również za rozpatrzenie mojego podania.

Reklama
  2. _superliwia_

_superliwia_ Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Jestem na TAK!

Podanie ładne, czytelne, często widzę Cię na serwerze i widzę jak pomagasz. Według mnie nadajesz się na pomocnika!

Życzę powodzenia! :)

3. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    FloOR to dobra morda, może trochę mało pomocna, i podanie niezbyt rozpisane, ale myślę, że to można zmienić. Na tak.

4. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Podanie napisane bardzo starannie, wszystko czyściutko napisane, jedynie co znalazłem to 1 lub 2 literówki, ale każdemu się może zdarzyć.
    Punkt w którym masz opisać siebie w kilku długich zdaniach, jest dość ubogi, jest tam tylko 3 zdania, a powinno być 5, no, ale cóż, nikt przecież nie będzie pisał tu swojego całego życiorysu.

W grze z tego co zauważyłem pomagasz, rzadko, bo rzadko, ale zawsze to coś. Widzę, że nie wdajesz się często w kłótnie, ale nie uspokajasz jeżeli one są w danym momencie.

Wiesz, teraz taki Neutral, ale postaraj się bardziej to jak najbardziej będę na Tak.

5. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Podanie ładne, czytelne. Dość krótko grasz na CA. Nie byles karany. Potrafisz się dogadać.

Podsumowując jestem na TAK

6. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanko wygląda estetycznie, dużo czasu przebywasz na serwerze,
    masz dobry kontakt z graczami, więc wszystko na +. Tylko nie da się ukryć, że malutko pomagasz :) Ja jestem na TAK.

7. Weeby

Weeby Użytkownik

Docenione treści:
    1
    A ja będę na nie :/

||Samo Podanie||

Podanie ogólnie jest ładne, tylko jest parę błędów interpunkcyjnych, trochę mało napisane.

||Forum||

Na forum, sie praktycznie nie udzielasz, nie masz za duzo sensownych postów, aktywność prawie, że zerowa.

||Serwer||

Widziałam Cie parę razy na serwerze, lecz niestety nie pomagales.

Reklama
  8. lusia

lusia Użytkownik

Docenione treści:
    0
    TAK ;D

9. WildBitc

WildBitc Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na Tak ! :)

FloOR jak na tak młodą osobę jest bardzo ogarnięty (wiem co mówię mam brata w jego wieku)
    Ogarnia ortografie co sie ceni, nie jest awanturniczy, największe przekleństwo jakie widziałam to było "kurde ;c" po stracie seta :D
    Bardzo sympatyczny, łatwo nawiązuje kontakty z innymi :)
    Pomocny, uprzejmy :>
    Podanie ładne, czytelne, może troszkę mało rozpisane ale po co być bardzo wylewnym ? xd
    Skromny chłopak i już :D

Chętnie zobacze go w Ekipie ^^
    Powodzonka FloOR'ku :*

10. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Jestem na TAK.
    Miła osobowość,
    Aktywny na serwerze,
    Ogarnięty,
    Podanie ładne, odpowiednio uargumentowane,
    Postawa na serwerze - bardzo dobra.
    Swoją ocenę wystawiłem jako pewne TAK, bez najmniejszego zawahania.
    Życzę Powodzenia.

11. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    A ja powiem krótko
    -podanie starannie napisane
    -często widujecie na serwerze
    -pomagasz innym
    Ogólnie nadajesz się na to

jestem na tak

12. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Podobnie jak w przypadku Podania Superliwii, byłbym skłonny dać Ci pozytywną ocenę jednakże nie pamiętam przypadku abyś do tej pory jakoś szczególnie "pomagał", wspierał innych graczy.
    A co do samego podania, mogę stwierdzić, że prezentuje prostotę co według mnie jest ładniejsze od sztucznego wyśrodkowania, podkreślania i kolorkowania tysiącem barw.
    Typ osoby, który prezentujesz troszeczkę odbiega od norm osoby dorosłej w znaczeniu opanowanej emocjonalnie ale jak na swój wiek, jesteś myślę, że osobą nie najgorszą na stanowisko Pomocnika ;)

Także powodzenia ^^

Pozdrawiam Serdecznie,
    Lucklucky10

PS: Nie pisz "pomagam ale akurat Ciebie nie ma" bo to mi się przejadło. Widzę tego typu tekst praktycznie w każdym podaniu i mam nadzieję, że nie zrobisz tego tutaj. Co do treści - akurat przypadkowo strasznie bardzo pomagam ale Ciebie nigdy nie ma, o dziwo. Jaki nieszczęśliwy przypadek ;p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę