Imię: Patryk Dokładny nick w grze: FloOR Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej przebywam na survivalu od 4 do 6 godzin dziennie. Data urodzenia: Urodziłem się w 2003 roku, aktualnie mam 12 lat. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Był to 2012 rok i wersja 1.4.6. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 21 grudzień 2015 rok. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie nigdy nie byłem karany. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Niestety nigdy nie pełniłem podobnej funkcji ale myślę że dam sobie radę, w końcu kiedyś musi być ten pierwszy raz. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Tak szczerzę to chciałbym ogarnąć trochę tych ludzi co przeklinają i wprowadzić jakieś kary dla ludzi którzy oszukują np.: Tpa do mnie prowadzę sklep z miksturkami, a po prze teleportowaniu się do niego zabija. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma dwie dodatkowe komendy /kick nick i /mute nick, pomocnik musi pomagać nowym graczom jak i pomóc administracji w ogarnianiu chatu jak i również zgłaszać problemy oraz błędy z serwerem. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Wiem że większość ludzi piszę to w swoich podaniach ale ja naprawdę lubię pomagać, staram się pomagać w miarę swoich możliwości, a jeżeli gracz zapyta o coś czego nie wiem to potem sam staram się dopytać, aby potem móc pomóc. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Postaram się dowiedzieć o co chodzi i załagodzić konflikt polubownie, a jeżeli mój "plan" nie wypali to karzę im przenieść się na /msg, jeżeli jednak tego nie zrobią będę zmuszony użyć komendy /kick nick. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Moim zdaniem posiadam taką umiejętność gdyż potrafię dogadać się z każdym na serwerze. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Tak jak już wcześniej pisałem mam na imię Patryk, mam 12 lat, interesuję się sportem i informatyką, moim hobby są gry komputerowe w tym Minecraft oraz League of Legends. Jestem osobą spokojną jak i zabawną. Dogaduję się z ludźmi w swoim wieku jak i również z osobami starszymi ode mnie. Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze jestem praktycznie od rana do wieczora, jedynie w dni szkolne jestem na serwerze od godziny ok. 14:00. Na survivalu spędzam czas od 4 do 6 godzin z małymi przerwami. Umotywowanie podania: Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ lubię pomagać, jestem osobą praktycznie bez konfliktową oraz dogaduję się z ludźmi. Z góry dziękuję wszystkie subiektywne wypowiedzi jak i również za rozpatrzenie mojego podania.
Jestem na TAK! Podanie ładne, czytelne, często widzę Cię na serwerze i widzę jak pomagasz. Według mnie nadajesz się na pomocnika! Życzę powodzenia!
FloOR to dobra morda, może trochę mało pomocna, i podanie niezbyt rozpisane, ale myślę, że to można zmienić. Na tak.
Podanie napisane bardzo starannie, wszystko czyściutko napisane, jedynie co znalazłem to 1 lub 2 literówki, ale każdemu się może zdarzyć. Punkt w którym masz opisać siebie w kilku długich zdaniach, jest dość ubogi, jest tam tylko 3 zdania, a powinno być 5, no, ale cóż, nikt przecież nie będzie pisał tu swojego całego życiorysu. W grze z tego co zauważyłem pomagasz, rzadko, bo rzadko, ale zawsze to coś. Widzę, że nie wdajesz się często w kłótnie, ale nie uspokajasz jeżeli one są w danym momencie. Wiesz, teraz taki Neutral, ale postaraj się bardziej to jak najbardziej będę na Tak.
Podanie ładne, czytelne. Dość krótko grasz na CA. Nie byles karany. Potrafisz się dogadać. Podsumowując jestem na TAK
Podanko wygląda estetycznie, dużo czasu przebywasz na serwerze, masz dobry kontakt z graczami, więc wszystko na +. Tylko nie da się ukryć, że malutko pomagasz Ja jestem na TAK.
A ja będę na nie :/ ||Samo Podanie|| Podanie ogólnie jest ładne, tylko jest parę błędów interpunkcyjnych, trochę mało napisane. ||Forum|| Na forum, sie praktycznie nie udzielasz, nie masz za duzo sensownych postów, aktywność prawie, że zerowa. ||Serwer|| Widziałam Cie parę razy na serwerze, lecz niestety nie pomagales.
Jestem na Tak ! FloOR jak na tak młodą osobę jest bardzo ogarnięty (wiem co mówię mam brata w jego wieku) Ogarnia ortografie co sie ceni, nie jest awanturniczy, największe przekleństwo jakie widziałam to było "kurde ;c" po stracie seta Bardzo sympatyczny, łatwo nawiązuje kontakty z innymi Pomocny, uprzejmy :> Podanie ładne, czytelne, może troszkę mało rozpisane ale po co być bardzo wylewnym ? xd Skromny chłopak i już Chętnie zobacze go w Ekipie ^^ Powodzonka FloOR'ku :* _____________ Ps. trzcinę trzeba zebrać xddd
Jestem na TAK. Miła osobowość, Aktywny na serwerze, Ogarnięty, Podanie ładne, odpowiednio uargumentowane, Postawa na serwerze - bardzo dobra. Swoją ocenę wystawiłem jako pewne TAK, bez najmniejszego zawahania. Życzę Powodzenia.
A ja powiem krótko -podanie starannie napisane -często widujecie na serwerze -pomagasz innym Ogólnie nadajesz się na to jestem na tak
Podobnie jak w przypadku Podania Superliwii, byłbym skłonny dać Ci pozytywną ocenę jednakże nie pamiętam przypadku abyś do tej pory jakoś szczególnie "pomagał", wspierał innych graczy. A co do samego podania, mogę stwierdzić, że prezentuje prostotę co według mnie jest ładniejsze od sztucznego wyśrodkowania, podkreślania i kolorkowania tysiącem barw. Typ osoby, który prezentujesz troszeczkę odbiega od norm osoby dorosłej w znaczeniu opanowanej emocjonalnie ale jak na swój wiek, jesteś myślę, że osobą nie najgorszą na stanowisko Pomocnika Także powodzenia ^^ Pozdrawiam Serdecznie, Lucklucky10 PS: Nie pisz "pomagam ale akurat Ciebie nie ma" bo to mi się przejadło. Widzę tego typu tekst praktycznie w każdym podaniu i mam nadzieję, że nie zrobisz tego tutaj. Co do treści - akurat przypadkowo strasznie bardzo pomagam ale Ciebie nigdy nie ma, o dziwo. Jaki nieszczęśliwy przypadek ;p