Imię: Ania Dokładny nick w grze: ania_12 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Czas w grze wynosi około 3-4 godzin dziennie w tygodniu a w weekendy około 5 godzin. Najchętniej na survivalu. Data urodzenia:06.07.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W wielkanoc w ubiegłym roku wersja 1.8 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:07-22-2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nie uważam ,że jest idealne Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma obowiązek pilnowania chatu oraz rozwiązywania konfliktów. Może tez kickować (/kick (nick) (powód) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ chciała bym pełnić tą role i pomagac innym na chacie. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Będę próbowała uspokoić osoby oraz wyjaśnić zaistniałą sytuacje. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: W pewnym stopniu tak. Opisz swoją osobę: Chdzę do 6 klasy, uczę sie całkiem dobrze.Mieszkam na małej wsi nie daleko trójmiasta. W wolnym czasie uczęszczam na lekcje jazdy konnej. Lubie bardzo rysować i to robię w wolnych chwilach. Określ swoją dyspozycyjność: Od poniedziałku do wtorku w godzinach od 18-19:30. Od środy do piątku od 16-19. Sobota 10-16. Niedziela 11-15 Umotywowanie podania: Bardzo bym chciała pomagać nowym graczom.
Podanie jest bardzo niestarannie napisane. Jest bardzo wiele błędów ortograficznych, interpunkcyjnych jak i literówek. Masz bardzo ubogie słownictwo, a sposób rozwinięcia zdań, po prostu tu brakuje. W grze nie widzę jakiegokolwiek zaangażowania w pomoc graczom. Nie uczestniczysz w życiu całego forum, a także nie pomagasz. Konto na forum założyłaś już dawno, ale nie korzystałaś z niego, po czym piszesz od razu Podanie na Pomocnika i jest to twój pierwszy wątek, komentarzy w ogóle nie piszesz. Na ta chwilę jestem na Nie.
ThunderBuddys prawda, że podanie słabe, ale ja będę na Tak. Nie raz widziałam jak Ania odpowiadała na pytania nowszych graczy, oraz widuje ją na CREATIVE, SURVIVAL. Aniu, powodzenia
Koleżanko nie kłóć się ze mną, bo pokazujesz swój poziom. To jest moje zdanie, a jeżeli nie wiesz co to błąd ortograficzny w tekście to już nie mój problem.
Dobrze wskażę Ci je. Brak odstępu od znaku jest brane pod błąd ortograficzny. Nie uczyli Cie tego w szkole? Mogę tak jeszcze tego wymieniać wiele, ale nie będę.
Prosiłam ciebie abyś wskazał mi błędy ortograficzne. Owszem wskazałeś jeden czy 2 ale reszta to błędy stylistyczne.
No wiesz co... Podanie kiepski, ubogie. Tyle co mogę powiedzieć o podaniu. Swojej oceny nie argumentuje tylko na podaniu, lecz na twojej postawie na serwerze, Jesteś często nie kulturalna, często zachowujesz się chamsko, powiedziałbym, że nawet czasami bezczelnie. Nie jesteś aktywna na czacie, coś tam piszesz, ale NIGDY nie zauważyłem pomocy/odpowiedzi na jakieś pytanie. Jak można się domyślić- moja ocena to stanowcze NIE!
NA WSTĘPIE: + PLUSY + - Często widzę Cię na serwerze - Nie byłaś karana = NEUTRALNE = - Niepokoi mnie twój wiek, ale to nie ma znaczenia - MINUSY - - Błędy ortograficzne i stylistyczne - Nie napisałaś komend pomocnika - Nie pełniłaś podobnej funkcji - Nie znasz obowiązków pomocnika - Nie pomagasz - Brak doświadczenia z minecraft [align=center]|| PODSUMOWANIE || [/align] Uważam, że nie powinnaś dostać pomocnika. Uważam, że się do tego nie nadajesz, nie wiem być może się mylę. Powodzenia. Jestem na NIE To jest wyłącznie moje zdanie. FuBu&BuBu International SA.