PODANIE 1.Nick to Me_Bad_Girl_ 2.Mój wiek to 13 lat 3.Na serwerze TS3 Spędzam dziennie 2-3 godziny 4.Gram na survival crative czasami na vanille 5.Z serwera craftapple korzystam rok (wcześniej korzystałam z innych) 6.Nie miałam nigdy bana. 7.Troszkę sie na tym znam (nie za bardzo ;p) 8.Niestety nie ,ale bardzo bym chciała 9.Jestem nietypową natolatką, która uwielbia grać z przyjaciółmi w minecrafta.Jestem bardzo szalona ,ale też spokojna,mój charakter jest spotykany raz na 10000 lat xd. Uwielbiam grać w minecraft odkąd powstał.Kiedy dowiedziałam sięo minecraft odrazu go ściągnełam. Jestem poprostu lekko mówiąc troszeczkę walnięta xDDD. 10.Ponieważ uwielbiam minecraft,to moje całe życie . <333333 11. Administrarorzy to xXSoniaXx(super nick ) oraz Marcinek7 12. Pomagać wyższym rangom w ogarnianiu nieporządku, - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla Administracji, - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie TeamSpeaka. - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Administratora, Moderatora) - Sprawdzanie formatu oraz dat w opisach kanałów, - Sprawdzanie opisów i avatarów użytkowników, - Znajomość serwerów CraftApple.pl oraz forum. (Tak skopiowałam ale się zapoznałam) 13.Tak oczywiście,zawsze go czytam )
Nie przeczytałaś regulaminu Nie widuje Cie na TS, Błędny wzór, Podanie okropne, Jesteś osobą nieogarnięta. Jestem na NIE!
Dlaczego? Jestem ogarnieta a dlaczego mnie nie widzisz to nwm [hr] Bledny wzor? Moja kol _superliwia_ mi polecila i wierzyla we mnie nie moge uwierzyc [hr] Prosze napisze jeszcze raz dajcie mi szance bardzo chce [hr] Pisze na tel i te bledy :/