1. Nick w grze: ThunderBuddys 2. Nicki oskarżonych: Albercik24 i __GaNgStAr__ 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 22 stycznia 2016 rok (godzina: ok 23:00) 5. Dowody: https://youtu.be/Wle-DhASbo0 0:14 -> Widzimy jak graczowi Albercik24 padł hełm i automatycznie się założył. Gracz używa AutoArmor. 0:16/17 -> Widzimy jak gracz __GaNgStAr__ je złote jabłko (koxa) i uderzył na początku z boku gracza Albercik24. Gracz używa KillAury. 0:44 -> Widzimy jak gracz Albercik24 bije złotym jabłkiem. Gracz używa KillAury. 1:30 -> Widzimy jak gracz Albercik24 bije złotym jabłkiem. Gracz używa KillAury. W całej tej klepie gracz Albercik24 i __GaNgStAr__ biją z ok. 6-7 kratek. Dla potwierdzenia można się zapytać Pomocnika zNormal który też uczestniczył w tej "bójce" i widział jak dani gracze używają cheatów. Dla przypomnienia chcę też powiedzieć, że gracze Albercik24 i __GaNgStAr__ mieli już ostatnią szansę. Mieli już bany PERMY, dostali UB i obiecywali, że już nie złamią regulaminu, lecz jednak okazało się to kłamstwem. Pozdrawiam.
Nie wiesz coto jest nawalanie w myszke jak pojeb ? zanim zjadlem koxa jeszcze bilem ale jak juz go jadlem to nie bilem to nie bilem 1:50 widac jak zabiles gracza Eijei od boku hah smieszny jestes nagrales wlasna aure
To nie jest bicie z myszki, wiem jeszcze jak się używa cheatów, bo też dawniej na nich grałem, a to, że Ty już masz ból dupki to już nie mój problem.
Smieszny jestes sam kiedys na nich grales i gracz na nich dalej tacy jak ty sie nigdy nie zmienia. Debil wlasna aure nagral hah Nie widziales dokladnie czy bilem dalej jak jak jadlem koxa wiec nie masz zadnych dowdow nie mam sesnu sie tlumaczyc bo i tak nic nie mam
ej ej ej hallo ja nikomu nic nie obiecywałem po pierwsze , po 2 nie mi padł hełm tylko koledze za tobą co do mojej aury wydaje mi się że każdy ma czasami moment gdzie ktoś walnie nie jedno kronie koxem tutaj też widać jak bardzo używam mojej "killaury" tak bardzo że bije typa na koxsie po 4 serca https://www.youtube.com/watch?v=wMSPGjEgds4
Ja tez nic nie obiecywalem bo UB se kupilem Lusia co ona moze wiedziec skoro nawet jej tam nie bylo.. to juz jest smieszne