Witajcie. W tym wątku chcę się z wami pożegnać i podziękować wam za miłą grę i fajne chwilę które na tym serwerze spędziłem. Nie mam już czasu na grę jak i na użeranie się z jakimiś dziećmi. Pragnęliście tego, czekaliście na to, więc już jest ta chwila. Moją działkę z całym dobytkiem oddaję mojemu koledze o nicku: BartekOsuch. W szczególności za grę chcę podziękować graczom o nickiach: -> zNormal -> WildBitc, -> BartekOsuch, -> XInfiniterX <3 -> mariom222, -> CharmingFlame, A także wszystkim graczom, ekipie i Administracji. Miło się z wami grało, ale czas się rozstać. Do zobaczenia wszystkim. Miłej gry i samych diamentów na serwerze. Trzymajcie się. Bajoo <3
[align=center]Szkoda że odchodzisz Myszor.. Miło się z Tobą grało. No cóż.. Powodzenia ! Wpadnij czasem na CA. [/align]
Łoooł, brzmi jak deklaracja odważnego kroku. Zawsze imponują mi ludzie, którzy potrafią zebrać się, ocenić trzeźwo sytuację i ruszyć dalej... Mam nadzieję, że znajdziesz sobie super ekipę gdziekolwiek się udasz. Trzymano.