MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Propozycje

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika Sznajper202, 24 Styczeń 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sznajper202

Sznajper202 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ranga​

Proponuję stworzenie rangi [Budowniczy].
    Ktoś z taką rangą będzie miał za zadanie np. Budowa nowych warpów, ulepszanie starych warpów, pomoc w budowaniu nowych serwerów, naprawa zniszczonych lub niedopracowanych miejsc na serwerze, pomoc graczom creative, i wiele innych podobnych rzeczy
    Ta Ranga powinna mieć komendy takie jak: Gamemode 1, //Wand ( i inne komendy world edit), (kick i mute w razie gdyby nie było innej administracji na serwerze).
    Budowniczy powinien mieć dostęp do:
    Wszystkich cuboidów i do wszystkich stref (VIP, SVIP).
    Taka jest moja propozycja związana z nową rangą

Nowe komendy na creative

Moim zdaniem na creative można by było wprowadzić komendę na kladenie sie na ziemi. Wiem pomysl nie jest aż taki ważny czy cos ale tak jak można siadać na schodki to też powinno się mieć możliwość położenia na nich :D
    Graczom creative to dodalo by więcej możliwości na świetną zabawę, często widzę jak na niby się np. Paralizują i muszą pisać "*upadł na ziemie*".

Można by wprowadzić też możliwość picia wody lub innych mikstur nie rzucanych.

Wprowadzenie "rodzin" do creative znacznie ułatwiło by zabawę.
    Gracze zakładają "rodziny" na serwerze i często nie mogą np się dogadać przez spam. Możliwość założenia rodziny i włączenia czatu "rodzinnego" było by świetną zabawą.

odemnie to tyle pomysłów, mam nadzieje że któryś z nich wykorzystacie ;)

Reklama
  2. SMAV

SMAV Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem za ranga ale do cv trochę nie potrzebne wg mnie

3. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Był już temat co do budowniczego, ciężko by było wprowadzić kładzenie się, bo już teraz jak dach buduję, to mam z tym problem. Mikstury raczej nie będą wprowadzone, gdyż w hackach jest mikstura, pozwalająca zabijać na creative, dlatego są wyłączone.

4. Weeby

Weeby Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Z pierwszym pomysłem się nie zgodzę, administracja do tej pory sobie radziła i zapewne radzi, gdyby potrzebowali pomocy to możliwe, że zorganizowali by rekrutację na budowniczego, a z tego co wiadomo nic nie robią w tym kierunku :)

Z drugim pomysłem, można by było dodać, o ile dało by się to wyłączyć.

Z trzecim pomysłem, się nir zgadzam, chyba nawet nie muszę pisać dlaczego.

Z czwartym pomysłem się zgadzam, urozmaiciło by to grę.

Ps. Indianajones, jeżeli tam dobrze zrozumiałam, to siadanie na schodach można zawsze wyłączyć jeżeli przeszkadza Ci to w budowaniu :)

A tutaj proszę, inne wątki o dodanie rangi budowniczy;

http://craftapple.pl/forum/thread-1415.html?highlight=Ranga+budowniczy

http://craftapple.pl/forum/thread-4366.html?highlight=Ranga+budowniczy

Przeczytaj wypowiedz administratora :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę