MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

RE: Maksiu6

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika maksiu07, 24 Styczeń 2016.

?

pomocnik

Poll closed 20 Październik 2018.
  1. pomocnik

0 głos(ów)
    0,0%
  2. pomocnik

100,0%
  3. pomocnik

0 głos(ów)
    0,0%
  4. pomocnik

0 głos(ów)
    0,0%
  5. pomocnik

0 głos(ów)
    0,0%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maksiu07

maksiu07 Siemanko

Docenione treści:
    29
    1. imię Maks 2.dokładny nick w grze Maksiu6 3.ile czasu dziennie przebywasz na serwerze? 2-3 godziny a najchętniej na survivalu 4. data urodzenia 4 kwietnia 2007 czyli mam 8 lat 5.przybliżona data rozpoczęcia gry w minecrafta i wersja zaczołem grać 3 lata temu a wersja jaka to była niepamiętam
    6.przybliżona data rozpoczęcia gry w CA rozpoczołem grać w CA w grudniu 2014r. 7. czy kiedykolwiek byłeś/as karany/a na serwerze nie nie byłem wogóle karany 8. czy pełniłeś/aś podobną funkcje po za CA o ruchu min. 30 graczy online w szczycie tak pełniłem taką funkcje 30 graczy online w szczycie 9.co chcał/a byś zmienić na CA to jest jasne ja słońce za dużo wulgaryzmów najczęściej widać napis Cenzura 10.jakie uprawnienia i obowiązki musi posiadać pomocnik wszystkie różne bugi lagi zgłosić administracji musi być zahamowany w emocjach jak ktoś klnie to powinien dać mu kopa z serwera i sam żeby nie przeklinał 11. dlaczego chciał/a byś być pomocnikiem? po 1. bo to fajna robota po 2. żeby pilnować pożądku po 3. żeby nie było konfliktów 12. w jaki sposób załagodzisz powstały konflikt ten kto go wywoła a spróbuje go uciszyć trzeba dać mu kopa a za drugi raz zgłosić administracji 13. posiadasz umiejętność współpracy z ludZmi o tak lubię pomagać i chętnie porozmawiam pokaże 14. opisz swoją osobę mieszkam w wojewudzstwie zachodniopomorskim jestem jedynakiem moją najlepszą pasją jest bitwa [wojna] czyli bawię się żołnierzami czołgami itp chodzę to 2 klasy systematycznie odrabiam lekcje jestem prawie najlepszy z klasy a na ferie czyli 30 stycznia jadę do Karpacza:) 15. określ swoją dyspozycyjność no gram jakoś w sumie dosyć długo 16. umotywowanie podania myślę że uda mi się i hętnie porozmawiam:)

Reklama
  2. Sznajper202

Sznajper202 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1. Podanie bardzo nie czytelne.

2. Moim zdaniem twój wiek może być lekkim problemem.

3. Bardzo słaba ortografia i interpunkcja.

4. Słabo rozwinięte zdania.

5. Oczy mnie bola od czytania co napisałeś XD

Jestem na NIE

3. maksiu07

maksiu07 Siemanko

Docenione treści:
    29
    łeeeee wiesz co tylko ty oceniasz zbyt surowo wiesz ;PP

4. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Cóż, rzeczywiście podanie jest potwornie nieczytelne, nieodpowiedni prefix i po co wogóle ta ankieta?

5. Weeby

Weeby Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Nie, nie i jeszcze raz nie, wybacz, że to mówię ale to chyba najgorsze podanie jakiekolwiek widziałam sad

1. Wszystko się zlewa, po prostu aż odechciewa się tego czytać.
    2. W podaniu jest masa błędów ortograficznych, stylistycznych oraz interpunkcyjnych.
    3. Nie widuję Cie na serwerze, a co się z tym wiąże, nie widzę żebyś pomagał.
    4. Nie wypowiadasz się na forum.
    5. Wiek, niby to tylko liczba, ale w tym przypadku..
    6. Zdania zaczynamy wielką literą.
    7. Brak odpowiedniego wzoru.

Pozdrawiam Weeby

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę