MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

NataliaPolskaxD

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika NataliaPolskaxD, 22 Styczeń 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. NataliaPolskaxD

NataliaPolskaxD Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Na sam początek. To podanie piszę Aleksandra (vel. Ola) czyli siostra użytkowniczki lusia.

Imię: Aleksandra

Dokładny nick w grze: NataliaPolskaxD (Tylko czasem Dominika wejdzie na to konto. EDIT : ok już załozyła swoje :d )

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których
    serwerach najchętniej: Najchętniej przebywam na CV, potrafię przesiedzieć całe godziny ;D Ale nie pogardzę Survivalem, a czasem wejdę nawet na SeaBlock.

Data urodzenia: Urodziłam się 15.07.2000.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W minecraft gram od od 7-miu lat. Zaczynałam jako dzieciak, aż do dziś.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na Waszym serwerze gram kilka miesięcy, gdzieś od października.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłam karana, przestrzegam regulaminu

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, byłam administratorem.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Codziennie dochodzi co łamania netykiety, reklamowania innego serwera. Chcę zmienić, by nic takiego nie miało miejsca.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnicy muszą pomagać wyżej postawionym, pomagać nowym oraz bardziej zaawansowanym graczom, zgłaszać bugi oraz dawać przykład graczą. Komendy, które to ułatwiają to /kick oraz /mute
    Mute wycisza gracza na dany czas.
    Kick daje ostrzeżenie graczowi poprzez chwilowe wyrzucenie go z serwera
    Najważniejsze, to pilnowanie chatu.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałabym zostać pomocnikiem, gdyż bardzo lubię prace z ludźmi, jestem otwarta oraz chciałabym by gracze czuli się dobrze. W dodatku, mogłabym się dużo nauczyć, poznać bardziej ludzi, a to może pomóc mi w przyszłości.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najlepszy sposób ? Spokojna rozmowa. Nerwy nic tu nie zdziałają, a pogorszą sytuację. Jeśli dojdzie do łamania netykiety itd. użyje komend wspomnianych wcześniej. Najważniejsza jest współpraca.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Potrafię nawiązać kontakt z ludźmi. Według mnie tak, potrafię.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Aleksandra oraz mam 15 lat. Bardzo lubię zwierzęta, oraz dość dobrze się uczę. Mieszkam w Katowicach. Lubię kuchnię azjatycką. Lubię wyzwania. Potrafię tworzyć zgrany zespół. Bardzo lubię książki, uznaje, że to moi przyjaciele. Na urodziny dostałam tzw. Blokopedię. Jest to zbiór bloków z minecrafta. Chodzę na dodatkowy angielski, oraz od kilku miesięcy chodzę na kółko teatralne. Uwielbiam śpiewać, oraz tańczyć, choć i tak mi to nie wychodzi. Mam dystans do siebie. W szkole wołają na mnie "Kunegunda" - sama nie wiem, dlaczego. Inni przezywają mnie też "Siwka", ponieważ czytaliśmy baśń, gdzie był siwy koń o imieniu Aleksandra :p. Mój ulubiony przedmiot to Polski. Według mojej mamy jestem bardzo wyportowana. Biegam w tzw. DogTrekingach czyli biegach na ok. 15-20 km z psem. Podobnie jak siostra jestem wolontariuszką w schronisku dla zwierząt. W przyszłości chcę zostać weterynarzem.

Określ swoją dyspozycyjność: 8/10 ( jestem w godzinach 14:25-21:30)

Umotywowanie podania:
    : Drodzy gracze oraz ekipo ;) Bardzo chciałabym z Wami współpracować ;) W tym poście gratuluje także _superliwia_ ;) Moje umotywowanie, wiem, że jest słabe, ale napiszę tyle : Jeśli mnie przyjmiecie, obiecuje z ręką na sercu, że będę pomagać oraz starać się... ;)

Serdecznie dziękuje za przeczytanie ;) W tym poście gratuluje także _superliwia_ ;)

Pozdrawiam Wszystkich ! Trzymajcie się ;)

Reklama
  2. _superliwia_

_superliwia_ Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Jestem na TAK :)

Podanie ładne, widać, starasz się, dużo pomagasz

Życzę Ci powodzenia :)

3. NataliaPolskaxD

Docenione treści:
    0
    Dziękuje :)

4. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Treść Podania nawet ciekawa, lecz wyłapałem z tekstu kilka literówek, błędów ortograficznych jak i interpunkcyjnych.
    Coś mi się wydaje, że skłamałaś z wiekiem, ponieważ twoje zachowanie na serwerze z tego co zauważyłem jest inne niż opisywane przez Ciebie w tym Podaniu.
    Drugą rzeczą która mnie zaniepokoiła jest to gdy wchodzimy na twój profil widzimy w lewym górnym rogu, że w punkcie:

Data urodzenia:​
    ukryto (13 lat)

Dziwne to trochę, ponieważ tam pisze, że 13 lat, a tu, że masz 15, a nawet można już powiedzieć, że 16.

Z obserwacji na serwerze i z tego co zobaczyłem nie widzę, jakiegokolwiek zaangażowania, brak pomocy jak i chęci do niej.
    Wydaję mi się, że robisz to ze względu na rangę i żeby się wyróżniać w grze, a nie po to, żeby przestrzegać kultury na serwerze.

||Podsumowując||

Jestem na Nie.

5. NataliaPolskaxD

Docenione treści:
    0
    @ThunderBuddys - Zależy mi na pomocy innym graczom. Powiedz mi, gdzie są literówki - poprawię. Nie będę się kłócić z tobą. Jeśli jednak się przyjrzysz... pomoc nie musi odbywać się na głównym chacie. Pomagam także na /msg. Oczywiście, masz prawo do własnego zdania. Jeżeli chodzi Ci o te 13 lat to przepraszam, musiałam pomylić się na profilu. Dziękuję Ci za twoją opinię, spróbuj zauważyć moje zaangażowanie.

6. lusia

lusia Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Siostrzyczko ;** A więc, ja będę na TAK :p

7. WildBitc

WildBitc Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na nie.
    Umotywowanie ? gracz _superlivia_ pokazała że tylko po to wam ranga pomocnika żeby "zaszpanować".
    Nie widzę żebyś pomagała, zachowanie Twoje na serwerze jest dosyć dziecinne i mało odpowiedzialne jak na tą range .
    Kategorycznie NIE ~!

Reklama
  8. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Nie ma to jak kontakty rodzinne na serwerze MineCraft.
    Dam Ci dobrą rade, jeśli chcecie się ze Sobą zgadzać, nie polecam pretendować Ci do ekipy, Oliwia już wystarczy.
    A co do tematu:
    -Podanie nawet ładne, (+)
    - Widuje Cie na serwerze, jesteś aktywna, (+)
    - Nie udzielasz się na forum, (-)
    Postawa na serwerze:
    Nie bluźni, jest osobą kulturalną, lecz biorąc pod uwagę wypowiedzi powyżej jestem Neutralny co do tego podania.
    Jak się zdecyduje czy: TAK/NIE napisze to w tym poście (Edycja).
    Pozdrawiam.
    =+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=Edycja=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=
    Jestem na NIE.
    Pozdrawiam.

9. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na NIE!
    Widzę w tobie od samego początku dużo infantylności.

10. _superliwia_

_superliwia_ Użytkownik

Docenione treści:
    4
    WildBitc, mylisz się, ja chcę pomagać a nie chwalić się pomocnikiem. Podanie ładne co mam zrobić, że mi się podoba?

11. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Goldmythman. Ty potrafisz tylko krytykować. A tak wogule jestem na tak.
    Podanie ładne,czytelne. Ortografia jest gites.
    Powodzonka

12. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Nie wiem co sądzić o Osobie ale Podanie jest nawet ładne.
    -Nie pomagasz (jeśli coś komuś odpiszesz to nie widać jakiegoś zapału do robienia tego).
    -Ogólnie to powinnaś wspierać graczy i czerpać z tego jakąś satysfakcję. Musisz mieć pewność, że potrafisz i chcesz to robić.
    -Osobom, które zrezygnują po 2-3 miesiącach, mówimy Nie.
    Jestem Neutralny

13. ★GaNgStAr★KrólPvP★

Docenione treści:
    1
    Jeżeli masz być tak samo jak _SuperLiwia_ JESTEM NA NIE Można powiedzieć że raz sprawdzałem jak _superliwia_ sobie radzi co do dokładnie zrobiłem to weszłem na Creativie na mulciaka i zaczolem spamic pytaniem jak zalozyc dzialke dopiero za 10 razem SuperLiwia opdpowiedziala a w tym czasie jak ja spamilem to ona se na chacie gadala z koleżankami ;) No chyba ze nie bedziesz jak ona to jestem na Tak ale cos mi sie wydaje ze klamiesz z wiekiem

14. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ojoj, :D nie popłacz się dzieciaczku, gdyż nie wiesz chyba co znaczy słowo infantylność i nie obserwowałeś CraftApple tak długo jak ja. :D

Otóż dałem odpowiedź negatywną dlatego, że odkryłem, że dana użytkowniczka:
    i użytkowniczka lusia to TA SAMA OSOBA, czyli MULTIKONTO. o_O

Skąd wnioskuje taką odpowiedź? <mam_pomysl>
    Stąd, że dawna użytkowniczka - lusia, która bardzo ładnie mówiąc "starała" o pomocnika, nie może odczekać miesiąca, wręcz nie może wytrzymać, więc teraz wciska nam kit pod nowym multikontem na forum NataliaPolskax-D, że multikonto pierwsze lusia to jej siostra - co jest kłamstwem, gdyż te same konto dawniej składało natarczywie skargi o wszystko pisząc w rubryce "Nick w grze" nick o treści: NataliaPolskax-D na starym koncie lusia - jako dowód klikaj w link: KLIK W LINK.

@SnowSGirlFun - wiesz mi, że nigdy nie dałem tego przysłowiowego NIE bezpodstawnego czynu lub czynów.
    Mówiąc wprost, jeśli widzę, że osoba jest naprawdę czysta, naprawdę pomaga bezgranicznie, udziela się na forum i prawie zawsze jest dostępna, wtedy zawsze daje przysłowiowe TAK.

Ale co ja poradzę, że ostatnio same dzieciaki typu lusia/NataliaPolska z jakimś x-D lub _superliwia_ startują do takiej poważnej rangi jaką jest ranga Pomocnik, nic tutaj robić innego niż dawać negatywne NIE.

Stąd moje NIE w tym podaniu, które na dodatek jest żałosne, gdyż dało sobie nawet pozytywkę z mulciaka.

Myślę, że sprawa została wyjaśniona. :)

15. NataliaPolskaxD

Docenione treści:
    0
    Goldmythan - ciekawe, skąd wiesz, że nie mogę siostry? A to, że moja siostra to nerwus, to nie moja sprawa. Ja próbuje swoich sił, uważam, że dam radę. Lucky nie odejdę po 2-3 miesiącach. I jeśli chodzi o ten nick, nie chciałyśmy wydawać podwójnie pieniędzy by na konto Dominiki (SkyAnne, czasem NataliaPolska x-D) był vip. Dlatego używałyśmy jednego. Aż ona stwierdziła, że ma dość, że woli grać normalnie (bez rangi vip, pomocnik). Dlatego ja stwierdziłam (nawet napiszę, tak jak powiedziałam) "Dominika, rób co chcesz. Ja sama spróbuje." A to, że dała mi pozytywkę, bo jesteśmy siostrami to coś złego? I propos skarg - wtedy grałyśmy na jednym koncie(teraz mamy osobne) Lusia nie jest multikontem. Gangster, z chęcią odpowiem na twój komentarz ;)
    Kilka miesięcy miałam 15 urodziny, nie kłamie z wiekiem. Obiecuję, że nie będę taka jak Liwia. Proszę, dajcie mi szanse.

"Ale co ja poradzę, że ostatnio same dzieciaki typu lusia/NataliaPolska z jakimś x-D lub _superliwia_ startują do takiej poważnej rangi jaką jest ranga Pomocnik, nic tutaj robić innego niż dawać negatywne NIE." - Sam kiedyś byłeś dzieckiem. Ty sam kiedyś marzyłeś o pomocniku (przeglądałam stare podania, w poszukiwaniu "wzoru"). A teraz hejtujesz, bo ty sam się nie dostałeś. A czy to, że nie mamy 18+ to znaczy, że jesteśmy gorsze? Mniej ogarnięte? Nie poważne? Proszę, to napisz mi jaki wiek musi mieć osoba, która startuje na pomocnika. Zauważyłam, że ostatnio KAŻDE podanie jakie zostały złożone (z wyjątkiem tych masakrycznych ;/) zostało przez Ciebie ocenione negatywnie. A większość tych ludzi byli w wieku 12-15 lat. Ahhh, i ty luckyluck - ja czerpię satysfakcje jak komuś pomogę.

DZIĘKUJE ;)

PS. Gold,
    Nie zauważyłeś, że mamy różne imiona, wieki? No tak, ale w tych czasam nikt nie może już złożyć podania, bo jest hejtowany i niby kłamię.

Dziękuje za opinie, miłego dnia

16. _superliwia_

_superliwia_ Użytkownik

Docenione treści:
    4
    gangstar jakby co zw mialam

17. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Źle zrozumiałaś określenie "dziecko", nie chodziło mi o "dzieci" dosłownie, lecz pisałem w przenośni (co pokazuje też, że Gangus miał rację z twoim wiekiem, lub nie dorosłaś jeszcze do tego typu znaczeń).

To co nazywasz "hejtem" z swoją koleżanką o nicku SnowSGirlFun nie jest nim, jest to po prostu wyrażanie swojej opinii na jakiś temat, mam stuprocentowe prawo do dawania TAK i NIE w podaniach jak każdy, a to, że ty nie możesz przyjąć do wiadomości, że ktoś dał ci NIE to pokazuje wszystkim, że jesteś przepełniona w całości infantylnością.

Z góry pozdrawiam!

Gold

18. NataliaPolskaxD

Docenione treści:
    0
    Gold... ja rozumiem, po to są komentarze. W takim razie przepraszam, źle zrozumiałam.

Pozdrawiam

19. _superliwia_

_superliwia_ Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Wiesz co Gold? ... Ja lubię grać na SeaBlock i tam pomagam? A tak w ogóle skąd możesz wiedzieć czy pomagam na SeaBlock czy nie, jak tam nie grasz? A jak już jestem na Creative, staram się pomagać, ale czasami mam z/w, więc się nie dziw, że czasami nie odpisuję...

20. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    @_superliwia_
    Akurat to nie są moje słowa przeczytaj sobie wszystkie komentarze może się domyślisz skąd taki wniosek... <mam_pomysl>

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę