Imię: Mam na imię Weronika. Dokładny nick w grze: _sweetgirls_. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej gram na Creative i gram tam ok. 3 godzin. Gram też na SeaBlock i Survival, ale tam spędzam mniej czasu ok. 1h. Data urodzenia: Urodziłam się 6 grudnia 2003 i aktualnie mam 12 lat, a rocznikowo 13. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W Minecraft 1.1 zaczęłam grać w 2010 roku. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Rozpoczęłam grę na CraftApple pod koniec 2013 roku. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie i mam nadzieję,że nie będę. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple? Niestety nie i chciałabym się wykazać. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Chciałabym ,aby gracze byli dla siebie mili,nie wyzywali się,nie denowali z byle powodu oraz, aby nie przeklinali. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik musi kontrolować czat z moderatorem, pomagać graczom w problemach i znać komendy, zgłaszać usterki do Administratora, często przebywać na forum. Komendy pomocnika to: /mute nick - wycisza gracza. /kick nick - wyrzuca gracza z serwera. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałabym być pomocnikiem, ponieważ jestem młodą osobą i mam dużo mądrych pomysłów(tak mówi pani od Polskiego ),pomagałabym osobą, które mają problemy,które mnie potrzebują.Chciałabym aby na serwerach minecraft panował porządek i aby nikt nie spamował. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Odpowiem graczowi na głownym lub na prywatnym czacie aby tak nie robił,bo komuś może to nie odpowiadać.Gdyby ktoś nieustannie tworzył konflikty z bólem serca wyrzuciłabym. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Sądzę że posiadam, w realu pomagam rodzicom,dziadkom i całej rodzinie. W szkole każdy nauczyciel widzi u mnie pomocnika,więc gdy jest jakieś ważne święto w naszej szkole nauczyciele pytają o pomoc mnie (jest mi wtedy bardzo miło),mam w domu młodszych braci, którym także pomagam w odrabianiu lekcji itp. Opisz swoją osobę: Mam na imię Weronika. Mam 12 lat. Pochodzę z Nowogrodu(woj.kujawsko-pomorskie). Jestem wzorową uczennicą,moje świadectwo było zawsze z paskiem. Uwielbiam siatkówkę i piłke ręczną. Brałam udział w zawodach siatkarskich oraz w biegach przełajowych,w których zajęłam 5 miejsce i zakwalifikowałam się dalej. Jestem koleżeńską osobą, która nigdy nie przeklnęła. Jestem kulturalna i spokojna. Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze gram ok.3-4 godziny dziennie i jestem od popołudnia do wieczora(szkoła). Umotywowanie podania: Myślę że powinnam dostać szansę na pomocnika, wiem jestem młoda ale ogarnięta, po prostu umiem uspokoić graczy i w kłótni umiem pogodzić kłócących się. Dziękuję Weronika
Podanie bardzo ładne (+). Nie pomagasz. (-) Widzę Cię na serwerze (+) Nie udzielasz się na forum (-). Długo grasz w mc (+) Długo grasz na CA (+) Znajomość komend (+) Orto gites (+) Jesteś sympatyczna (+) Brak prefixu (-) Ja jestem na Tak i powodzenia
Jestem na tak, Treść podania jest ok [+] Widuję Cie na serwerze [+] Ortografia na dobrym poziomie [+] Słabo z interpunkcją, po przecinku stawia się spacje. [-] Nie wypowiadasz się na forum [-] Podanie trochę nie czytelne, ale widać, że się napracowałaś [+/-] Tylko czasami widzę, że pomagasz [+/-] W podaniu znalazłam tylko jedną literówkę [+/-]
Jestem NEUTRAL, podanie może i OK coś tam cię kojarzę, więc wieże, że konto masz od 2013, ale zero udzielania się na forum tutaj widzę, twój pierwszy post to podanie, a udzielanie się na forum to dla mnie 50% z 100% - bo drugą pięćdziesiątką jest oczywiście granie na serwerze. @_sweetgirls_ myślę, że dobrze zastąpiłabyś pomocniczkę _superliwia_. Życzę powodzenia!
Goldmythman ty byś zrobił wszystko, żeby się mnie pozbyć z ekipy nie? Nie wiem, o co ci chodzi, ja pomagam a ty tego nie doceniasz. A co do podania będę neutral
Dziękuję za te miłe (wg mnie) odpowiedzi, na forum zaczynam działać, więc mam nadzieję, że Goldmythman podwyższy procenty do ok 60 Dziękuję Weronika
Podanie według wzoru. Brak prefixu. Opis rozwinięty. Nawet, nawet. JESTEM NEUTRAL [hr] Aha, i jeszcze coś. Nie nabijaj postów, ponieważ to oznacza, że ci tylko zależy na randze. Pozdrawiam