Imię: Szymon Sawicki Nick w grze: Tokser_05 Nie zawsze jestem na serwerze, ale staram być się jak najczęściej, bo to mój ulubiony serwer Data urodzenia: 2004 rok (mam obecnie 12 lat ) Zacząłem grać w Minecraft 2 lata temu, gram w Minecraft 1.8.8 Gram na Craftapple praktycznie od początku (podał mi ten serwer mój najlepszy przyjaciel Stann54) Kicknięto mnie tylko 2 razy (lub 4), nigdy nie miałem bana Nie, gram pratycznie tylko na Craftapple W serwerze chciałbym żeby znowu zaczął działać redstone, ale poza tym serwer 1 klasa Chciałbym zostać pomocnikiem, bo wiem nie lubie kiedy gracze robią sobie krzydę (niektórzy też mi robią krzywdę) Będę gładzić konflikty pomagając graczom i kickując ,,złych" graczy Mam bardzo dobre kontakty z graczami, lubie pomagać __Opis mnie__ Mieszkam w Gdyni i bardzo lubię: -rysować -grać na gitarze -grać w gry (to oczywiste xD) -nawiązywać kontakty i pomagać Moje ulubione gry to: -Rayman Legends -Disney Infinity 3.0 -Minecraft -Undertale -Intrusion (1,2) Five Night's at Freddy's (1,2,3,4) Moi ulubieni przyjaciele w mc to: -MegaSuperGracz -_superliwia_ -Diamentowacola -oliwier102003 -Eijei -Ulitek544 (lub Ulitek554 nie pamiętam ) -Despozycyjność: Będę kick'ował przeklinających, wulgarnych, niemiłych, reklamujących i mocno zboczonych graczy Moim zdanie będzie dobrze kedy zostanę pomocnikiem, bowiem to przecież o jednego pomocnika więcej [/size]