Imie:Mateusz Lat:12 Datq urodzenia:12 lutego 2004 dnia środa Dokładny nick w grze:kawalerz100 Na jakim. najdłurzej spędzam serverze:Creative wszyscy klną wkurza a ja dlatgo chce być pomocnikiem. Jestem chory i niemam. Czasu pisać ? Dajcie mi:szanse pls
To już twoje 10 podanie (nie licząc tych usuniętych), nie wiem jak inni, ale ja jestem na TAK! Powody: > Lecisz z administracją w kulki i jeszcze cie nie zbanowali (umiejętność omijania banów na forum). > Podanie mnie zachęciło.
Zgadzam się z chłopakami wyżej, najlepsze podanie świata jestem na TAK -> Podanie długie, ładne -> Odczekałeś 1 miesiąc -> Ortografia super!
Zastanów się co piszesz. W każdym Podaniu gracze piszą Ci, że nie dostosowałeś się do wzoru, a Ty dalej swoje. Jak tak będziesz robił to uzyskasz w końcu jakąś karę od Administracji. Co do "Podania" Jest ono do zamknięcia.
Nie wiem po co tyle osób się wypowiedziało w tym wątku, ale ja uznaje takie zachowanie za nabijanie postów ze względu na charakter tego podania i ilość podań jaką użytkownik napisał oraz na Wasze wypowiedzi. Poza tym nawet sami to podkreśliliście. Oprócz Ciebie zNormal ;p
Ja bym mu dał administratora... Jest bardzo ogarnięty. Wypowiada się pełnymi zdaniami. Jest poważny i konsekfentny. Moim zdaniem każdy powinien być na wielkie Tak