Witam! Ta gra polega na tym aby: Pomyśleć o jakiejś postaci że znanej bajki, gry lub filmu, opisać ją w max. 3 krótkich zdaniach. Osoba zgaduje poprzednią myśl i ją pisze, a potem oczywiście pisze kolejną myśl itd. Zaczynam: Kategoria bajki braci Grimm. Myślę o czymś z kapeluszem, paskiem, butami i futrem. To zwierzę.
Yyy... To chyba któraś edycja wiedźmy. (kot w butach oczywiście). Kategoria Horror. Noże na prawej ręce. Cała zjarana twarz.
Jasne że Freddy (czy tam Golden Freddy, już pamięć zawodzi xD) Kategoria filmy. Nosi okulary. Umie czarować.
Hari Pota ! XD Kategoria Science Fiction (serial) : Jest chudy, w połowie nieśmiertelny, jest władcą, zmienia ciało, jest kosmitą, wygląda jak człowiek, ratuje Ziemię, jest geniuszem, podróżuje w budce policyjnej, ma tylko towarzyszki w podróżach
Chyba doktor Who. Teraz nie zgadniecie. Postać z filmu, miał kapelusz, rewolwer, bicz oraz torbę. I zawalał każdą starożytną świątynię do której wszedł.
Tak Doctor Who A co do twojej postaci too.. nie wiem xD Kategoria polityka (XD) : Ma na imię Donald, jest człowiekiem, jest politykiem, nauczył się angielskiego w 2 tygodnie xD, jest przewodniczącym Rady Europejskiej
Hmm... Nie wiem, ale czuję jakiś związek z naszym byłym Premierem. Ma trzy oczy, ubiera się w wytarte dżinsy, i ukrywa się przet patem.
Chyba kosmita z dżinsami i stylem Kategoria bajki. To są zwierzęta. Jest ich 101 i mają kropki. Nie na widzą kotków.
101 Dalmatyńczyków. Kategoria Horror (jak ja lubię Horrory >). Człowiek bez twarzy, w czarnym garniturze, swego czasu król creepypast.
Slenderman? Kategoria: Anime. Ma różowe włosy, niebieskie oczy, jasną cerę. Na okładce serialu ubrana jest w mundurek szkolny. Jej imię zaczyna się na K.
Sry nwm nie ogladam anime... XD Kategoria rasa człowiek Rożni się od opony tylko tym, że jak założysz oponie złote łańcuchy Nie zacznie rapować
To chyba była Ania z zielonego wzgórza. Kategoria filmmowa. Jeko najsłynniejszym tekestem jest: Jestem twoim Ojcem... No i miał zakuty łeb i głośno sapał
Lord Vader Kategoria Mojnkroft xD : Prowadzi serwer CraftApple, Jest adminem i nie dał mi pomocnika xD
Infiniter lub Sonia :3 Kategoria polityka. Jego litery w nazwisku oznaczają: Teraz Usłyszysz Same Kłamstwa