Imię: Michał Dokładny nick w grze: MrMichacz13 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze 2h, chętnie na waszym serwerze Data urodzenia: 20.11.2000 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 12.12.2010 1.6 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 28.12.2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, byłem Helperem Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Jak na razie nic, ale wszystko trzeba codziennie sprawdzać. Lepiej dmuchac na zimne Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chcialbym pomoc administracji i graczom W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Poznam powód konfliktu i go załagodze Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Yes, of course Opisz swoją osobę: -Nazywam sie Michał -Mam 15 lat -Moje hobby to piłka nożna i koszykówka -Chodze do III klasy gimnazjum -Jestem szczerze otwarty na innych ludzi Z góry dzieki za uwage