Hej, w tym wątku chwalimy się np. swoją wysoką średnią, ocenami, i wiele innych ! (np. mówimy o konkursach, które miejsce udało nam się zdobyć) Oczywiście mają być to wydarzenia Z CAŁEGO ŻYCIA które pamiętamy Dobra zaczynam : -> Mam średnią 4,98 -> Mam stypendium -> Mam 6 za wzorowe zachowanie -> Jestem laureatką ogólnopolskiego konkursu literackiego -> Dostałam się do kółka teatralnego -> Zajęłam 1 miejsce w konkursie recytatorskim -> Dostałam się do kółka matematycznego -> Dostałam się do grupy zaawansowanej (angielski) Liczę, na Wasze sukcesy !
niech będzie *Jestem Vice Mistrzem Bałtyku w judo ;D *Jestem Miszczem Podlasia w tym samym *Doszedłem Z Bratem (bez skojarzeń) do ćwierć finału w "Walkach Robotów" robota sami budowaliśmy (brat na politechnice xD) *Pokonałem Typka z Rosji Który jest pierwszy w rankingu rosyjskim xDD (w Judo) *Zdałem na Niebieski Pas *.* Heheszki
No ok.... -Zajęłam 2 miejsce w ładnym czytaniu -miałam średnią 5.0 z paskiem i wzorowym zachowaniem Tyle pamiętam
Jak chodziłem do Zerówki to dostawałem same uśmiechnięte słoneczka. Ale zawsze było mi szkoda tych smutnych chmurek, one wyglądały tak mizernie :\
Indiana, ja w klasie 1-3 siedziałam znudzona na lekcjach informatyki,a pani "Ola słuchaj! Nie będziesz wiedziała jak się potem kasuje!"
* Mam średnią 5.42 * Stypendium sportowe oraz naukowe. * 3 miejsce w ogólno krajowym teście "MediTest" * Wzorowe zachowanie * Wzorowa frekwencja * Wyróżnienie, za to że wypożyczyłam z biblioteki szkolnek najwięcej książek * 2 Miejsce w między szkolnym konkursie śpiewania kolęd po angielsku.