MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

indianajones1899

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika indianajones1899, 28 Styczeń 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Zanim zacznę, zarzucę cytatem:
    Postaram się tutaj poprawić poprzednie błędy, a te które mogłem, już naprawiłem. Także, zaczynajmy.

Imię: Nikifor

Dokładny nick w grze: indianajones1899

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej jest to od godzinki do dwóch, choć w łykend mogę troszkę dłużej (tak z 3-4). Generalnie najczęściej jestem na survivalu, chociaż ostatnio zaczynam powoli, lecz systematycznie grać na creative

Data urodzenia: 31.1.2002 (mam w niedzielę urodziny ^^)

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Nadal w okolicach Grudnia 2012, czyli wersja 1.4.5 czy tam 1.4.6, nie jestem teraz pewien

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Końcówka Sierpnia 2015, czyli gram już 5 miesięcy, ale szczęśliwi czasu nie liczą ;)

Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze gry lub forum: Owszem, raz dostałem kicka, za napisanie czegoś nie w jednej linijce, a kilku.

Czy pełniłeś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Owszem, ale nie przy 30 graczach, a 7 i nie online, a bardzie LAN

Co chciałbyś zmienić na Craftapple: To co napisałem w swoich wątkach w dziale Propozycje i sugestie czyli dodanie pomocnikowi nowych komend, ewentualnie dodanie jakiegoś nowego trybu (albo skupienie całej pracy na innym, cały czas nie ukończonym). No i jeszcze rzecz czysto osobistą, czyli drobne zmiany w trybie survival.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Obowiązki Pomocnika to między innymi oczywiście pomagać graczom, wykonywać polecenia wyższych rangą, udzielać się na forum, i oczywiście jak każdy gracz, ma obowiązek zgłaszać bugi i usterki. Posiada on 2 komendy pozwalające pomagać w ogarnianiu czatu, /kick wyrzucający z serwera i /mute wyciszający gracza na określony czas

Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem: Otóż wielokrotnie wcześniej (teraz już nie tak bardzo, ale jednak czasami się zdarza) bywały sytuacje, gdy pomocnika nie było. Ale to argument, który zagościł na wielu podaniach, więc nikogo to nie przekonuje. Lubię pomagać, ale to też jest strasznie oklepane. Dlaczego więc tak naprawdę chcę nim być? Ze względu na to, że już delikatnie zżyłem się z tym serwerem, mam paru znajomych i chciałbym aby ten serwer otrzymał dodatkowe wsparcie. Kogoś kto zrozumie wściekłych gimnazjalistów, a nie od razu ich wyrzuci. No i ostatecznie sprawne składanie komend przyda mi się w przyszłości. Ale to sprawa osobista, a ja staram się robić coś dla ogółu.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: To już zależy od skali konfliktu. Jeżeli będzie globalna, czyli gracze obrzucają się nawzajem wyzwiskami, przezywają, przeklinają, to najpierw prośba, potem ostrzeżenie pod postacią kopa, jeżeli gracz dalej okazuje agresję, to kolejny kop, a jak dalej nie dociera to knebel (czyli /mute, dzięki Charming za te wspaniałe określenia.) Jeżeli jest to mały konflikt, czyli na przykład spam, to tutaj już można spróbować mniej radykalnych metod, prośba, uprzejma rozmowa, a jeżeli wtedy nie dociera, do dopiero w tym momencie kop.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jak najbardziej, kooperacja z młodszymi i starszymi nie sprawia mi problemu (tak na marginesie dodam, że nawet Three czasem potrzebuje mojej porady ;))

Opisz swoją osobę: W ostatnim podaniu zaniedbałem ten arcyważny punkt, więc teraz go nie pominę. Nazywam się Nikifor, niedługo będę miał 14 lat, choć jak ktoś mi kiedyś powiedział, moje wypowiedzi brzmią na kogoś znacznie starszego. Mieszkam w Gdańsku. W szkole idzie mi całkiem dobrze, najlepiej z informatyki i angielskiego (mam lepszą ocenę z angielskiego niż z polskiego :p). Jestem człowiekiem otwartym, pomocnym, miłym, w miarę uprzejmym, co prawda z odrobinę głupawym humorem, i czasem nietaktownym, ale każdy ma jakieś wady. Generalnie co sobotę chodzę na zbiórki harcerskie (jestem na zbiórkach częściej od zastępowego) i jestem podzastępowym zastępu ,,Xalok" (taki wiatr). Generalnie, moja przygoda z Minecraftem zaczęła się po powrocie z pierwszego obozu. Pojechałem do kuzynki, a ona właśnie grała w minecraft. Gra naprawdę mi się spodobała, bo jestem fanem gier sanboxowych i open-world (swoją drogą minecraft to prawie idealne połączenie). No i zacząłem grać, najpierw na singlu, potem na multi (jak w końcu dostałem wi-fi do domu). I teraz mogę powiedzieć coś, co Three może narzucić mi jako ściąganie<zasypia>. Mianowicie ostatnio zacząłem grywać w RPG. I powiem wam, że gra jest naprawdę świetna. Grywam z 2 kuzynów i bratem (jestem MG). No ale to nie ten temat. Na serwerze możecie złapać mnie w godzinach wieczornych, tak samo jak na TS.

Określ swoją dyspozycyjność: Jestem do dyspozycji w godzinach wieczornych, od 18-20 do 22. W łykeend oczywiście dłużej, od 13-14 do 19-21, chociaż to zależy od tego, co będę robił. Oprócz tego, wieczorem nie zawsze jestem na serwerze, al za to na TS już częściej.

Umotywowanie podania: Po pierwsze, jestem osobą spokojną. Nie denerwuje mnie odpowiadanie na to samo pytanie kilka razy, nie denerwują mnie obelgi w moją stronę. Mam poczucie humoru, co na pewno nie zaszkodzi. Mam także dystans do siebie, potrafię przyznać się do błędów, i jestem na serwerze prawie codziennie. No i jestem w 1 gimnazjum. Nie mam jakoś specjalnie dużo do uczenia się, więc mam dużo czasu na grę. Jako ostatni argument podam, że łatwo jest mi nawiązać kontakt, i zaprzyjaźnić się z ludźmi. No i jestem na TS. Można mnie tam poprosić o pomoc.

@edit emotki mi nie zadziałały (jedna dalej nie działa) więc musiałem to zmienić
    @edit 2 zauważyłem, że 2 razy napisałem to samo, już skasowane

Reklama
  2. Sznajper202

Sznajper202 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ziomuś jestem na Tak :D

> Aktywny na forum ;) [+]
    > Widzę cię na Creativie :D [+]
    > Rzadko widzę żebyś się odzywał na serwerze :p [-]
    > Rozwinięte zdania, mocno przekonywujące [+]
    > Ortografia może być ;) [+] (ps. pisze się weekend a nie łykend)

Moim zdaniem zasługujesz na Pomocnika ;)

3. _superliwia_

_superliwia_ Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Na tak

Ogarnięty, pomaga na czacie

4. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Jestem na NIE.
    Podanie ładne,
    Miła osoba,
    Aktywna na serwerze oraz Ts3,
    Udziela się na forum oraz na czacie.
    Nic dodać, nic ująć jestem w 100% na NIE :D
    Nie no co ty indi.... Pewnie, że TAK! Mam nadzieje, że nie uwierzyłeś xD
    Potem poprawie błędy
    Pozdrawiam

5. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    "Wreszcie jakaś osoba godna tego stanowiska."

Jestem na TAK!
    Widzę jak udzielasz się na forum, jak grałem z tobą na Vanilli miałeś dobre poczucie humoru, widziałem jak pomagasz na Survivalu wielokrotnie, więc nic dodać nic ująć. :]

Nie podoba mi się tylko ten cytat: "Człowiek uczy się na błędach", ogólnie przyjęliśmy już dawno, że podanie brane na serio nie może być edytowane, chyba, że ktoś pisze co edytował. :)

Życzę powodzenia! ;)
    Gold

6. Arvinu

Arvinu Użytkownik

Docenione treści:
    0
    na nie bo zaczyna kłótnie jest nie ogarniety i do tego egoista, Kasia bądź na tyle mądra i go nie przyjmuj, a zreszta jak przyjmiprzyjmie. To wkoncu infi zacznir sie interesowac ekipa i znowu beda spoko ludzie, bo teraz gdy nie ma Yumi to totalna porazka, ostatnie normalne osoby to Cinek7 pumcia Łukasz i Infi i ADSONE nie, nie i jeszcze raz nie nie jestes odpowiedni na to stanowisko

7. FloOR

FloOR Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na TAK a dlaczego?
    Widzę cię na serwie +
    Widzę jak pomagasz +

Nic dodać nic ująć :)

Reklama
  8. NataliaPolskaxD

NataliaPolskaxD Użytkownik

Docenione treści:
    0
    +

+ Bardzo ładne podanie
    + Widuję Cię na serwerze, jesteś aktywny.
    + Jesteś bardzo kulturalny
    + Aktywny na forum.
    + Starasz się (walczysz do końca)

-

[brak]

Ja jestem na TAK

Powodzenia,

DODATKOWE ZDANIA :

Sto lat :)

9. Weeby

Weeby Użytkownik

Docenione treści:
    1
    dNo co tutaj można napisać, jestem na tak

* Podanie jest ładne.
    * Z ortografią oraz interpunkcją jest dobrze.
    * Udzielasz się na forum
    * Pomagasz na serwerze jak i na forum.
    * Widuję Cię na serwerze.

10. zNormal

zNormal Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Więc pora na moją wypowiedź...

[Plusy]

~ Jesteś Kulturalny.
    ~ Udzielasz się na forum.

[Minusy]

~ Twoja aktywność na serwerze spadła.
    ~ Nie widziałem jak pomagasz.
    ~ Ostatnio zrobiłeś się jakiś wulgarny.

Powinienem być na NIE.. Ale zostane Neutralny.

Powodzenia.

11. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Xalok - brzmi jakoś tak Aztecko / Majowato. Pewnie przez skojarzenie fonetyczne z bogiem wężem...

Jesteś kulturalnym młodym człowiekiem. Widać, iż zostałeś dobrze wychowany. Zwracasz się z szacunkiem do innych osób. Wypowiadasz się używając złożonych zdań, jednocześnie wykorzystujesz do tego ciekawy zasób słownictwa. Masz dystans do siebie, a jak już wiele razy powtarzałem to bardzo ważna cecha u członków Ekipy. Widuję Cię jak pomagasz na serwerze. Trochę bardziej pomagasz nowym/zagubionym Graczom w terenie niż na czacie. Ale nie jest źle. Na forum też jest Ciebie pełno wszędzie. Poza tym używasz Opery, a wiadomo kto jej używa : ]

Mówisz, że zaczęliście grać w Gry Fabularne ? [Mój aktualnie wykonywany zawód nakazuje mi stosowanie się do ustawy o ochronie języka polskiego ;)] Tylko nie mów że DDki ;)

Jestem na TAK !!

12. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Jesteś pozytywną, miłą osobą i myślę, że idealnie będziesz się nadawał w Ekipie :)
    Three już podkreślił Twoje zasoby słownictwa więc ja tego nie zrobię.
    Pomagasz użytkownikom do tego stopnia, do którego gracz jest zdolny pomóc.
    No i nie wiem co tu jeszcze dodać ... a zapomniałbym, nawet ładne Podanie :)

Jestem na TAK

Pozdrawiam Serdecznie,
    Lucklucky10

13. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Przy tamtym podaniu miałam pewne wątpliwości, oczywiście teraz nie mam już żadnych :D Najważniejsze, że się starasz i nie poddajesz; widać, że Ci zależy. Co tu dużo pisać, ode mnie TAK ;)

14. RainbowKek

RainbowKek Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Kolego znamy się nie od dziś.Jesteś sprawiedliwy, prawdomówny,
    jak trzeba zabijesz kogo trzeba na surwiwal. Zasługujesz na to stanowisko panie kolego starszy.Byłeś w mojej gildi zabiłeś głupków i w ogóle... Więc jestem na:

Tak

15. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Treść Podania muszę przyznać, że mnie zaskoczyła.
    Zdania są rozbudowane i można zauważyć, że masz bogate słownictwo, umiesz się wypowiadać na różne tematy itp, ale czy to pomoże Ci zostać Pomocnikiem?
    Z tobą w grze jest bardzo różnie. Czasem jesteś miły, uczynny i miło się z tobą gra, a znowu innym razem jesteś mówiąc brzydko "upierdliwy".
    Z mojej obserwacji jak i doświadczenia wiem, że nie robisz tego ze względu na pomoc innym tylko na rangę.
    Jesteś typem człowieka który musi być nad innymi, rządzić nimi i ustawiać, przez co niektóre osoby mają do Ciebie żal i nie lubią Cię.
    Chciałbyś być Pomocnikiem, bo lubisz się wyróżniać, być w centrum uwagi, z resztą tak jak połowa ekipy tego serwera.
    Bardzo często widzę zagubionych graczy co szukają pomocy, ale nie wiedzę gdzie jej wyszukać.
    Od jakiegoś czasu przyglądam się kilku graczom na tym serwerze.
    Pomagają oni tylko wtedy gdy jest ktoś z ekipy i administracji, lecz gdy ich nie ma, totalnie olewają graczy, co świadczy o ich kulturze i uczciwości.
    Uwierz mi, też tak robisz.
    Tyle razy Ci się przyglądałem, z resztą nie tylko tobie.

Twoje zachowanie na serwerze oceniłbym na ocenę dobrą, lecz Pomocnik musi być WZOREM.
    Musi pokazywać swoim zachowaniem, że tego i tego nie wolno, to możesz, a tego nie możesz.
    Musi znać granice swojego zachowania.
    Twoje jednak pokazuje zupełnie odwrotną stronę tego co napisałem.

W podaniu zauważyłem dużo błędów interpunkcyjnych.
    Twoje Podanie nie musi być doskonałe, lecz gdybyś był bardziej rozgarnięty i nie skupiał się na treści wiedziałbyś, że takie małe kropeczki na końcu zdania są ważne. Dodają efektu temu podaniowi, a także pokazują dużą znajomość języka polskiego.

Lubię Cię, ale muszę być sprawiedliwy wobec graczy jak i swojej osoby, dlatego na razie ode mnie NEUTRAL.

16. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    W takim bądź razie wypowiem się i ja. Podanie ładnie napisane, widzę, że dużo osób ocenia pozytywnie Twoje zmagania :) Moim zdaniem jesteś miłym gościem. Nie widziałem Cię nigdy w akcji, ale mam nadzieję, że pisząc te oto podanie, nie masz zamiaru dostać rangi, dla rangi... Uważam, iż nadajesz się na tą "posadę", lecz wiedz, że jest to duża odpowiedzialność. Mam nadzieję, że zdajesz sobie z tego sprawę.

Ocena: Jestem na tak.

17. Jestem na nie.
    Nie widać Cię w ogóle na Kreatywnym.Widziałem Cię tylko raz i to tylko dlatego,że przyszedłeś sprawdzić ilość osób.Może mi się tylko tak wydaje,że nie grasz na kreatywnym,ale cóż.
    Pozdrawiam.

18. Sznajper202

Sznajper202 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    YourNightmareee Indiana często jest na serwerze ;) a to ciebie jeszcze nigdy nie widziałem...

19. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    Nigdy nie widziałem ciebie. (Być może, że cały czas gram na kreatywnym) Podanko ładnie napisane i rozpisane. Choć cię nie znam, dam na Tak.

@Sznajper202
    Użytkownik YourNightmareee to jest Creative322 ;-;

20. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę