MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

xXWeronikaXx

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika xXWeronikaXx, 29 Styczeń 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xXWeronikaXx

xXWeronikaXx Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dzień Dobry :]

Imię:Moje imię to Weronika.

Dokładny nick w grze:xXWeronikaXx

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej gram na Creative, gdzie spędzam 3-4 godziny. Na Survivalu gram od czasu do czasu, a gdy już zacznę grać gram ok 1,5 godziny.

Data urodzenia: Urodziłam się w grudniu 2003 roku.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W Minecraft 1.1 zaczęłam grać pod koniec 2010 roku.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na CraftApple gram od 2014 roku, aż do teraz.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Niestety nie, ale mam nadzieję, że w przyszłości tak.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym aby gracze nie przeklinali i denowali z byle powodu. Aby byli życzliwi, mili i nie skarżyli się na forum(żeby nie było powodów). Chciałabym aby gracze nie reklamowali swoich profili np. na youtube. Przykład: Proszę zasubskrybujcie mnie a kupię wam Svipa. Mnie osobiście takie zachowanie się nie podoba.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik musi kontrolować czat z moderatorem, pomagać graczom w problemach i znać komendy, zgłaszać usterki do Administratora, często przebywać na forum. Komendy pomocnika to:
    /mute nick - wycisza gracza.
    /kick nick - wyrzuca gracza z serwera.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ jestem młodą osobą z wieloma dobrymi pomysłami, które chciałabym wnieść w życie. Lubię pomagać ludziom i chciałabym czynić to na wiele sposobów.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Napiszę graczowi na czacie prywatnym aby tak nie robił, a jeśli nie posłucha będę musiała użyć komendy /mute nick lub /kick nick

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Wydaje mi się, że tak ponieważ moje życie opiera się na pracy z ludźmi, pomagam moim braciom, rodzicom, dziadkom , a w szkole nauczycielom.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Weronika. Pochodzę z Nowogrodu(województwo kujawsko-pomorskie), niedaleko Torunia. Mam dwóch młodszych braci. Piotrka 9 lat i Jakuba 1,5 roku. Uwielbiam grać w minecraft odkąd powstał. Mam dwa psy i jednego kotka, kocham moje zwierzaczki nad życie i nigdy nie chciałabym ich stracić. Lubię siatkówkę oraz piłkę ręczną. Nie lubię przeklinać i kłócić się. Jestem dość spokojną osobą, która jest mądra i ogarnięta.

Określ swoją dyspozycyjność: Gram od godziny 15 do 20/21 (bo chodzę do szkoły)

Umotywowanie podania: Chciałabym, aby w minecraft panował porządek, brak przekleństw i brak złości. Aby wszyscy się szanowali. :)

Weronika ;)

Reklama
  2. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    RE: :)

Hmmm, myślę, że powinnaś dodać prefix i poprawić czytelność podania, czyli na przykład porobić odstępy pomiędzy pytaniami, poza tym nick chyba kojarzę, grasz długo, ale na razie jestem neutralny.

3. Marcin_

Marcin_ Użytkownik

Docenione treści:
    3
    RE: :)

Brak odpowiedniego prefixu, jak poprawisz będzie lepiej. Powodzenia!

4. Sznajper202

Sznajper202 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    > Brak odpowiedniego Prefixu
    > Nie widuję cię na serwerze.
    > Nie udzielasz się na forum, to jest twój pierwszy post...
    > Zdania słabo czytelne.
    > Twoje umotywowanie nie przemówiło zbytnio do mnie.

JESTEM NA NIE

Pozdrawiam Sznajper202 ;)

5. RainbowKek

RainbowKek Użytkownik

Docenione treści:
    0
    To ma być podanie? 87% na nie jestem

6. NataliaPolskaxD

NataliaPolskaxD Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Widuję Cię na serwerze. Jesteś bardzo miła, pomocna, ale i cicha :) Niestety, w pięciu zdaniach dość wywyższyłaś się tekstem "Jestem bardzo [...] mądra. Warto by było też wspomnieć, że komendy pomocnika wyglądają mi jak skopiowane. Ale to tylko moja opinia, nie będę się wszystkiego czepiać, bo jak wiadomo w życiu każdy popełnia błędy. Jeśli chodzi o deny, pomocnikowi nic do tego. Pomocnik może "wkroczyć" do akcji, gdy dany gracz np. wyzywa, śmieci na jakieś działce itd. Jeżeli chodzi o samo podanie, ładne, czytelne. Niestety, nie masz doświadczenia z rangą "Helper" oraz innymi. Co stanowi lekki problem. Osoby z "wykształceniem" na pomocnika/admina wiedzą więcej, kiedy mogą kickować, oraz kiedy nie. Co do opinii Sznajpera (<3), owszem nie wypowiada się na forum, ale kiedy już ktoś zacznie się udzielać, nagle piszą, że "nabija" posty. \, Konto założone w tym miesiącu, myślę, że specjalnie po to by napisać to podanie. W twoim podaniu znalazłam także kilka błędów :/ Ja jestem NEUTRAL Pokaż nam, społeczności CraftApple, że zależy Ci na obowiązkach, nie na prefixie.

7. _superliwia_

_superliwia_ Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Na nie

Nie pomagasz na czacie, no i dzisiaj widziałam cie pierwszy raz na serwie, widziałam małe błędy ortograficzne

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę