Imię: 19 lat Dokładny nick w grze: Karsoneker Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: serwery typu survival, jezeli jestem na jednym serwerze to na innych nie gram, aktualnie jest to serwer survival craftapple, dziennie jest to okolo 3-4 godzin. Data urodzenia: 22.04.1997 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: @012, wersja chyba 1.6+ Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: gram od 2 dni Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: NIE Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, pełniłem, było to jednak 5 lat temu. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Fajnym pomysłem mogłoby byc wprowadzenie interaktywnych tabliczek, dla przykładu robimy brame, obok dajemy tabliczke z napisem [GATE], i klikajac na ta tabliczke brama sie otwiera. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Obowiązkiem pomocnika jest na pewno obserwowanie czatu i pomoc administracji m.in w utrzymywaniu porządku na czacie, często widze, że na czacie niektóre osoby przeklinają ale akurat brakuje pomocników. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Poniewaz podczas gry caly czas obserwuje czat i troche przeszkadza mi nadmierny spam lub przekleństwa. Poza tym jestem osoba pomocną. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw najlepszym rozwiazaniem według mnie będzie ostrzeżenie, jesli to nie pomoże to kick z serwera, jeśli to nie zadziała to zastosuje ban czasowy. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: tak, bez problemu nawiązuje kontakt z ludźmi. Nie sprawia mi problemu współpraca. Opisz swoją osobę: Mam na imię Dawid, mam 19 lat, mieszkam we Wrocławiu. Jestem otwartą osoba, która bez problemu nawiązuje kontakt z wiekszością osób. Szczerze ciężko cos o sobie napisać, najłatwiejsza formą poznania mnie jest po prostu rozmowa ze mna Określ swoją dyspozycyjność: Staram sie wchodzić jak najczęściej. Umotywowanie podania: Wydaje mi sie, że moje podanie jest w pełni umotywowane i nadaje sie na osobe pomocnika. Pozdrawiam!
Hmm... Podanie nawet OK, Aktywny na serwerze Ts3, Widuje Cie na serwerze MC, Krótki staż gry. Przykro mi, ale jestem neutralny. Powodzenia. Zmieniam zdanie - jestem na TAK! Powodzenia.
Jestem na nie, ponieważ; * Nie widuję Cie na serwerze [Możliwe, że się mijamy] * Nie wypowiadasz się na forum * Nie widzę jak pomagasz. * Podanie bardzo krótkie i nie staranne. * Parę błędów w podaniu. * Słaba treść podania. * Widać, że pisałeś je w góra 20 minut, i chyba bardzo się śpieszyłeś * Grasz bardzo krótko, za krótko. Słabo :/
> Grasz za krótko. > Nie udzielasz się na forum, to twój pierwszy post :/ > 1. Punkt "imię: 19 lat" ?? chyba pomyliłeś punkty... > Podanie nie kompletne > Podanie nieczytelne > Podanie słabe > Błędy ortograficzne i interpunkcyjne > Umotywowanie do mnie nie przemówiło > Zdanie zaczynamy z wielkiej litery Jestem na NIE Pozdrawiam Sznajper202
[Plusy] ~ Ładne podanie. ~ Odpowiedni Wiek. [Minusy] ~ Nigdy nie widziałem Cię na serwerze, tym bardziej jak pomagasz. Pograj jeszcze na serwerze, zapoznaj się z nim, pokaż że się starasz, a następnie złóż podanie. W chwili obecnej jestem na NIE. Pozdrawiam, zNormal