MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Polaczekk

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Polaczekk, 31 Styczeń 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    Imię: Oskar
    Dokładny nick w grze: Polaczekk
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie jakieś ok. 3/4H, a najwięcej na serwerze kreatywnym.
    Data urodzenia: 30-06-2001
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W pierwszą wersje, w którą zagrałem to była Alpha (nie znam wersji). Wtedy była już wersja 1.6 Beta
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Daty też nie znam, ale wiem, że jeszcze był tylko survival.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Jeden kick :E
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie, ale mam na innym vH@, który się rozwija i miałem kiedyś H@ na jednym serwerze Skyblock
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Usunąć blokade /slub rozwod
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma obowiązek pilnowania czatu i pomagania nowym/stałym graczom, ma obowiązek też wyrzucania różnych graczy, którzy mają niedozwolone dodatki (Cheaty). Pomocnik też posiada dwie komendy, a nimi są:
    /kick [gracz] [powód] - wyrzucenie gracza
    /mute [gracz] [czas] - wyciszenie gracza
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Gdyż widzę graczy, którzy nie przestrzegają regulaminu, a administracji nie ma.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Jeśli powstanie jakaś kłótnia, spróbuje ich uspokoić, jeśli się nie uspokoją, dam im kicka, a jak nie pomoże to mute.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście, zawsze pomagam kolegom, tacie i nauczycielom.
    Opisz swoją osobę: Witam, nazywam się Oskar. Chodzę do 2 Gimnazjum. Mieszkam w województwie zachodniopomorskim. Interesuję się informatyką i kolarstwem. Moim ulubionym zwierzęciem jest pies, a kolor to zielony.
    Określ swoją dyspozycyjność: Różnie jest.. W dni szkolne to godziny 16/17-20/22, a w weekend/święta 12-22.
    Umotywowanie podania: Jestem zwykle osobą spokojną, ale jak ktoś zniszczy mą pracę to już nie. Ignoruję na obrazy skierowane do mnie (czyli nie odpowiadam do tego gracza z swoimi obrazami). Gram często na serwerze, zwykle na kreatywnym, rzadko wchodzę na surwiwal albo na seablock.

Reklama
  2. Sznajper202

Sznajper202 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Edit
    > Mors!! :D Jesteś na serwerze cały czas :D
    > Aktywny ! :D
    > Nie raz dostałeś kicka xD nie kłam.
    > Widziałem jak pomagasz :D
    > Jesteś spoczko :D
    > Podanie całkiem ładne
    > Ortografia i interpunkcja jak to u morsa xD czytaj może być
    > Miszcz Morsów

Jestem na Tak!

3. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    @up
    No dobra.. Tylko dwa razy dostałem kicki :E Ale tam ty mój pierwszy kick był 2 lata temu :E

4. Weeby

Weeby Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Jestem na nie,

*Nie widzę jak pomagasz
    *Twoje zachowanie na serwerze, ja karygodne, a wczorajsza sytuacja to potwierdza. Jesteś nie kulturalny.
    * Wypowiadasz się na forum
    *Podanie słabe, nie rozbudowane, i moim zdaniem powinieneś się wypowiadać pełnymi zdaniami.
    *Bardzo krótkie podanie.

Polaczekk, każdy kto chce zobaczyć Twoje podanie zobaczy, je a Ty nie musisz go "reklamować"

[Dzisiaj 16:48:51] vexen13: http://craftapple.pl/forum/thread-5955.html

Na serwerze "Kreatywnym" siedzę po kilka godzin, zbytnio sie nie udzielam na czacie, ponieważ jestem zajęta budową szpitala. Nie wierzysz? /p h Weeby :)
    Lub popytaj graczy, takich jak superliwia, sznajper :)

Ps2. Zaakceptowanie podania nie zależy od tego ile bedziesz miał pozytywnych ocen pod podaniem:)
    Piszę to ponieważ, mam przeczucie, że Hajsowniczka to multikonto:)

5. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    @up
    To może chociaż wbij na serwer kreatywny? I jaka sytuacja? :E

@Weeby
    Jak cię nigdy na serwerze kreatywnym nie widziałem, a gram tam dużo czasu..

@Edit
    Myślisz, że te poniższe konta są moimi mk? Możesz się popytać gracza Creative322 i Hajsowniczka na serwerze kreatywnym, że są to ich konta...

@NataliaPolskaxD
    Sama chciałaś mieć range "Pomocnik" dla szpanu, dla twej informacji nie potrzebuje rangi "Pomocnik" do "Szpanu". Zagubiony gracz? Może byłem afk, albo nie patrzyłem na czat, bo czasami tak się zdarza :E A me zachowanie? Normalne?

6. Polaczekk.
    Jesteś bardzo aktywny na serwerze.Weeby jeżeli nie wierzysz,wbij na Kreatywny i zobacz.Według mnie jesteś ogarnięty i twoje doświadczenie na innych serwerach bardzo by się przydało.Pomagasz graczom,a także pouczasz ich z ortografią za co bardzo Cie szanuję.
    Jestem na TAK.

7. Hajsowniczka

Hajsowniczka Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Jestem na TAK
    Dlaczego?
    *Rzeczywiście pomagasz graczom
    *Jesteś aktywny
    *Uważam, że sprawdziłbyś się w tej roli
    *W grzeczny sposób poprawiasz graczy na poprawną polszczyznę
    :)
    Daję +

Reklama
  8. Witam ponownie.
    Nieźle się uśmiałem jak przeczytałem co napisałaś Weeby.
    "Piszę to ppniewaz myślę, że to Twoje multikonta, tj. Hajsowniczka i Yournightmareee".
    Nie wiem po czym wysuwasz tezę,że ja jestem multikontem i Hajsowniczka.Jest to wyssane z palca.Jeżeli nie wierzysz,zapraszam na Kreatywny,napisze Ci kim jestem.
    Pozdrawiam.

9. zNormal

zNormal Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Na NIE.
    ~ Nigdy nie widziałem Cię na serwerze.
    ~ Zostanę przy opinni Weeby.

+ Proszę Cię Vexen/YourNightmareee o nienabijanie postów pod podaniem!

10. _superliwia_

_superliwia_ Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Jestem na tak.

Widzę cie morsie bardzo często na serwerze i widzę jak pomagasz, jesteś ogarnięty, ale czasami mnie wkurzasz ;)

11. NataliaPolskaxD

NataliaPolskaxD Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dobra, ja też się wypowiem. Twoje zachowanie na serwerze jest infantylne jak na 10-cio latka. Ostatnio byłeś na serwerze, widziałam zagubionego nowego gracza, który szukał pomocy. Oczywiście olałeś temat, lepiej zająć się kolegami niż pomóc... Po części zgadzam się z Weeby a po części nie.
    Część gdzie się z Weeby zgadzam to :
    " *Twoje zachowanie na serwerze, ja karygodne, a wczorajsza sytuacja to potwierdza. Jesteś nie kulturalny.
    * Wypowiadasz się na forum
    *Podanie słabe, nie rozbudowane, i moim zdaniem powinieneś się wypowiadać pełnymi zdaniami.
    *Bardzo krótkie podanie. " Dodatkowo, warto wspomnieć, że kłócąc się z Weeby pokazujesz tylko, że zależy ci na szpanie, prefixie. Dodam także, że podanie jak na 14-sto latka bardzo słabe. To moja siostra ma 12 a już potrafi bardziej zdania rozbudować o_O Wydaje mi się, że Hajsowniczka i YourNightmaree po prostu bardzo Cię lubią, dlatego są na TAK. Ale nie wnikam. Wspomnę także, że... odpisywanie wszystkim "dzięki" itd. to nabijanie postów, tak jak ujął to ZNormal. A te "nabijanie" postów świadczy o tym, że nigdy nie czytałeś regulaminu. No cóż... na NIE

12. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Podanie mówiąc brzydko "dupy nie urywa".
    Zdania są krótkie, nie rozbudowane, można stwierdzić, iż masz ubogi zasób słów.
    Piszesz, że:
    Mam to rozumieć, że jeżeli ktoś się do Ciebie doczepi, skrytykuje Cię i będzie Cię drażnił i wyzywał, Ty zaraz wyzywasz jego, tylko, że swoimi tekstami?
    No wiesz, Pomocnik ma być zawsze, ale to zawsze opanowany.
    Jeżeli Ty będziesz na serwerze tak wybuchał złością, to pokazujesz graczom, że panuje u brak kultury.

Punkt: "Opisz swoją osobę" jest tak ubogi, że mógłbym stwierdzić, że go w ogóle nie ma.
    Masz opisać siebie w kilku długich zdaniach, a nie w trzech które w dodatku są krótkie.

Na serwerze brak jakiejkolwiek pomocy z twojej strony graczom, nie pomagasz i nie udzielasz się.
    Na forum to samo, jakby piorun strzelił. Piszesz, że jesteś Pomocny, a postów tylko 20. Połowa z resztą też jest z ok. 2 lat.
    Można powiedzieć tylko tyle, że wróciłeś, jesteś graczy, składasz Podanie, nie udaję ci się dostać do ekipy, olewasz regulamin itp.
    Bardzo dużo osób tak robi, a Ty jesteś jednym z nich.

Co do werdyktu, jestem na nie.

13. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    @ ||ThunderBuddys||

Kurde, źle mi się napisało... :/ #Taka_klawiatura
    Miało być "(czyli nie odpowiadam do tego gracza z swoimi obrazami)."

14. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Jestem na nie.
    Interpunkcja niezbyt.
    Napisałeś, że CYTUJĘ :
    Moim ulubionym zwierzęciem jest pies,a kolor zielony czy coś. Więc, twoim ulubionym kolorem psa jest zielony xD
    Pozdrawiam

15. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Widziałem Cię na Creative, ale myślę, że Twoje zachowanie nie jest odpowiednie jak na osobę, która jest Pomocnikiem. Dość agresywnie reagujesz na wszelkie zaczepki ze strony innych graczy, a Pomocnik powinien być cierpliwy. Uważam, że powinieneś odczekać jeszcze przynajmniej miesiąc, a przez ten okres czasu zastanów się czy warto i czy sobie na tym stanowisku poradzisz, bo Pomocnik to kupa obowiązków. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę