MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Kradziez konta

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika leemp34ever, 1 Luty 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. leemp34ever

leemp34ever Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam, ktoś zalogował się na moim koncie na serwerze i próbuje odzyskać hasło, czy jest szansa na zresetowanie postaci abym mógł się od nowa zalogować ?

Reklama
  2. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    Możesz dokonać resetu hasła pod podanym niżej odnośnikiem:

https://craftapple.pl/sklep/modules/cms/loss.php

3. leemp34ever

leemp34ever Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Źle opisałem swój problem napisze sprostowanie.

Chodzi o to ze pierwszy raz wszedłem na serwer i karze mi się logować mimo ze nie założyłem konta.

W tym linku daje dowód ze to jest moje konto Premium :D

4. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    To oznacza że ktoś zarejestrował już u nas taki nick.

5. leemp34ever

leemp34ever Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Kurcze, nie domyślił bym się sam dziek i za info...

6. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    W zaistniałej sytuacji nie ma mozliwości abyśmy usunęli konto komuś kto już gra na CraftApple.

Pozostaje Ci jedynie zmiana Nicku.

7. leemp34ever

leemp34ever Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Logiczne, Nie można usunąć bo właściciel się znalazł a podróbka sobie gra brawo dla administracji.

W regulaminie jakiś punkt na kradzież konta jest ? Czy regulamin jest po to aby był ?

Reklama
  8. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Nie rozumiesz.

Na serwerach Sieci CraftApple Gracze Premium jak i NonPremium są traktowani równo. Konto założone na CraftApple, przy wykorzystaniu jakiegokolwiek nicku, jest własnością osoby zakładającej.

Regulamin, którego nie czytałeś, dotyczy serwerów Sieci CraftApple. A skoro nikt Ci konta na CraftApple nie ukradł to dla Nas nie ma problemu.

Zachęcam do zmiany nicku i dołączenia do rozgrywki na wybranym serwerze Sieci CraftApple.

9. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    @leemp34ever gościu nie wiem w czym masz problem. Proponuję ci zmienić nick premki na Mojang bo oferują ostatnio taką opcję i tyle, a tutaj panuje uczciwa zasada: kto pierwszy ten lepszy. :)

10. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Odkop.
    Coś czuję, że znalazłem temat na dłuższą rozmowę. Powiem tak gościu ma trochę racji. Sam mam bardzo popularny nick wśród graczy i często napotykam ten problem. Ktoś z non-premium zajął mój nick na danym serwerze. Koszmar. I co mam zmieniać nick na mojang po to by gdzieś zagrać? Nie, po prostu idę gdzie indziej. Chociaż taz spotkała mnie bardzo miła niespodzianka na serwerze pewnego dosyć sławnego youtubera. Poza dostępem do kompa rozmawiałem z kolegą, żeby na non-premium wszedł na mój nick i mnie zarejestrował (długo by tłumaczyć podłoże sytuacji) Wpisuje, wchodzi na serwer, a tu klops. Zarejestrowany. Po powrocie do domu postanowiłem spróbować ja i co się okazało. Zamiast prośby o padanie hasła do logowania poproszono mnie o rejestrację. Jak się później dowiedziałem istniał plugin, który blokował osobom na luncherach non-premium wchodzić na serwer kontami premium. Proste i logiczne, a ktoś kto ma wykupione premium przynajmniej ma coś więcej niż tylko skin...
    Pomyślcie o tym.
    Ps. Temat raczej do zamknięcia bo kolega chyba właśnie poszedł gdzie indziej :/

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę