Imię:Oliwier Dokładny nick w grze:NemekPL Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Codzienie przebywam na serwerze od 6 do 7 godzin.Najchętniej gram na serwerze survival. Data urodzenia:2003 20 marca Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2014 rok,wersja 1.7.2. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2014 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Tak byłem karany na serwerze nie raz dostałem kicka a nawet raz dostałem bana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Nie,nie spełniałem,Ponieważ wcześniej nie grałem w minecraft. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Chciałbym zmienić na craftapple że by nie było mikstur. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnikomocnik posiada uprawnienia takie jak: Kickowanie gracza lub mutowanie gracza.Pomocnik ma obowiązek pomagać ogarniać chat moderatorom. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałbym zostać pomocnikiem,ponieważ chciałbym że by na craftapple była miła atmosfera i gracze się lubili, i nie przezywali. W jaki sposób załagodzisz powstałe konfliktyowstałe konflikty załagodzę wytłumaczeniem graczom dlaczego nie wolno przeklinać ani dlaczego nie warto tego robić. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak posiadam umiejętności współpracy z ludźmi, i łatwo nawiązuje kontakty. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Pomagam innym graczom na serwerze.Jestem prawie cały czas online.Bardzo lubię robić eventy na surowcowej czy tam w kresie.Bardzo Dużo I często pisze na chacie.Jestem od tego miesiąca cały czas, prawie codziennie wchodzę na forum.Bardzo Lubię graczy z craftapple.Chodzę do 5 klasy. Jestem bardzo ogarnięty i zawsze chętnie pomogę.Zawsze można na mnie liczyć jestem czasami wyrozumiały.I bardzo pragnę być pomocnikiem na craftapple.Lubię też bić się w minecraft, na tym właśnie serwerze.I chciałbym że by wszyscy mnie na serwerze lubili.bardzo też lubię grać w grę Cs:Go I inne gry, ale najczęściej gram w minecraft na craftapple. Określ swoją dyspozycyjność:Jestem dyspozycyjny 7 dni w tygodniu od 16:00 do 20:00 a w weekeendy od 12:00 do 21:00. Umotywowanie podania:Chciał bym że by serwer był najmilszym serwerem i najlepszym serwerem w Polsce. [hr] Wiem że nie zostanę pomocnikiem ale warto spróbować
Jestem na nie, nie odczekałeś miesiąca, gdy napisałam Ci pod tamtym podaniem, że brak wzoru, usunąłes je. Tutaj tak samo brak prefixu, oraz wiele błędów ortograficznych, stylistycznych oraz interpunkcyjnych. Pozdrawiam Kasia ❤
Podanie nie "trzyma się kupy".Dużo błędów ortograficznych,interpunkcyjnych,a także stylistycznych.Według mnie fakt posiadania przez Ciebie bana pozwala mi stwierdzić,że nie znasz regulaminu. "Chciałbym zostać pomocnikiem,ponieważ chciałbym że by na craftapple była miła atmosfera i gracze się lubili, i nie przezywali." Pomocnik nie jest od tego,aby polepszać atmosferę,musisz lepiej uargumentować swoje podanie. Jestem na NIE! Pozdrawiam!