Witajcie, W tym wątku chcę was zaprosić do mojej gildii która nazywa się MYSZOR. Gildia ta oferuje pomoc w biciu się z innymi graczami, dostęp do sejfu gildii, a także pomoc w budowie, czy też zdobywaniu itemów. Poszukujemy graczy ogarniętych, kulturalnych i dobrych w PvP. Obecnie w Gildii znajduję się 9 osób. W naszej gildii są postawione odpowiednie zadania dla każdego. Nikt nie będzie się nudził, ani narzekał na nudę. Nasz zespół charakteryzuję się przede wszystkim rangami jakie ma dany gracz do wyboru. * Łucznik, * Wojownik, * Architekt, * Alchemiarz, Serdecznie zapraszamy do naszej gildii, lecz, żeby się dostać, trzeba być przede wszystkim - OGARNIĘTY. (nie wyzywa, nie niszczy, nie kradnie, itp.) Członkowie Gildii: Łucznik: Maxeh (wojownik), KaczKra, Wojownik: EnderDragon122, SaaVeen, popek713, SMAV, zNormal Architekt: ThunderBuddys, Weeby, Sznajper202 Alchemiarz: BartekOsuch (wojownik) Maskotka Gildii -> WildBitc Kordy naszej gildii: X: 1800 Z: -5010
SMAV został dodany do gildii, otrzymał rangę wojownik. Weeby i Sznajper202 proszę do mnie napisać w grze w celu omówienia wszelkich spraw dotyczących gildii, a także planu rozbudowy terenu gdzie znajduje się gildia. Owi gracze zostają dodani do gildii i będą sprawować funkcję Architektów/Budowniczych.
Zglaszam sie! Moge zostac alchemiarzem. Ponadto Twoja gildia moglaby zaczac wspolnie robic fabryke zlota. I w tym celu mozesz dodac kolejna profesje GORNIK ktora zbieralaby potrzebne materialy.
Bardzo dziękuję za propozycję. Rozbudowa gildii trwa. Poszukujemy bardzo dużo architektów, a także alchemiarzy, ponieważ, jest tylko jeden. Proszę się zgłosić w grze do mnie, w celu objaśnienia współpracy między nami. [Jeżeli mnie nie będzie napisz do kogoś z gildii oni Ci wskażą kogo szukać]
Cześć jestem Anski i chętnię dołączę jako architek (bardziej od mechanizmów, redstone etc) i alchemiarz w jednym
Użytkownicy łamiący Regulamin otrzymali Ostrzeżenie. Temat wyczyszczony z pyskówki. Zamknięty do 18 w Sobotę.