MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika Alina100

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Alina100, 2 Luty 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alina100

Alina100 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Ola
    Dokładny nick w grze: Alina100
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:W grze przebywam ok. 4 pm.a moim ulubionym serwerem jest Survival.
    Data urodzenia:26.01.2004
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W Minecraft gram 1 rok a moja wersja gry to 1.8.9.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Rozpoczęłam grę na tym serwerze pod koniec stycznia.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie nigdy.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie nie pełniłam takiej funkcji i chciałabym się wykazać tutaj.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chętnie zmieniłabym zachowanie innych graczy by nie obrażali innych i Ekipy
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:pomocnik powinien dbać o serwer, pomagać ogarniać chat z Moderatorem,zgłaszać wszystkie usterki i bugi na serwerze,pomagać graczom w ich problemach,wyjaśniać działanie komend.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałabym zostać pomocnikiem dlatego,że nigdy nie pełniłam takiej funkcji więc chcę spróbować swoich sił.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Mogę uspokoić gracza bądź ukarać go komendą:
    /kick nazwa - Wyrzuca gracza z serwera
    /mute nick - Wycisza gracza
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Myślę że tak chętnie mi się pracuje z ludźmi.
    Opisz swoją osobę:Jestem Ola.Urodziłam się 26.01.2004r.Bardzo lubię rysować i grać na komputerze.Moje hobby to śpiewanie(dostałam dużo wyróżnień i nagród).Chodzę do 6 klasy.W szkole chodzę na dodatkowe zajęcia śpiewackie.Mój zespół nazywa się ,,fantazja'' i mam tam bardzo dużo znajomych.Bardzo dobrze się uczę i jestem 3 najlepszą uczennicą w klasie.Chętnie pomagam innym, jestem miła i zabawna.Lubię pływactwo i chętnie wyjeżdżam z klasą na różne wycieczki.Bardzo chcę mieć własny serwer ale na teraz to jeszcze trochę za szybko.
    Określ swoją dyspozycyjność:Chętnie pomagam członkom ekipy i graczom na serwerze.Myślę, że można na mnie liczyć.
    Umotywowanie podania:Bardzo chciałabym zostać pomocnikiem.Myślę,że podanie się spodobało.
    Pozdrawiam Alina100.​

Reklama
  2. Sznajper202

Sznajper202 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    > Podanie nie czytelne
    > Błędy ortograficzne i interpunkcyjne
    > Za krótko grasz na serwerze
    > Nie udzielasz się na forum
    > Nie widziałem cie na serwerze jeszcze nigdy
    > Twój pierwszy post na forum...
    > Umotywowanie mnie nie przekonało

Jestem na NIE

3. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Jestem na Nie ❌
    -Nie widuję cię na serwerze
    -Wszystko się zlewa
    -Jesteś nowa i za krótko grasz na serwerze

Proponuję, abyś doczekała miesiąc i przemyślała, czy warto. Bycie Pomocnikiem to wielka odpowiedzialność.

4. zNormal

zNormal Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie nieczytelne, zlewa się.

Za krótki staż na serwerze.

Nigdy nie widziałem Cię na nim.

Droga Aleksandro, zadaj sobie jedno podstawowe pytanie.
    Czemu chciałabyś zostać pomocniczką ? Podołałabyś temu zadaniu? Rola pomocnika na serwerze nie jest łatwa, oraz Twoja gra na nim zmieniłaby się. Zastanów się jeszcze czy podołałabyś temu zadaniu i czy nie robisz tego żeby "zaszpanować przed koleżankami".

Bądź aktywniejsza, pokazuj że się starasz oraz przemyśl to wszystko sobie dokładnie czy na pewno chcesz, jeżeli tak spróbuj ponownie za miesiąć.

W chwili obecnej jestem na NIE.

Powodzenia.

5. _superliwia_

_superliwia_ Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Na nie.

Nie widać cie na serwerze, a jak już cie widzę, to nie widać, żebyś pomagała, podanie nawet ładne, ale krótkie

6. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Nie widziałem cię nigdy na serwerze
    Nie udzielasz się na forum
    Podanie nie czytelne

Podsumowanie jestem na NIE

7. Bladys

Bladys Użytkownik

Docenione treści:
    10
    Data urodzenia:26.01.2004 - 6 klasa <--- Bardzo mnie to zastanowiło, ponieważ mam siostrę z kwietnia 2004 i uczęszcza do klasy 5. Nie wiem co o tym myśleć ale nie będę wnikał.
    Jestem na nie :/ Następnym razem postaraj się popracować nad układaniem zdań dłuższych niż 4,5 wyrazów oraz nadaniem kolorystyki swym wypowiedziom. Doświadczenie mi mówi, że zlane podania odrzucają a za te ładne, którym warto się przyjrzeć czasami łapiemy dużego +
    Pozdrawiam

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę