Imię:Ola Dokładny nick w grze: Alina100 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:W grze przebywam ok. 4 pm.a moim ulubionym serwerem jest Survival. Data urodzenia:26.01.2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W Minecraft gram 1 rok a moja wersja gry to 1.8.9. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Rozpoczęłam grę na tym serwerze pod koniec stycznia. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie nigdy. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie nie pełniłam takiej funkcji i chciałabym się wykazać tutaj. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chętnie zmieniłabym zachowanie innych graczy by nie obrażali innych i Ekipy Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnikomocnik powinien dbać o serwer, pomagać ogarniać chat z Moderatorem,zgłaszać wszystkie usterki i bugi na serwerze,pomagać graczom w ich problemach,wyjaśniać działanie komend. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałabym zostać pomocnikiem dlatego,że nigdy nie pełniłam takiej funkcji więc chcę spróbować swoich sił. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Mogę uspokoić gracza bądź ukarać go komendą: /kick nazwa - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick - Wycisza gracza Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Myślę że tak chętnie mi się pracuje z ludźmi. Opisz swoją osobę:Jestem Ola.Urodziłam się 26.01.2004r.Bardzo lubię rysować i grać na komputerze.Moje hobby to śpiewanie(dostałam dużo wyróżnień i nagród).Chodzę do 6 klasy.W szkole chodzę na dodatkowe zajęcia śpiewackie.Mój zespół nazywa się ,,fantazja'' i mam tam bardzo dużo znajomych.Bardzo dobrze się uczę i jestem 3 najlepszą uczennicą w klasie.Chętnie pomagam innym, jestem miła i zabawna.Lubię pływactwo i chętnie wyjeżdżam z klasą na różne wycieczki.Bardzo chcę mieć własny serwer ale na teraz to jeszcze trochę za szybko. Określ swoją dyspozycyjność:Chętnie pomagam członkom ekipy i graczom na serwerze.Myślę, że można na mnie liczyć. Umotywowanie podania:Bardzo chciałabym zostać pomocnikiem.Myślę,że podanie się spodobało. Pozdrawiam Alina100.
> Podanie nie czytelne > Błędy ortograficzne i interpunkcyjne > Za krótko grasz na serwerze > Nie udzielasz się na forum > Nie widziałem cie na serwerze jeszcze nigdy > Twój pierwszy post na forum... > Umotywowanie mnie nie przekonało Jestem na NIE
Jestem na Nie ❌ -Nie widuję cię na serwerze -Wszystko się zlewa -Jesteś nowa i za krótko grasz na serwerze Proponuję, abyś doczekała miesiąc i przemyślała, czy warto. Bycie Pomocnikiem to wielka odpowiedzialność.
Podanie nieczytelne, zlewa się. Za krótki staż na serwerze. Nigdy nie widziałem Cię na nim. Droga Aleksandro, zadaj sobie jedno podstawowe pytanie. Czemu chciałabyś zostać pomocniczką ? Podołałabyś temu zadaniu? Rola pomocnika na serwerze nie jest łatwa, oraz Twoja gra na nim zmieniłaby się. Zastanów się jeszcze czy podołałabyś temu zadaniu i czy nie robisz tego żeby "zaszpanować przed koleżankami". Bądź aktywniejsza, pokazuj że się starasz oraz przemyśl to wszystko sobie dokładnie czy na pewno chcesz, jeżeli tak spróbuj ponownie za miesiąć. W chwili obecnej jestem na NIE. Powodzenia.
Na nie. Nie widać cie na serwerze, a jak już cie widzę, to nie widać, żebyś pomagała, podanie nawet ładne, ale krótkie
Nie widziałem cię nigdy na serwerze Nie udzielasz się na forum Podanie nie czytelne Podsumowanie jestem na NIE
Data urodzenia:26.01.2004 - 6 klasa <--- Bardzo mnie to zastanowiło, ponieważ mam siostrę z kwietnia 2004 i uczęszcza do klasy 5. Nie wiem co o tym myśleć ale nie będę wnikał. Jestem na nie :/ Następnym razem postaraj się popracować nad układaniem zdań dłuższych niż 4,5 wyrazów oraz nadaniem kolorystyki swym wypowiedziom. Doświadczenie mi mówi, że zlane podania odrzucają a za te ładne, którym warto się przyjrzeć czasami łapiemy dużego + Pozdrawiam