Witam ! :) "Coś się kończy, coś zaczyna, coś jest, coś było, coś odeszło, coś zostało... " A więc przyszedł czas abym i ja sie pożegnała z Wami : ) Przez pół roku biegałam po kwadratowych polach razem z wieloma z was : ) Przez 4 miesiące należałam do Ekipy jako Pomocnik, i nawet przez 2 dni jako Moderator xdd Ale cóż, na każdego przyjdzie kiedyś pora Aby zachować "dobre zdanie o Administracji oraz Ekipie Craftapple Network" powodów które mnie skłoniły do odejścia nie będę ujawniać Chciała bym podziękować wszystkim graczom (nawet tym co mnie drażnili) za wspólną grę ! W szczególności : zNormal - Uciekam z Tobą <3 Coloressmen - Duużo razem graliśmy Pomagałeś i w ogóle :> Hubert_k - Dziękuję za pomoc w kopaniu i mile spędzony czas na TS'ie Nie Fochaj sie już o tego Kicka :3 Więcej nie bd xddd medzio_k- Bardzo pomocna osoba Życze powodzenia ! Lajonek - nwm czy jeszcze gra ten łobuz, ale takie big podziękowania za pomoc gdy zaczynałam gre CharmingFlame - Dzięki za kilofy gdy zaczynałam :3 MrMack96 i TheNemezis - długo już nie widziałam, ale gdyby kiedyś sie pojawili ... Dzieki chłopaki za śmieszne nocne gry ! FloOR - Podłogo, dziekuje za pomoc w budowaniu podłogi i mile spędzony czas na serwerze :3 Marcinek7 i Puma_Poland dzięki chłopaki za wprowadzenie i pomoc w pełnieniu funkcji Pomocnika Jeżeli o kimś zapomniałam to serdecznie przepraszam ! Pozdrawiam serdecznie wszystkich i Życzę powodzenia w dalszej grze :3 Samych diamentów i wygranych :3
Jezusie.... Jak miłość działa na ludzi -,-. Powodzenia w życiu. Wpadaj co jakiś czas na CraftApple, albo choiaż na Ts3
Uuu... smutno... Ale przekaż mi przynajmniej swoją działkę. Dobra, tak na poważnie, to szkoda... Błaś kimś innym od wszystkich (właściwie to każdy jest inny), nie będę miał już 2 w miarę przyjaznych mi ludzi... Wielkie dzięki za wszystko. Bywaj, szalona, dzika czy jak tam wolisz
Ale jak Sylwuś nie możesz......eee to chyba żart prawda? [hr] Na miłość Boską Wild i TY Jakubina nic nie rozumiem ale ok nie ważne uwielbiam Was i dzięki za wszystko już tęsknie za Wami. Mam nadzieję że się jeszcze spotkamy na serwerze buziaczki
Bardzo żałuje tego co się stało :< Mogę życzyć powodzenia w tym co będziesz robić dalej w życiu. zNormal, Tobie też tego życzę. Aby Wam się powodziło w życiu i abyście nie zapomnieli o nas całkowicie i co jakiś czas byście wbili i się przywitali. Pozdrawiam Was Ciepło, Lucklucky10 Smutny
WildBitc, Coż mogę powiedzieć...szkoda, że odchodzisz no... Nie zawsze było nam po drodze, momentami bywało trudno. Ale przecież to nie chodzi o to żeby było łatwo tylko żeby było dobrze :] Z pewnością będzie Ciebie brakowało, bo byłaś barwną postacią Społeczności CraftApple. Mam nadzieję, że mimo wszystko czas spędzony na CraftApple będziesz wspominać dobrze i z uśmiechem na twarzy ma’as-salama
Szkoda że nam tutaj razem uciekacie . Ale no cóż tu zrobić. Życzę Szczęścia i Radości w Związku . Pozdrawiam!