Imięominika Dokładny nick w grze:sweetsie Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:2-3 godzin na creative Data urodzenia:05.12.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:06.06.2014 1.8.8 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:05.21.2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:nigdy i mam nadzieję że nie bendę Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:nigdy Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: chciała bym aby na serwerze ludzie nie wyzywali się,nie udawali kogoś kim nie są i by nie niszczyli działki robiąc głupi kawał innym. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:- Pomagać wyższym rangom w ogarnianiu nieporządku, - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla Administracji, - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie TeamSpeaka. - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Administratora, Moderatora) - Sprawdzanie formatu oraz dat w opisach kanałów, - Sprawdzanie opisów i avatarów użytkowników, - Znajomość serwerów CraftApple.pl oraz forum. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:bardzo lubie pomagać innym graczom i nigdy nie złamałam żadnej zasady jestem sprawiedliwa i miła myślę że innym fajnie by się grało razem ze mną. W jaki sposób załagodzisz powstałe konfliktyoprosze obydwie osoby o wyjaśnienie i ustalę która z nich jest winna winną osobę wykopie z serwera. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: tak twierdze że z innymi pracuje mi się lepiej mam ciekawe pomysły myślę że moje i ich pomysły w połączeniu dadzą coś wspaniałego. Opisz swoją osobę:jestem miła pomagam wielu osobom,nie ma problemu którego nie rozwiąże.W sytuacjach typu ktoś komuś zniszczył działkę zachowuje powagę i szybko rozwiązuje sprawę.Nie jestem dziecinna potrafię zachowywać się odpowiednio jak na pomocnika a nie jak małpa w klatce. nie przeklinam,nie wyzywam, nie niszcze nikomu działki,nie oszukuje gdy organizuje konkurs skinów.Jestem osobą cierpliwą,nie wytraci mnie z równowagi byle głupota. Określ swoją dyspozycyjność:cały czas jestem do dyspozycji może w tygodniu troszkę mniej bo wiadomo mam szkołę ale w weekendy i dni wolne jestem całyyczas teraz mam freie do poniedziałku. Umotywowanie podania:jak wcześniej napisałam jestem pomocna miła i bardzo ale to bardzo chciała bym być pomocnikiem. mam nadzieje że moje podanie nie zostanie odrzucone:]
Jestem na nie. Nigdy nie widziałam Cie na serwerze. Tym bardziej nie widziałam jak pomagasz. Nie udzielasz się na forum. Brak odpowiedniego preifxu tzn, [PODANIE] TwójNick Skopiowane z poradnika. Błędy ortograficzne oraz interpunkcyjne. Podanie nie kompletne.
> podanie brzydkie, nie kompletne > błędy ortograficzne, interpunkcyjne > nie widziałem cie ani razu na serwerze. > Punkt jakie uprawnienia i obowiązki skopiowane z poradnika > nie dzielasz się na forum, to twój pierwszy post :/ > Nie poprawny prefix Jestem na NIE