MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

podanie na pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika SWEETSIE, 4 Luty 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SWEETSIE

SWEETSIE Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Dominika
    Dokładny nick w grze:sweetsie

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:2-3 godzin na creative

Data urodzenia:05.12.2003

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:06.06.2014 1.8.8

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:05.21.2015

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:nigdy i mam nadzieję że nie bendę

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:nigdy

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: chciała bym aby na serwerze ludzie nie wyzywali się,nie udawali kogoś kim nie są i by nie niszczyli działki robiąc głupi kawał innym.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:- Pomagać wyższym rangom w ogarnianiu nieporządku,
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla Administracji,
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie TeamSpeaka.
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Administratora, Moderatora)
    - Sprawdzanie formatu oraz dat w opisach kanałów,
    - Sprawdzanie opisów i avatarów użytkowników,
    - Znajomość serwerów CraftApple.pl oraz forum.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:bardzo lubie pomagać innym graczom i nigdy nie złamałam żadnej zasady jestem sprawiedliwa i miła myślę że innym fajnie by się grało razem ze mną.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:poprosze obydwie osoby o wyjaśnienie i ustalę która z nich jest winna winną osobę wykopie z serwera.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: tak twierdze że z innymi pracuje mi się lepiej mam ciekawe pomysły myślę że moje i ich pomysły w połączeniu dadzą coś wspaniałego.

Opisz swoją osobę:jestem miła pomagam wielu osobom,nie ma problemu którego nie rozwiąże.W sytuacjach typu ktoś komuś zniszczył działkę zachowuje powagę i szybko rozwiązuje sprawę.Nie jestem dziecinna potrafię zachowywać się odpowiednio jak na pomocnika a nie jak małpa w klatce.
    nie przeklinam,nie wyzywam, nie niszcze nikomu działki,nie oszukuje gdy organizuje konkurs skinów.Jestem osobą cierpliwą,nie wytraci mnie z równowagi byle
    głupota.

Określ swoją dyspozycyjność:cały czas jestem do dyspozycji może w tygodniu troszkę mniej bo wiadomo mam szkołę ale w weekendy i dni wolne jestem całyyczas teraz mam freie do poniedziałku.
    Umotywowanie podania:jak wcześniej napisałam jestem pomocna miła i bardzo ale to bardzo chciała bym być pomocnikiem.

mam nadzieje że moje podanie nie zostanie odrzucone:]

Reklama
  2. Weeby

Weeby Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Jestem na nie.

Nigdy nie widziałam Cie na serwerze.
    Tym bardziej nie widziałam jak pomagasz.
    Nie udzielasz się na forum.
    Brak odpowiedniego preifxu tzn, [PODANIE] TwójNick
    Skopiowane z poradnika.
    Błędy ortograficzne oraz interpunkcyjne.
    Podanie nie kompletne.

3. Sznajper202

Sznajper202 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    > podanie brzydkie, nie kompletne
    > błędy ortograficzne, interpunkcyjne
    > nie widziałem cie ani razu na serwerze.
    > Punkt jakie uprawnienia i obowiązki skopiowane z poradnika
    > nie dzielasz się na forum, to twój pierwszy post :/
    > Nie poprawny prefix

Jestem na NIE

4. _superliwia_

_superliwia_ Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Jestem na nie

Nie widziałam cie jeszcze na serwerze, podanie brzydkie

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.