Imię: Michał Dokładny nick w grze: Kruku Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 1-6 h na dzień głównie na survial, oczywiście nie każdego dnia z powodu szkoły (maturka). Data urodzenia: Przyszedłem na świat 28 listopada 1996 roku. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Przybliżonej daty pierwszej mojej gry w minecraft nie pamiętam (chyba koło 2012 roku), ale to była wersja beta 1.8.1 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: W zeszłym roku we wakacje (2015) Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie byłem nigdy karany, ani na serwerze, ani na forum. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak: KidMod- rodzaj pomocnika lub też czatmoda, Moderator na serwerze znajomego o ruchu co prawda mniejszym niż 30 os. jednak pomagałem przy jego tworzeniu oraz ogarniałem chat pomagając innym. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Jako pomocnik, co prawda nie mogę zrobić zbyt wiele, ale przede wszystkim chciałbym zasilić pokład pomocników na mc. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Obowiązki: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu oraz robić to gdy takowych nie ma na serwerze. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend (nie wysługiwać się przy tym zdaniem: "napisz /pomoc") - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) + - Pomagać w rozwiązywaniu konfliktów między graczami. Przywileje (a raczej narzędzia do pracy ): - Komenda /kick - wykopuje gracza z serwera. Zastosowanie tylko w uzasadnionych przypadkach, zgodnie z taryfikatorem podanym w regulaminie) - Komenda /mute - wycisza gracza na określony czas, ograniczając jego komunikację na serwerze do prywatnych wiadomości /msg, /m, /r. Nadawany zgodnie z taryfikatorem kar. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym zasilić trochę "odziały" ekipy mc, ponieważ oprócz ts-a korzystam także z serwera minecraft. I choć administracja na serwerze jest aktywna bardzo często, to dochodzą mnie słuchy, że pod nieobecność ekipy dochodzi do powstania "chaosu" na czat. Doszedłem do wniosku, że skoro mógłbym coś z tym zrobić zostając pomocnikiem, bardzo chętnie to zrobię. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zawsze trzeba znaleźć rozwiązanie będące jak najbardziej zbliżonym do tzw. złotego środka. Należy starać się doprowadzić do porozumienia nie stając po żadnej ze stron konfliktu. Ostatecznie, gdy dyskusja z jednej ze stron zaczyna naruszać regulamin serwera wystosować upomnienie, ale nie zabraniać wymiany zdań na czacie. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jak najbardziej i myślę, że wiele osób z tego serwera będzie w stanie to potwierdzić. Opisz swoją osobę: Przede wszystkim jestem osobą otwartą z OGROMNYM wręcz dystansem do własnej osoby. Posiadam cenną umiejętność ocięcia się od otaczających mnie problemów, pozyskując tym samym jak najbardziej obiektywny obraz sytuacji. Cechuje mnie wytrwałość w dążeniu do celu i sumienność w wykonywaniu powierzonych zadań. Poza tym lubię czasem pożartować z ludźmi na czacie, poczytać o czym rozmawiają i niekiedy zwyczajnie się wtrącić. W tym wszystkim nie napisałem o tym co lubię osobiście Są to komputery (nie tylko w kontekście gier), majsterkowanie oraz nauka zwana ornitologią. W moim domowym zaciszu zajmuję się również pisarstwem. Określ swoją dyspozycyjność: Posiadam Ts3, Skype jeśli mowa o komunikatorach. W dni powszednie od 16-17 do max 24. W weekendy od około 12 do 24. Można próbować o późniejszych godzinach, ale nie obiecuję, że odpowiem Umotywowanie podania: Jak już wcześniej wspominałem chętnie wezmę pod skrzydła czat oraz tym samym pomogę innym członkom ekipy w jego ogarnianiu. ____________________________________________________________________________ Edit: Literówki...
Ja zobaczyłem to podanie to śmiechłem. Pewnie,że TAK! Podanie długie, przejrzyste, Aktywny na serwerze Minecraft jak i TeamSpeak3, Wiele robi dla serwera- reklamuje i pomaga na serwerze Ts3, Osoba godna zaufania. Jestem na TAK
Kruku Jestem na TAK > Podanie całkiem spoko > Aktywny na ts i Mc > Pomagasz i na ts i na MC > Moim zdaniem twoje skrzydła są odpowiednie do opieki nad serwerem Pozdrawiam Sznajper202
Jestem na T.A.K - Bardzo ładne podanie. - Aktywny na serwerze. - Pomaga. - Ma doświadczenie. - Nie zauważyłam jakichkolwiek błędów w podaniu. Powodzenia!