Imię:Wiktoria Dokładny nick w grze:_Mangle_FNaF_ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Creative,12.00 do 02.00. Data urodzenia:45 czerwca. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2014,1.8.8 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2015.Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Na serwerze za reklamy.Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:nie.Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Swój nick.Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:Musi być miły,musi pomagać innym.Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Bo fainie pomagać innym.W jaki sposób załagodzisz powstałe konfliktyomoge każdemu.Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak.Opisz swoją osobę:Jestem Wika. Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Kocham FNaF'a i mam tak grupe n amoim /p h.FNaF to jest super gra więc grajmy tak jest super!Mam kota ma na imię Olek i jest SUper.Mój kot ma super kapelusz a dopiero buty ha super.Mój kot i pies ganiają za myszą i za butaki czrnymi czy one są niebieskie xd.Określ swoją dyspozycyjność:Mam ale te prace domowe :/.Umotywowanie podaniaomagałam Bonniek. [hr] Prosze możecie być na tak? [hr] Prosze możecie być na tak? [hr] Prosze możecie być na tak? [hr] Prosze [hr] męczyłam się żeby to napisać :'(
Od ostatniego złożonego podania, Musisz odczekać co najmniej miesiąc. Taka jest zasada, więc nawet jeśli stworzysz jeszcze 5 takich wątków, nic Ci to nie da - zostaną zamknięte. Poza tym podanie brzydkie, brakuje informacji i/lub/oraz są błędne/błędnie wprowadzone. Od serca Ci powiem tyle, jeśli masz mniej niż 10 lat to i tak by się to wydało prędzej czy później. Takich osób nikt nie przyjmie. Kandydat na Pomocnika musi zachowywać chociaż jakiś minimalny poziom znajomości języka polskiego i ortografii. Prosiłbym Cię o zaprzestanie nachalności Pozdrawiam Serdecznie, Lucklucky10
"męczyłam się żeby to napisać" - xDDDDD @Gangstar Ja też xDD Niech jej ktoś za blokadę pisania czy warna xD
Na serwerze w ogóle nie pomagasz, spamujesz mi komendą /tpa, nie odczekałaś miesiąca podanie brzydkie, krótkie, brakuje puntów, PODSUMOWUJĄC : NIE