Witam! Na każdego przychodzi czas dziś ten czas przyszedł na mnie ! Przez ponad 8 miesięcy grałem tu z wami ale pora coś zmienić. Chciał bym podziękować graczom którzy odmienili te moje kwadratowe życie Którzy mnie wspierali w tych ciężkich dla mnie chwilach między innymi Znormal dobry kolega spierał mnie w tych chwilach dużo razem graliśmy ach ale wszystko się niestety kiedyś kończy żegnaj kubusiu :'( PatrykusPL123 ehh kolego dużo mi pomogłeś nie tylko mówię o takiej pomocy materialnej znamy cię najdłużej ale wszystko się kiedyś kończy żegnaj Albercik24 tobie zawdzięczam najwięcej jak by nie ty to bym już dawno pisał te pożegnanie dzikuję za wszystko żegnaj :/ _Gangstar_ Może nieraz nerwowy ale dobry z ciebie człowiek graliśmy razem dużo żegnaj kacperku ThreeEyedMaster,Marcinek7 a wam chłopaki życzę powodzenia żegnajcie ;/ dobra z was ekipa :/ BartekOsuch dobry chłopak może nieraz chce dobrze ale wyjdzie źle ale widzę że i tak chciałeś dobrze żegnaj bartuś ;( _thebonnie_,kriss,ania_12,ianmarti a wy się trzy maicie razem bo dobrzy z was ludzie żegnajcie :/ Medzi_ok madzia dobra dziewczyna znamy się już troche chciał bym ci podziękować za te 4 miesiące znajmości żegnaj Yumisiek weroniko życzę ci powodzenia na dalszej drodze bo jeszcze długa przed tobą papa Malinowa maja ehh trzymaj się dobra z ciebie dziewczyna ale żegnaj :/ Myszaty chodź roztajemy się w kutni życzę ci szczęścia żegnaj ;P Bandolf żegnaj kolego z tb te pvp było całkiem inne pa ;/ WildBitc ciociu żegnaj życzę ci powodzenia :/ To już koniec jeśli kogoś pominołem to przepraszam i życze mu miłej gry. Pozdrawiam serdecznie i życzę wam miłej gry na CraftApple papapa <3
No cóż... Sporo z nami byłeś i szkoda, że już odchodzisz. Zawsze umiałeś nas rozśmieszyć. Smutno będzie nam bez Ciebie, ale mam nadzieję, że będziesz nas odwiedzał Żegnaj...