Imię: Piotr Nick: robert_jopek Przebywam Na: mc.craftapple.pl dosyć często prawie codziennie popołudniu data urodzenia: 2004 (4 październik) Data rozpoczęcia minecraft: trudno powiedzieć około 5 lat temu Data rozpoczęcia gry na mc.craftapple.pl: około 1 i pół roku temu Byłeś krany na serwerze lub forum?:na serwerze tylko 1 raz za podanie IP innego serwera Czy pełniłeś podobną funkcję na innych serwerach: nie ale często poprawiam innych i im wszystko mówię czy chciałbyś zmienić coś na craftapple?:nic,(bo craftapple jest idealny) najwyżej dodać redstone (aby był jeszcze lepszy) uprawnienia i obowiązki pomocnika: pomocnik posiada komendy /kick [nick] [powód] oraz /mute [nick] [czas] dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem?:bo chce pomóc serwerowi i zrobić niespodziankę kolegom w jaki sposób złagodzisz konflikty na craftapple?:najpierw bym postarał się złagodzić kłócących się a jeśli nie zadziała (jeśli kutnia będzie naprawdę niemiła) dam uczestniczącym w kłótni kicka czy posiadasz umiejętności współpracy ludźmi?: tak opisz swoją osobę: Mam na imię Piotr, mam 11 lat. Moje Hobby to... Hmm zwykle po lekcjach zaczynam grać na craftapple więc chyba granie na craftapple :I. W realu niestety nie mam zbyt dużo przyjaciół ale na craftapple chyba znają mnie wszyscy. Nie lubię wtrącać się w nieswoje sprawy (no może że jest to konieczne np.: jak mam rozwiązać kłótnię). Mam dosyć dobre relacje z ludźmi oraz zanim coś zrobię zawsze pomyślę czy to zrobić i jakie ma skutki. Opisz swoją dyspozycyjność: Można na mnie liczyć bardzo często gram na craftapple więc jeśli ktoś będzie mnie potrzebował mam nadzieję że będę na miejscu Umotywowanie Podania: Marzyłem o tego typu randze na craftapple więc jeśli dostanę postaram się zapraszać ludzi na ten serwer chyba do końca życia
Dużo błędów ortograficznych i trochę interpunkcyjnych, "4 październik" jest zły (jest 31 październików??), trzeba pisać "4 października" i nie wiem, chyba za mały wiek [-] Równie dużo (nawet więcej) poprawnie napisanych słów i dobra motywacja [+] Będę na TAK, ale proszę poucz się słownika, bo zmienię na NIE.
Dużo błędów nie udzielasz się na forum nie pomagasz graczom ani w ogarnianiu chatu ogólnie rzadko cię widzę na serwerze podanie się zlewa ciężko się czyta Mały wiek Podsumowanie jestem na NIE powodzenia życzę
Przedstawię Ci teraz 2 typy podań, a Ty zdecydujesz które ładniejsze. Twoje podanie: A teraz podanie bez błędów, wszystko ładnie zrobione, stylistyka doskonała. Popatrz: Wyżej pokazałem Ci jak powinno wyglądać podanie. Uwzględniłem w nim pytania, a odpowiedzi zostały bardziej uzasadnione. Jesteś jeszcze młodym chłopakiem i wszystkiego się z czasem nauczysz, lecz ja bym sobie w twoim przypadku na razie odpuścił rangi pomocnika. Zainteresuj się bardziej pomaganiem jak i nauką, bo to ona w przyszłości doprowadzi Cię do celu. Na tą chwilę nie będę oceniał twojego podania.
Jestem na nie :/ Podanie słabe Błędy ortograficzne i interpunkcyjne nie widzę cie na serwerze Nie widzę jak pomagasz Błąd prefixu Nie udzielasz się na forum, to twój pierwszy post :/
Jestem na tak. Jak zacząłem grę naprawdę dużo mi pomogłeś, zdradziłeś mi też wiele tajników Creative.
Jestem może u widać błędy ale ważne że ma dobre chęci chce pomóc serwerowi by dalej sie rozwijał. I może jestem od niego starszy ale go rozumiem bo też mniekrytykowali. Ale ja mam swoje zdanie. JESTEM NA TAK ?
Jak na takie podanie, zbyt dużo wypowiedzi moim zdaniem Drogi Piotrku, postaraj się za miesiąc o ładniejsze podanie i bardziej rozwinięte, bez błędne praktycznie Pozdrawiam Serdecznie, Lucklucky10