Imię: Kacper Dokładny nick w grze: kapi188 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Ok. 8 godzin, zawsze na Creative Data urodzenia: 16:05:2001 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Wrzesień 2013 roku, Minecraft 1.6.4 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Sierpień 2014 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Kilka kicków, nic więcej Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie, ale wiem jak to się robi, bo często się przyglądam pomocnikom. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym usunąć lagi. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: komendy /kick (nick) (powód), /mute (nick) (czas). Pomocnik MUSI pomagać moderatorom w ogarnianiu chatu. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym się na coś przydać. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw ostrzeżenie, a potem (oczywiście jeżeli mój cel się nie uspokoi) kick. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Kacper, mam 14 lat i chodzę do Publicznego Gimnazjum nr 3 w Radomsku. Staram się utrzymywać dobre stosunki z ludźmi i to mi zawsze wychodzi. Mam średnią 4.8 i jestem w dosyć elitarnym gronie, bo jesteśmy drugą klasą w gimnazjum. Nie jestem dostosowany do pracy fizycznej, ale do psychicznej jak najbardziej! Np.: Wygrałem 2-gi raz z rzędu Konkurs Wiedzy o Radomsku i zająłem II miejsce w konkursie wiedzy o Romualdzie Traugutcie (czy jak to się pisze ). Określ swoją dyspozycyjność: Jestem prawie zawsze i na wezwanie, ale jak każdy nie zawsze jestem. Umotywowanie podania: Bardzo trudno mnie złamać i jestem pewien, że poradzę sobie z watahami szalonych spamerów, flooderów oraz klnących i omijających Capsa ludzi.
Ogarnięta osoba, która cały swój czas poświęca na Creative i pomaga graczom. Twoje zdania są dość rozbudowane w podaniu jak i na serwerze. Jestem na TAK.
hmm, pomaga nie za bardzo, kiedyś widziałam jak przeklinasz ale teraz się zmieniłeś xd i ortografia ogarnięta Na nie
Na nie: Nie kulturalny Obraża Wyzywa Klnie Dostaje kicki Nie wypowiada się na forum Gracze się na niego skarżą Podanie nie rozbudowane i bardzo krótkie.
Może wiele ludzi mnie na serwerze nie zna to kapi188 jest moim dobrym kumplem. Po przeczytaniu (bez obrazy) musze stwierdzić że niektórzy członkowie ekipy są.niesprawiedliwi. Moim zdaniem kapi zasługuje na pomocnika Pomaga mnie i wielu innym graczom na serwerze MOJA OCENA 10/10 ?
> Podanie nie zbyt rozbudowane > Widzę cie na serwerze ale rzadko pomagasz. > Lekko Wulgarny ;D > Trochę mało aktywności na forum :/ Pozostanę Neutralny. Pozdrawiam Sznajper202
Widuje Cię na serwerze, jesteś raczej aktywny na chacie. Starasz się,...komentarze wyżej potwierdzają to, że nie jesteś dość kulturalny... Co do podania, spodobało mi się, jest takie ciekawe ;x Jest wielki minus za.... - pomoc. W ogóle nie pomagasz, tylko jak jest ktoś z administracji Pozostaje NEUTRAL
Ja myślę ,że nadajesz się na pomocnika Ponieważ: -Nie Przeklinasz -Nie dostajesz często upomnień -Często Wchodzisz na serwer
Skoro grasz tylko na creative możesz się przydać. Tam chat nie jest moderowany prawie wcale. Klną, spamią i kłucą się na potęgę... Ja jestem na TAK
Kruku i tu się mylisz. Creative jest moderowany o wiele częściej niż gdy panowała 5 Edycja Survivalu, ale pamiętaj, że nikt nie jest w stanie być tam na okrągło. Nikt z mojej klasy nie napisałby "kłócą" przez "u" otwarte, a tu się tak zdarzyło zanim wstawisz, wrzucaj tekst do Word'a np. Co do podania, nie do końca Cię znam dlatego ocenię w ten sposób: Otóż podanie nie podoba mi się z kilku względów, a Tobie na serwerach CA, musiałem dawać wiele kick;ów na uspokojenie byś Trochę ograniczył swoje słownictwo - masz lekko wulgarny język, zasób słownictwa jakiego używasz. Powodzenia, spróbuj przez najbliższy miesiąc trochę pomóc innym w potrzebie, bardziej się udzielać itp. Pozdrawiam Serdecznie, Lucklucky10
Jestem na NIE Minusy: 1.Nie kulturalne zachowanie. 2.Często się kłucisz. Plusy: 1.Jesteś ogarnięty. Niestety minusów jest więcej. :/