MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[skarga] kuson_gaming

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika Vilembraw, 4 Luty 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Vilembraw

Vilembraw Użytkownik

Docenione treści:
    35
    1. Nick w grze:SaaVeen
    2. Nick oskarżonego/oskarżonych:Kuson_Gaming
    3. Serwer: (np. survival/creative) Sv
    4. Przybliżona data:dzisiaj
    5. Dowody:ss

Moderator nie reagowal na to tylko go kicknal za spam

wiekszego sie nie dalo jak cos mam ss 'czystego'

+ ss z modem

Reklama
  2. Weeby

Weeby Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Przycięty screen.

3. LukDub

LukDub Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Moderator odpowiada: Po uzgodnieniu z Adminem zaistniałej sytuacji moderator zdecydował się nie wyrzucać gracza z powodu reklamy. Odpowiedź wyjaśniająca moderatora, zgodna z decyzją Admina jest zawarta na zamieszczonych powyżej ss. Gracz został chwilę później wyrzucony za spam na oczach Admina i całej reszty.

W każdym razie SaaVeen, gorliwość się ceni. Dziękujemy za Twoje zainteresowanie.

4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Luk_Dub... Nie wiem z kim Ty to tam konsultowałeś, bardzo chętnie się dowiem. Ale następnym razem proszę Cie zorientuj się czy to co napisał Gracz nie jest jednak adresem serwera Minecraft.

Przecież z tej wiadomości ewidentnie wynika, iż chce ten ktoś sprzedać konto CS:GO w zamian za VIP'a na serwerze B...., który jeślibyś sprawdził jest jednym z większych serwerów MC.

Ewidentnie należy się przynajmniej 7 dni Bana za Nieumyślna reklamę, chociaż jestem przekonany iż było to przemyślane działanie.

Zbanowany.

A Ciebie LukDub zachęcam do rozważniejszej pracy i przestudiowania Regulaminu.

5. LukDub

LukDub Użytkownik

Docenione treści:
    0
    ThreeEyedMaster: XInfiniterX jest regulaminem. Jak mówi, żeby sobie darować, to jest to ważniejsze, niż regulamin. W tym czasie gadałem z nim na msg i na bieżąco komentowaliśmy sytuację.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę