Imię:Adam Dokładny nick w grze:Honor Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniejrzebywam tylko na Craftapple , praktycznie codziennie od godziny 20 do nawet godziny 3 nad ranem Data urodzenia:01.09.1998 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:rok 2009 , dokładnie wersji nie pamiętam ale jedna z pierwszych Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftappled końcówki 2013 roku Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie , Nigdy nie byłem karany. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Tak , pełniłem rolę Moderatora na 2 nie istniejących już serwerach. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Tak szczerze to nic , Serwer moim zdaniem jest bardzo zadbany i nie wymaga jakiś ogromnych zmian Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnikomoc Moderatorom , pomagać graczom. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Lubię pomagać graczom Na innych serwerach cieszyłem się bardzo dobrą opinią W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Wysłucham wersji obu stron konfliktu , na tej podstawie zadecyduję kto zawinił i upomnę. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak , umiejętność pracy w zespole to jest u mnie codzienność jako że pracuję przy transporcie osób na terenie całej Polski. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Nazywam się Adam , mam 18 lat i pochodzę z okolic Warszawy Na co dzień interesuję się motoryzacją i transportem publicznym. Jestem Kulturalny , miły i zawszę pomogę w potrzebie. Określ swoją dyspozycyjność:Jestem do dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach wieczornych i w sobotę i niedzielę od godziny 16-17. Umotywowanie podania:Sądzę , że jestem dobrym kandydatem na wyżej wymienione stanowisko. Moim dodatkowym atutem jest umiejętność pracy w zespole i znajomość komend. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam całą administrację.
Interpunkcja na bardzo słabym poziomie. Twoja wiedza i doświadczenie przydałaby się w ekipie, lecz jest jeden problem - nie pomagasz. Brak zaangażowania w pomoc graczom, nie udzielasz się w grze jak i na forum. Jest w podaniu kilka błędów ortograficznych, lecz treść trochę uboga. Zabrakło mi tu słów które mogłyby upiększyć podanie jak i zwyższyć twój status. Tym razem jestem na Nie, lecz powodzenia.
A ja powiem szczere TAK! Pomimo błędów w podaniu myślę, że możesz się nadać. Trochę nie poczytałeś działu rekrutacja, mam wrażenie. Ale to zawsze można badrobić nie?
Powiem prosto z mostu NAPEWNO nie grasz tu od 2013 nie widziałem Cię ani razu na serwerze. Konto założone w 2016 nie radze oszukiwać.
Podanie nie należy do najgorszych, jednak widziałem Cię na serwerze tylko raz. Również nie wydaje mi się abyś grał na serwerze od 2013 roku. Przykro mi, ale jestem na NIE.