Imię: iza Dokładny nick w grze: kawaii Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: creative 2-3 godz dziennie Data urodzenia: 12.12.2000 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2013.06 1.8 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2015.10 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: zachowanie graczy wobec innych graczy Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnikOMOCNIK MUSI: -Ogarniać Czat -Zgłaszać Niedopatrzenia/Usterki -Pomagać Graczom -Uczestniczyć w życiu serwera -I być gotowym w każdej chwili do podjęcia działania UPRAWNIENIA POMOCNIKA: -Gdy gracz spamuje, przeklina lub wykonuje czynność nie zgodną z regulaminem należy użyć komendy /kick [nick] -Gdy to nie poskutkuje i gracz nadal będzie to robił należy użyć komendy /mute [nick] [czas] Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: bardzo lubię grac w minecraft cieszy mnie to kiedy gracze są szczęśliwi lubię pomagać innym i myślę że gracze mnie zaakceptują W jaki sposób załagodzisz powstałe konfliktyoprosze obu graczy o wyjaśnienie jeśli gracz który z powoduje konflikt będzie kontynuować zostanie wy kickowany Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: tak bardzo lubię pomagać graczom i ludziom gdy robię coś sama czuję się nie swojo i szybko znajduje pomoc lub sama nią jestem. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań:jestem miła potrafie szybko załagodzić konflikt i pogodzić graczy. znam wiele komend jeśli jest jakaś nie znana mi komenda szybko się jej naucze .nie lubię gdy gracze się kłucą ponieważ psuje to atmosfere całemu serwerowi. sprawiedliwość nie jest mi obca bardzo lubie godzic graczy i ludzi w przyszłości zostanę prawnikiem. nie kłucę się z innymi graczami wiem że to może sprawić im przykrość. Określ swoją dyspozycyjność: w tygodniu 1 godzina weekend cały czas Umotywowanie podania:bardzo chciała bym zostać pomocnikiem lubie pomagać innym graczom prosze nie odrzuccie tego podania.
Jestem na NIE: -> Widzę cię tylko od dwóch dni -> Za mało się wypowiadasz na forum (jeden post, bo nowe konto ^^) -> Nigdy nie widziałem jak pomagałaś graczom -> Imię rozpoczynamy dużą literą -> W ogóle to zdanie rozpoczynamy dużą literą -> Interpunkcja słaba -> Ortografia słaba @down Heh, "kąto" xD Może tak czytanie ze zrozumieniem? Napisałem przecież nowe konto na forum.. :E
Podanie nawet ładne Nie udzielasz się na forum Nie pomagasz graczom na serwerze Błędy interpunkcyjne zarówno jak i ortograficzne Podsumowanie jestem na NIE powodzenia
Nie ma sensu pisać w tym wątku długo i rozwijać swojej wypowiedzi, tak więc podanie brzydkie - jestem od Ciebie starszy o 2 lata a poziom moich wypowiedzi a Twoich - po prostu kosmos. Nie postarałeś się, ale życzę Ci powodzenia za miesiąc (w tym czasie poczytaj co nieco słowników itp. jak podasz adres nawet Ci 1 wyślę). Pozdrawiam Serdecznie, Lucklucky10