Imię: Mateusz Dokładny nick w grze: _Zielony_ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Ostatnio dość często gram na CA, 3-5 h dziennie. Najczęściej na creative. Data urodzenia:26.03.1993 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Od roku 2012. Wersja 1.3.1 . Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Czerwiec 2014 roku. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie. Nigdy nie byłem karany. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Zdarzało się pełnić taką funkcję. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Wytępić wszystkich reklamujących i pilnować serwera niczym Chuck Norris bronił Teksasu (pozdrawiam miłośników dobrego kina). Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik posiada zdolność wywalenia gracza z serwera (/kick) oraz zmutowania go (/mute). Pomocnik powinien łagodzić wszelkie spory zaistniałe na serwerze oraz zgłaszać ewentualne wyjątki lub reklamy. O pomocy graczom nie trzeba wspominać. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Już raz byłem tu pomocnikiem. Zostałem zdegradowany przez mój brak czasu, co jest jak najbardziej moim błędem. Jednakże moja aktywność się poprawia a wraz z tym dyspozycyjność na Craftapple. Co za tym idzie - chcę "wrócić" na stare stanowisko i dalej wspomagać serwer. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Jestem osobą elokwentną, więc potrafię przemówić graczom do rozsądku. Jeśli to nie pomoże trzeba użyć uprawnień do kickowania lub pójść ze sprawą do administracji. Osoby reklamujące trzeba zgłaszać na forum. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście są ludzie, z którymi można dojść do porozumienia, ale znajdą się tacy, którzy są samodzielni. Jak najbardziej z tymi pierwszymi mogę współpracować. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. : Mam na imię Mateusz i pochodzę z Wrocławia. W marcu są moje 23 urodziny (jak ten czas szybko płynie) . Skończyłem technikum informatyczne, gdyż informatyka jest moim zainteresowaniem. W wolnym czasie uczęszczam ze znajomymi na paintball. Regularnie trenuję Muay Thai od ok. 7 lat. Mieszkam w małej kawalerce, a towarzystwa dotrzymuje mi pies. Jestem człowiekiem rozsądnym i opanowanym. Stronię od przemocy i większość sporów rozwiązuję na spokojnie. Chętnie zawieram nowe znajomości i przyswajam wiedzę. Określ swoją dyspozycyjność: W godzinach 10-23 nie ma problemu na kontakt ze mną(telefon). Na serwerze przebywam średnio od 17 do 1 . Poprawiłem aktywność na GG . Kiedy trzeba to się zjawiam ^^ . Umotywowanie podania: Dobrze sobie radziłem na stanowisku pomocnika i sądzę, że mogę się jeszcze na serwerze przydać. Zwłaszcza, że często siedzę na creative, gdzie aktywność administracji jest niska. Staram się pomagać graczom oraz daję dobry przykład zachowania. PS. W regulaminie nie doczytałem się, że osoba zdegradowana nie może wrócić na stanowisko, dlatego piszę to podanie.
Podanie przejrzyste, czytelne [+] Aktywny na serwerze TeamSpeak 3 oraz Minecraft [+] Zmalała twoja aktywność na serwerze Minecraft [-] Nie wypowiadasz się na forum ostatnio [-] Reasumując. Twoja aktywność po utracie rangi zmalała w dużym stopniu, widuje Cie na serwerze Survival oraz Creative, ale nie widuje abyś wtedy pomagał. Na forum Cie nie widać niestety. Miałeś rangę, i zdołałeś zapanować nad graczami. Teraz nie pamiętam kiedy zostałeś zdegradowany, ale mogę powiedzieć, że było to dawno, i zrozumiałeś już błędy jakie popełniłeś. Niestety, ale jedno ale... Czy można Ci zaufać? Nadrobiłeś stracone zaufanie? Pomocnik to nie taka o ranga. Jesteś pewien, że chcesz wracać? Czy ktoś nakłaniał Cie do napisania tego podania? Polecam Ci najpierw zgłosić się na serwer TeamSpeak3 aby spróbować chociaż odkupić utracone do Ciebie zaufanie tak jak ja, możliwe, że wtedy to zaufanie będzie wyższe niż na chwilę obecną. Mogę powiedzieć, że jesteś gotowy na tą posadę, ale.... zaufanie zmarnowałeś. Mimo to, życzę powodzenia i do zobaczenia na serwerze Jestem NEUTRALNY. Pozdrawiam.
Podanie czytelne, aktywny w minkrofcie, dobry czieławiek, regulamin nie zabrania ci wrócić na stanowisko. Nie widzę przeszkód, żeby tobą ekipę uzupełnić, szczególnie że byłeś moim pierwszym wzorcem w moich działaniach jako pomocnika ;p Ich bin an TAK. (jak źle to pozwalam poprawić )
Pamiętam Cię od dawna, szkoda że tak często się mijaliśmy Ja głównie po Survivalu/Vanilii latam, na Creative wpadam od czasu do czasu (ostatnio o wiele częściej) i to pewnie przez to. Wracając; byłeś moim zdaniem dobrym Pomocnikiem w dodatku grywającym na CV gdzie codziennie jest bałagan. Co do podania, pełniłeś stanowisko, pamiętam Cię od dawna i mam nadzieję, że uda Ci się wrócić. Tak jak już wcześniej wspomniałem, nie znam Cię dobrze bo często się mijaliśmy, ale uważam, że Twój powrót byłby pomocą dla Ekipy (głównie CharmingFlame :>) Mam nadzieję, że Twoja obecność na serwerze byłaby wzmożona (częściej byś wchodził (tłum.),dlatego że moim zdaniem to mógł być powód degradacji; tak sądzę ) Tak więc Zielony, Powodzenia w powrocie do Ekipy ^^ Pozdrawiam Serdecznie, Lucklucky10 Bardzo nie lubię wzmożonych kolorków ale odpowiedź dlaczego ich użyłem jest poniżej Przepraszam jeśli się trochę powtórzyłem/popełniłem błędy. Znowu troszkę mam kacyka
Myślę, że twój czas był ograniczony z tego powodu, że ważniejsza od MC była nauka i ukonczenie szkoly na poziomie. To swiadczy o tym, że jestes rozsądnym człowiekiem. Pamietam Ciebie w ekipie i jestem za tym by umożliwiono Tobie powrót. Ode mnie TAK
Podanie jest bezbłędne, brak błędów ortograficznych jak i interpunkcyjnych. Twoja wiedza jak i doświadczenie przydałaby się na serwerze, bo mówiąc szczerze, teraz ekipa sobie w kulki leci. Jesteś osobą godną na to stanowisko, jak sam powiedziałeś: Niestety, takich w ekipie już brak. Powiem szczerze, gdy byłeś pomocnikiem była większa kultura na serwerze, teraz, tragedia. Grasz na serwerze Creative. Jest tam bardzo mało pomocników, by upominali graczy i zwracali im uwagę na swoje błędy. Gdy miałeś pomocnika, twoje zachowanie było bez błędne. Zawsze umiałeś opanować tłum kłócących się i w każdej sytuacji mogłeś rozbawić danego gracza. Nie będę tu mówił o szansie którą powinieneś dostać. Ty po prostu za bardzo nadajesz się na to stanowisko. Jak najbardziej jestem za przywróceniem Cię do ekipy.
T A K ! Naprawdę należałoby wiele napisać, aby wyliczyć wszystkie powody dlaczego powinieneś przyjęty do Ekipy. Ograniczę się jednak do tych najważniejszych. W tym przypadku będą to: [x] Grasz na Crative, [x] Dzieciaki z Crative Cie po prostu uwielbiają, [x] Wysoka inteligencja, [x] Ponad przeciętna kultura osobista, [x] Wysoce rozwinięte umiejętności interpersonalne, [x] Odpowiedni, nie przekłamany wiek, [x] Dystans do samego siebie, [x] Organizujesz najlepsze konkursy skinów, [x] Niecodzienne poczucie humoru, [x] Pozytywne nastawienie do świata/życia, [x] Opanowanie. Nie dramatyzujesz jak bohaterowie #DlaczegoJa? #Szkoła #TrudneSprawy itp. [x] Potrafisz podejmować zdroworozsądkowe decyzje, [x] Lubię swój trasownik, [x] W poprzedniej Edycji wielokrotnie pomagałeś mi demaskować oszustów, [x] Naprawdę lubisz pomagać Graczom, zwłaszcza tym młodszym, początkującym, [x] Ekipa naprawdę wiele zyska gdy do niej dołączysz. Do zobaczenia na serwerze.