Czy można usunąć działkę bez wchodzenia na nią i nie wiedzenia gdzie jest? Mam 4 działki(w tym nie wiem gdzie dwie) i musiałem zrobić cuidboida w wiosce wieśniaków. Postawiłem obok blok dźwiękowy i pisze mi, że mam max działek. Pamiętam, że stawiałem jedną i zostawiłem gdzieś. Czwartej nie pamiętam. Jak mogę usunąć te dwie leżące-nie-wiadomo-gdzie działki bez wiedzy gdzie są? Może ktoś je za mnie usunąć? :\
Wydaje mi się, że tylko Infi, Kasia lub Three są w stanie ci pomóc. Nie pamiętam dobrze, ale chyba można wyłączyć aktualne cuboidy ale musiałbyś wyłączyć wtedy wszystkie i na nowo postawić.
Stare przyslowie mówi:* kto nie ma w glowie, musi mieć w nogach* O ile pamiętam, to wpisujesz: /ps locations wyskakują wtedy kordy( x, y, z) wszystkich cuboidow. Spisz sobie je na kartce i ruszasz z buta w ich poszukiwaniu - proste? Myślę, że troche czasu to zajmie, ale po koordynatach trafisz Powodzenia
Dakota doskonale opisała jedyne dostępne rozwiązanie problemu. To jest Survival, a nie Admin-Zrób-Za-Mnie dlatego też Goldmythman'a wypowiedź uznaj za niewypowiedzianą. Powodzenia.