Imię: Tomek Dokładny Nick w grze: Tomek456 Ile czasu spędzasz na CraftApple/serwer: 3-7 godzin najczęściej na Creative. Data urodzenia: 17 listopada 2001 r. Data rozpoczęcia gry na MC / wersja: 2008 r. wersja 1.4.6 Data rozpoczęcia gry CraftApple: 2014 r. Czy byłeś karany na serwerze: Tylko raz za nieumyślną rklamę Czy Pełniłeś podobną funkcję na serwerze o róchu min. 30 graczy: TAK Co chciałbyś zmienić na CraftApple: Moim zdaniem na serwerze nie trzeba wiele zmieniać, ale ja dodałbym jeszcze redstone do Creative. Jakie uprawnienia i obowiązki ma pomocnik: Pomocnik musi pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. Jeśli na czacie znajdą się wulgaryzmy pomocnik powinien dać upomnienie a jak nie skutkuje /kick [gracz] [powód] lub /mute [gracz] [czas] Dlaczego chcesz zostać pomocnikiem: Lubie pomagać ludziom i często mi się to zdarza w Realu jak i na CraftApple. Czy posiadasz umiejętności współpracy z ludźmi: Tak Opisz swoją osobę (min. 5 zdań) : Mam na imię Tomek. Mam 15 lat. W realu nie mam wiele przyjaciół. Mieszkam w Głogowie. Interesuje się informatyką. Po powrocie ze szkoły wchodzę na CraftApple lub gram na PS-4. Określ swoją dyspozycyjność: jestem do dyspozycji codziennie w godzinach mniej więcej od 14:30-21:00. Umotywowanie podania: Chciałbym zostać pomocnikiem żeby na coś się na serwerze przydać i pomagać Ludziom.
Bardzo krótkie podanie, za bardzo się nad nim nie napracowałeś. Widzę cię na serwerze, ale nie pomagasz innym, nie wypowiadasz się na forum. Jestem na NIE
Podanie brzydkie Nie pomagasz graczom Nie udzielasz się na forum Ogólnie rzadko cię widzę w grze Jestem na NIE
+ PLUSY + - Znasz komendy i obowiązki pomocnika - MINUSY - - Nie widzę Cię na serwerze - Podanie brzydkie - Miałeś bana - Miałeś napisać o sobie w kilku długich zdaniach - Błędy stylistyczne [align=center]|| PODSUMOWANIE || [/align] Uważam, że twoje podanie jest przekłamane. Odnoszę wrażenie, że zależy Ci tyko na randze przywilejach jakie otrzymuje pomocnik. Skoro posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi to ta ranga nie będzie Tobie potrzebna. Jestem na NIE To jest wyłącznie moje zdanie. FuBu&BuBu International SA.