Cześć, Szukam osoby która pomogłaby mi w sklejeniu modów konkretnie 3. Męczę się z tym już od tygodnia i nie udało mi się razem złożyć(Może bo nigdy nie dodawałem modów do gry ). Chodzi o modyfikacje: Optifine, Minimapa i Shadery. Używam oryginalnego launchera minecrafta (jeżeli to coś zmienia). Z tego co patrzyłem to raczej ta paczka będzie na 1.8 Jakby ktoś mi przesłał jak to dokładnie zrobić linki i w ogóle albo wysłał gotowe sklejone COŚ żebym łatwo to zamieścił. Chętnych proszę w komentarzach, można też na priv na forum jak i na serwerze. Odpłacę się jakoś w grze Pozdrawiam HeroikPL
Siema Zobacz sobie tutaj ona tu opisała duuuzo modów do MC więc napewno będą opisane szczegółowo wiem bo sam instalowałem MiniMapke i Optifine więc działa a co do Shaderów to nie mam pojęcia https://www.youtube.com/channel/UCOm8eTWVX-75zgQN7f48Dhg
Jestem w stanie pomoc ci zainstalowac forge1.8+modloader1.8. Dodatkowo do tego mozesz zalaczyc minimape,optifine,HUD,betterfps,gammamod1.8 a takze jakies tam shadery.