1. Nick: MsKornel, 2. Wiek: 12 lat, 3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: Od 3 do 5 godzin, 4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl: Tak, jednak ostatnio rzadziej wchodzę z powodu znudzenia się grą, 5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: Chyba od początku (Oczywiście z większymi i mniejszymi przerwami), ale nie pamiętam , 6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego: Na TS nie, 7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: Tak, 8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie, 9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Kornel i mieszkam w Bydgoszczy mam 12 lat. Chodzę do 6 klasy podstawówki i jestem przeciętnym uczniem. Moim ulubionym gatunkiem muzycznym jest muzyka klasyczna. Bardzo lubię dźwięk skrzypiec, a jednym z moich marzeń to nauczyć się na nich grać. Również bardzo przepadam za śpiewem operowym a mój ulubiony kolor to limonkowy (taki jasny zielony) pomimo tego, że za limonką nie przepadam. Jednym z moich ulubionych zajęć jest jeżdżenie na łyżwach, oraz ciekawie się rysowaniem. Nie wychodzi mi to za bardzo, ale z każdym kolejnym rysunkiem widać moje postępy. Jestem osobą która "trzyma się swoich zasad" i próbuje myśleć logicznie oraz stara się nie ponosić emocjom. Gdy dojdzie do sytuacji w której mnie ponoszą mam wyrzuty sumienia a co za tym idzie unikam takich sytuacji. 10. Dlaczego Ty: Chciałbym pomóc bo czuję się trochę jak taki pasożyt, patrzę jak inni pracują a sam siedzę i nic nie robię, 11. Wymień administrację serwera TeamSpeak: Administrator xXSoniaXx Administrator Marcinek7 12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: - Pomagać wyższym rangom w ogarnianiu nieporządku, - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla Administracji, - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie TeamSpeaka. - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Administratora, Moderatora) - Sprawdzanie formatu oraz dat w opisach kanałów, - Sprawdzanie opisów i avatarów użytkowników, - Znajomość serwerów CraftApple.pl oraz forum. 13. Czy Przeczytałeś regulamin?: "Tak, uważnie przeczytałem cały regulamin, zrozumiałem go i akceptuję jego postanowienia.".
Jestem na TAK. Podanie ładne, Aktywny na Ts3 CraftApple, Zna regulamin, Udziela się na forum. Według mnie nadajesz się w 100% do ekipy Ts3. Jak mówiłem- jestem na TAK! Powodzenia
Odpowiednia osoba na to stanowisko. Podanie zawiera minimalną ilość błędów, które spokojnie można uznać za literówkę. Jest BARDZO aktywny na Ts3, rozmawia z wieloma różnymi osobami i choć były momenty gdy ktoś chciał go rozdrażnić jednak nie dawał się wyprowadzić z równowagi. Odpowiedzialny? Jak najbardziej! Bez cienia wątpliwości nadaje się na to stanowisko Powiem krótko, Kornel, dla ciebie mam tylko jedno wielkie TAK
Jestem na TAK !!. Jesteś kulturalny, aktywny, obeznany zarówno z serwerem jak i społecznością CraftApple. Myślę, że się doskonale sprawdzisz. Nie wyobrażam sobie Ekipy TS bez Ciebie.