MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Propozycja moby i działki

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika KaC, 1 Luty 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KaC

KaC Użytkownik

Docenione treści:
    9
    Witam jestem nowym użytkownikiem nie mam pojęcia jak tu się robi ankiety ani coś ani jak się pisze temat najwyżej niech go admin forum poprawi chciałem złożyć propozycje albowiem iż nie widzę tu mobów co bardzo psują grę mówię o tych co się nie respią podczas nocy hm.. chciałbym aby to było i żeby gm zwiększył że da się dać 10 lub 20 działek bo ja za wiele na 4 nie wybuduje iż to jest trochę problematyczne jak gram z kimś żeby robić multi konta i dodawać 10 osób po kolei mam nadzieję że temat nie zostanie źle oceniony przez graczy dziękuję a i chciałem jeszcze dodać że jak dodacie moby to zróbcie żeby na działce nie mógł wybuchnąć kliper te zielone coś :D

Reklama
  2. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    No dobra. Od początku. SVip ma 30 działek, więc jak chcesz mieć więcej, to go zakup. A co do mobów, to to kwestie wydajnościowe. A creeper wybuchając nic nie niszczy.

3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Miło, że złożyłeś propozycje KaC.

1. Aby zwiększyć swój limit działek wystarczy zakupić rangę ViP (m.in. 15 działek, 11 PLN / 80 dni) lub SViP (m.in.30 działek, 35 PLN/80 dni). Możesz to zrobić w naszym automatycznym sklepie

2. Ilość mobów pojawiających się w nocy jest ograniczona ze względów wydajnościowych.

3. Creeper wybucha na działce zadając obrażenia Graczom, ale nic nie niszczy.

Do zobaczenia na serwerze.

4. KaC

KaC Użytkownik

Docenione treści:
    9
    Myślę że z moją budową 30 działek to i tak za mało :D ale dziękuję że mogę wydać pieniądze żeby kupić sobie działki co i tak prowadzi do tego żebym zrobił multi konto

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę