Tak jak na początku. Nie miałem okazji się Przywitać dokładnie Opowiedzieć o Sobie. Zapraszam do Czytania Jak masz na drugie imię? Nie Mam Twoja ksywka ? Andrzej? Ile centymetrów mierzysz? 1,72 Jaki masz numer buta? 38, 39 Jaki masz znak zodiaku? Rak Wierzysz w horoskopy? Nie Wklej zdjęcie! Nie pokazuję się, wstydzę się Jesteś praworęczny czy leworęczny? Praworęczny Czego nie lubisz robić? Sprzątać Co lubisz najbardziej jeść? Pomidorową Czego najbardziej nie lubisz jeść? Pasztetu, majonezu, jajek,. Jaki jest twój ulubiony owoc? Pomarańcza/cytryna Jakiego warzywa nie lubisz? Wszystkie lubię Nawet brukselkę Jakiej czekolady nie lubisz? Z bakaliami Co najczęściej jesz na śniadanie? Nie jadam. Co najczęściej jesz na kolację? Parówki, płatki z mlekiem, chleb Optoczony w jajku smażone Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? Nie mam Przyjaciół W jakim stylu się ubierasz? Tak żeby było mi Wygodnie Jaki masz kolor włosów? Jasny Brązowy Jakiej długości są twoje włosy? Krótkie max 2,5cm (Zapuszczam) Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? Proste Wolisz brunetki czy blondynki? Żadne Jakiego koloru są twoje oczy? Niebieskie Lubisz zwierzęta? Tak Masz zwierze? 2 chomiki+kota Masz chłopaka/dziewczynę? Nie. Lubisz mnie? Three Uwielbiam Dlaczego? Ponieważ jesteś Fajny Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś? nie wiem Co byś mi teraz powiedział? Zostaniemy Przyjaciółmi? Jakie pytanie byś teraz zadał? Lubisz Pączki? Kiedy masz imieniny? Podejrzewam 27 Września Masz telefon domowy? Nie Masz rodzeństwo? Niestety Tak Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? Kinga Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? Max Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? Nie wiem Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? Nie wiem Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? Nie wiem Jaki zespół polski najbardziej lubisz? Enej <3 Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? Avicil Podaj ulubioną piosenkę/piosenki Kamień z Napisem LOVE Jaką słuchasz muzykę? A to Różnie Jakie jest twoje ulubione drzewo? Brzozowe Jaki jest twój ulubiony film? Mało laty u Taty haha Jaki jest twój ulubiony serial? Rodzinka.PL, Ranczo, Pierwsza miłość, Policjanci i Policjantki Czy lubisz śpiewać? W domu Tak Czy lubisz tańczyć? Nie. Czy lubisz rysować? Różnie Ulubiony gadżet? Telefon Ulubiona strona internetowa? Astrona, facebook, YouTube Ulubiony program telewizyjny? Polsat/Tvn Jaki jest twój ulubiony sport? Pływanie :* Uprawiasz jakiś sport? Dokładnie NIE Ulubione przysłowie? Nie mam Czego nigdy byś nie zrobił? Wskoczył do ognia Co byś zrobił/zrobiła gdybyś wygrał/wygrała? Pomógł bym dzieciom Którzy są chorzy np. ze zespołem downa, Nowotwora itp. Takich co się nie da się wyleczyć Co byś zmienił/zmieniła na świecie? Wywalić p. Beate Szydło Czy wygrałeś/wygrałaś kiedyś Big Milka? Tak nawet kilka razy. Na jakich instrumentach umiesz grać? Flet Wierzysz w prawdziwą miłość? TAK ! Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? RMF.FM Czy umiesz pływać? Tak, Po ślimaku Jakie lody najbardziej lubisz? Czekoladowe, Miętowe, włoskie Lubisz długo spać? Tak Jaki jest twój najdziwniejszy sen? Ognista kula ognista z siana Jaki obcy język znasz? Angielski (Częściowo) Napisz coś w tym języku How old are you Co to znaczy? Ile masz Lat Jeździsz na rowerze? Przez ten rok nie Jeździsz na rolkach? Są za małe dla mnie Jeździsz na hulajnodze? Częściowo Jeździsz na deskorolce? Nie Ulubione miejsce wakacyjne? Gdańsk, Grynia, Puck, Sopot Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? -Telefon, - Radio - Ciepłe Ubrania Lubisz chodzić do kina? Nie. Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? Transformers Zemsta Upadłuych Czy lubisz czytać książki? Nie Jaka książka jest twoją ulubioną książką? nie wiem Jaka jest twoja ulubiona bajka? Myszka MIKI Jaka jest twoja ulubiona gazeta? Nie Czytam Gazet Kim chciałbyś/chciałabyś zostać w przyszłości? Cukiernikiem Jakie masz hobby? Granie na Komputerze O czym marzysz? O wyjechaniu za Granicę Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. Trudne Pytanie Wymień 4 swoje wady. Lubię Spać, Dużo Grać, Chodzić, Oszczędzać Wymień 4 swoje zalety. hymm Bym musiałbym Posiedzieć Co cię denerwuje? Dzieci Jak Proszą o admina Czego się boisz? Śmierci Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? piątek, Sobota, Niedziela Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? PONIEDZIAŁKU Jaką porę roku najbardziej lubisz? Wiosna Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? Jesień Jaki jest twój ulubiony numer? 5, w dzienniku mam nr. 1 Jakiego numeru najbardziej nie lubisz? 13 Dziękuje To wszystko. Można Zapytać się o coś Jeszcze
ndianajones1899 Mam na imię Mateusz Mam Brata ale ze mną nie mieszka w W-wa ale mam 2 siostry Okropne !