-Imię:Ola -Nick:SperaGame - Ile czasu w grze przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam od 2-3 -Data urodzenia:22.10.2002 8)p -Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:W Minecrafta zaczęłam grać ok.2012r na wersji 1.4.7(jak dobrze pamiętam). -Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Na Craftapple zaczęłam grać w 2013r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:-Nie przypominam sobie żebym była kiedykolwiek ukarana, może raz mi się zdarzyło.:] -Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Nie nigdzie nie pełniłam takiej funkcji.:] -Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Uważam, że na serwerze nic nie trzeba zmieniać, jest to serwer bardzo dobrze skonstruowany i przemyślany. Bardzo dobrym plusem jest tu zmiana skina co nie posiada większość serwerów. -Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:Obowiązkiem Pomocnika jest oczywiście dbać o dobro innych i o imienie serwera. Gdy ktoś obrażą i krzywdzi drugą osobę powinien natychmiast zareagować. Ale najpierw powinien się zapytać co się stało a nie od razu dawać komuś tak zwanego ,,bana'', powinien pomagać innym pomocnikom gdy proszą go o pomoc, uczestniczyć w zebraniach grupowych oraz wykonywać zadania które powierza mu Administrator. Ostatnim obowiązkiem jaki musi wypełnić Pomocnik jest zgłoszenie nieobecności gdy go nie będzie(musi napisać również ile go nie będzie oraz może dodać dlaczego) Pomocnik ma takie uprawnienia jak:dawanie kary drugiemu graczowi za złamanie prawa serwera(czyli bana). -Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałabym zostać pomocnikiem ponieważ lubię pomagać innym ludziom w trudnych sytuacjach.Jestem bardzo pocieszną osoba, gdy ktoś potrzebuje pomocy zawsze ją ode mnie otrzyma.Interesuje się również Minecraftem i zawsze chciałam być Pomocnikiem na serwerze Craftapple ale nie mogłam nabrać sił aż w końcu się odważyłam (Chciałam nawet kiedyś stworzyć swój serwer).:] - W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Jak najszybciej postaram się załatwić tą sprawę najpierw zapytam się co się stało i dlaczego tak się stało następnie zobaczę czy był przy tym jakiś świadek i zorbie co należy dam danej osobie bana albo upomnienie.:] - Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak posiadam bardzo duże umiejętności współpracy z ludźmi.Bardzo lubię współprace to mnie mobilizuje do pracy.:] - Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań:Nazywam się Ola, mam 13 lat.Mieszkam w województwie Dolonśląskim.Bardzo interesuje się sportem oraz nauką.Mam bardzo dobre oceny.Chodzę do 1 gimnazjum.W 4,5 i 6 klasie miałam wynagrodzenie szkolne (Czerwony pasek na świadectwach). Jestem bardzo dobra z ortografi,oraz bardzo szybko piszę na klawiaturze. Osiągam również bardzo duże sukcesy w Sporcie,między innymi biegam na ok.10 km,5km. itp.Nick SperaGame pochodzi od tego że dostałam konto od brata a przez ot że było ono premium to nie chciałam żeby przepadło dlatego mi je oddał.Moimi ulubionymi sportami są piłka nożna ,taniec oraz bieganie.Bardzo chciałabym zostac pomocnikiem i mam nadzieje że ot się spełni.Nie mogę doczekać już się odp.ze słowami ,,Zostałaś pomocnikiem na serwerze Craftapple''. -- Określ swoją dyspozycyjność:Jestem osoba dyspozycyjną, ponieważ jestem zawsze chętna od pracy i pomocy innym.Zawsze wszystko robię dokładnie,przemyślanie i na czas. -- Umotywowanie podania:Mam nadzieje że uda mi się dostać to tej bardzo zgranej ekipy. Pozdrawiam serdecznie całą ekipę craftapple.Możecie na mnie liczyć pomogę w każdej sprawie -
Jestem na NIE Ponieważ: > Nie udzielasz się na Forum a to jest Bardzo ważne. > Nie Widuję ciebie na serwerze > Nie Pomagasz Powodzenia za miesiąc
nie pomaga, rzadko jestes na serwie, na forum sie nie udzielasz, podanie brzydkie i bledy ortograficzne na nie
Bardzo często jestem na serwerze i staram się pomagać innym ; ) wytłumacz mi dlaczego uważasz to podanie za brzydkie ?