1.Nick z gry:Bado2 2.Data otrzymania bana:15/2/16 3.Sytuacja oraz powód otrzymania banaostalem bana za reklamowanie strony z cheatami (nie umyslnie) do 25 a potem cytowalem co zareklamowalem do three bo nie wiedzialem czy to lamalo regulamin i dostalem nastepnego bana na wiecznosc za reklamowanie strony z cheatami 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?:Bo nie chcialem zlamac regulaminu specjalnie tylko se pozartowac.
Nie musiałeś cytować dla Three. Za jego zgodą dałem Ci bana za pierwszym razem. Publiczne roztrząsanie sprawy dało w efekcie perma na 2 konta. Jeśli dostaniesz UB bądź ostrożny następnym razem. Nie każde żarty są właściwe. Pozdrawiam. LD
Widzę, że nasi szanowni gracze znaleźli sobie nową ofiarę i próbują ją teraz tu udupić. Z własnego doświadczenia wiem, że za notoryczne używanie wspomagaczy jest ban [perm], jednakże, gracz który co chwile otrzymuje bany na multikontach nie otrzyma UB. Przykro mi BADO, ale niestety UB nie dostaniesz [prawdopodobnie] A szanownych komentatorów proszę o rozwinięcie swojej wypowiedzi, bo nic nie wnosicie do sprawy, lecz tylko nabijacie posty i podkręcacie atmosferę.