MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

UB Bado2

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika BanDolff, 15 Luty 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BanDolff

BanDolff Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1.Nick z gry:Bado2
    2.Data otrzymania bana:15/2/16
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:Dostalem bana za reklamowanie strony z cheatami (nie umyslnie) do 25 a potem cytowalem co zareklamowalem do three bo nie wiedzialem czy to lamalo regulamin i dostalem nastepnego bana na wiecznosc za reklamowanie strony z cheatami
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?:Bo nie chcialem zlamac regulaminu specjalnie tylko se pozartowac.

Reklama
  2. LukDub

LukDub Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie musiałeś cytować dla Three. Za jego zgodą dałem Ci bana za pierwszym razem. Publiczne roztrząsanie sprawy dało w efekcie perma na 2 konta. Jeśli dostaniesz UB bądź ostrożny następnym razem. Nie każde żarty są właściwe.

Pozdrawiam. LD

3. BanDolff

BanDolff Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ok thx za wytlumaczenie

4. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Widzę, że nasi szanowni gracze znaleźli sobie nową ofiarę i próbują ją teraz tu udupić.
    Z własnego doświadczenia wiem, że za notoryczne używanie wspomagaczy jest ban [perm], jednakże, gracz który co chwile otrzymuje bany na multikontach nie otrzyma UB.

Przykro mi BADO, ale niestety UB nie dostaniesz [prawdopodobnie]

A szanownych komentatorów proszę o rozwinięcie swojej wypowiedzi, bo nic nie wnosicie do sprawy, lecz tylko nabijacie posty i podkręcacie atmosferę.​

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę