MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Pomocnik :)

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika MateoO, 15 Luty 2016.

?

Czy nadaje się na pomocnika?

1. Tak

22,2%
  2. Nie

66,7%
  3. Nie wiem

11,1%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MateoO

MateoO Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Mateusz
    Dokładny nick w grze: MateoO
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 4-5godz SeaBlock
    Data urodzenia: 04.05.2001
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: ok. 2013r wersja: 1.6.4
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 1rok
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Miałem kiedyś swój serwer minecraft oraz byłem moderatorem na kilku serwerach. Znam również dużo przydatnych komend :)
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic, wszystko dla mnie jest na swoim miejscu :)
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik może ukarać gracza mutem lub kickiem, jego obowiązkiem jest pilnowanie porządku na chacie i pomaganie graczom
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Lubie pomagać ludziom, myślę że nadaje się na pomocnika Waszego serwera ponieważ spędzam dużo godzin przy komputerze (oczywiście nauka na 1 miejscu) :)
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na podstawie rozmowy i wysłuchania obu stron
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, i to nawet bardzo wielką :D
    Opisz swoją osobę: A więc mam na imię Mateusz i mam 14 lat(maybe mało). Jestem uczniem gimnazjum, grałem w CS:GO ale mi się znudził aktualnie gram w Minecrafta I LOL'a :) Kiedy wchodzę na serwer jestem lekko zażenowany poziomem ortografii i ogarnięcia spamu na czacie :| Znam również różne, różniste komendy i jestem ogarnięty mam Ts, Skype mikrofon(dobry) i mutację :D Uprawiam również sport (pływanie i piłka nożna) mam dobre wyniki, medale.
    Określ swoją dyspozycyjność: Prawie codziennie mogę wejść na serwer :)
    Umotywowanie podania: Moim zdaniem podanie jest już dobre same w sobie, więc nie trzeba go umotywowywać :D

Reklama
  2. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Podanie jest cienkie samo w sobie... Kupa emotek, treść też tak sobie...

Potem ci się znudzi MC i co wtedy?

A co mutacja ma tu do rzeczy? Mieliśmy Moderatora który brzmi "wysoko" i nie robi różnicy czy ma taki czy inny głos. Liczy się co mówi, a nie jak.

JA osobiście cb nie widziałem ale ok, gra tu przeszło 200 graczy i nie można znać wszystkich...

Jak już napisałem we wstępie, podanie pisane na odwal się. Czyta się szybko i szybko dochodzi do wniosku, że poleciałeś po najniższej linii oporu.

Ostatecznie jestem na NIE

3. Dakota

Dakota Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Skoro tak lubisz pomagać graczom i grasz tu już rok, to dlaczego wczoraj dopiero się zarejestrowales? Do tej pory na forum nie pomogles nikomu ( to twój pierwszy wpis).
    Co do podania: jest okey. Przejrzyste i bez błędów. To nie praca magisterska, no i najwazniejsze informacje są. Odwiedzaj częściej forum i jeśli pomagasz graczom na serwerze, to również rób to i tutaj. Powodzenia.

Neutral

4. _DarkGirl_

_DarkGirl_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Plusy:
    - Można powiedzieć, że jesteś ogarnięty
    - Znasz uprawnienia pomocnika

Minusy:

- Trochę trudno się czyta (podanie nie jest sformatowane)
    - Podanie krótkie, nie ma zbyt wielu szczegółów, rozbudowanych zdań
    - Pomocnik powinien udzielać się na forum, a Ty tego nie robisz
    - Prawie w ogóle Cię nie widzę.

I tak jak napisał Kruku - Podanie jest "pisane na odwal się"

Więc niestety jestem na nie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę