Cześć, wracam po długiej przerwie, nie grałem przeszło rok. Lecz narazie nie będę wchodził na serwer ponieważ mam zepsuty komputer. Do zobaczenie za kilka dni na serwerze
Witam Witam może się na serwerze się Poznamy Ale jeśli już to: Ładnie wszyscy prosimy Opowiedz coś o Nas @Edit ThreeEyedMaster Kiedy się urodziłeś ? Jaki masz znak Zodiaku ? Ile centymetrów mierzysz ? Jesteś prawo czy lewo ręczny ? Czego najbardziej nie lubisz jeść ? W jakim stylu się ubierasz ? Wolisz brunetki czy blondynki ? Lubisz zwierzęta ? Masz rodzeństwo ? Jakie jest Twoje ulubione drzewo ? Czy lubisz tańczyć ? Jaki jest Twój ulubiony sport ? Kim chciałbyś zostać jak dorośniesz ? Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN ? Czy wygrałeś kiedyś BigMilka ? Co zabrałbyś na bezludną wyspę (4 rzeczy) Lubisz chodzić do kina ? O czym marzysz ? Wymień swoją największą wadę.
Coś mi się wydaje, że gdy wejdziesz na serwer, zrobi się dużo ciekawiej. Do zobaczenia i fajnie, że wróciłeś <3
Witajcie Serdecznie /z powrotem/ na CraftApple Mamy nadzieję, że będziecie się świetnie bawić. Pozdrawiam Serdecznie, Lucklucky10
Kiedy się urodziłeś ? 11 sierpnia 2002 rok. Jaki masz znak Zodiaku ? Lew Ile centymetrów mierzysz ? Mam 1.70 Jesteś prawo czy lewo ręczny ? Prawo Czego najbardziej nie lubisz jeść ? Schabowych w sosie. W jakim stylu się ubierasz ? Sportowo Wolisz brunetki czy blondynki ? Blondynki Lubisz zwierzęta ? Tak Masz rodzeństwo ? Tak Jakie jest Twoje ulubione drzewo ? Brzoza Czy lubisz tańczyć ? Nie Jaki jest Twój ulubiony sport ? Piłka nożna Kim chciałbyś zostać jak dorośniesz ? Piłkarzem Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN ? Zbudował bym sobie ville z basenem Czy wygrałeś kiedyś BigMilka ? Kilka razy. Co zabrałbyś na bezludną wyspę (4 rzeczy) Telefon, komputer, słuchawki, telewizor. Lubisz chodzić do kina ? Nie O czym marzysz ? Chciałbym zostać piłkarzem.
Ahoj! Witam całe forum i mam nadzieję miło spedzić tutaj czas, trafiłem na to forum dostając adres od znajomego, pozdrawiam!
Witka wszystkim forumowiczom, jestem Radek z Wawy, moje hobby to sport i cztery kółka, lubię grać w Quake Live i CSa, pozdrawiam!