Imię: Ania. Dokładny nick w grze: ania_12. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W tym tygodniu nie byłam na serwerze z powodów prywatnych. Ale normalnie przebywam w grze od 4 godzin do 5 godzin. Najchętniej na survivalu. Data urodzenia: 06.07.2003.[/color][/font] Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Grać w minecraft zaczęłam grać w Wielkanoc ubiegłego roku. Była to wersja podajże 1.8.1. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 07.06.1015. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma obowiązek pilnowania chatu. Ma dostęp do komend: -/kick nick powód -/mute nick czas Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciała bym zostać pomocnikiem ponieważ myślę ,że bym się nadawała. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Będe próbowała wyjaśnić zaistniały konflikt i wszystko wyjaśnić. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak. Opisz swoją osobę: Mam na imię Ania i mieszkam w małej miejscowości nieopodal trójmiasta. Chodzę do 6 klasy podstawówki, uczę się dosyć dobrze. Jestem nie wielkiego wzrostu ponieważ mam jedyne 147cm. W wolne chwile jeżdżę konno. Przez 10 lat mojego życia chorowałam na celiakie. Określ swoją dyspozycyjność: W poniedziałek i wtorek od godziny 18:30 do 20:00. W środę i czwartek od 16:30 do 19 lub 20. W piątki od 11:40 do 19:00. W wekeendy od 11:00 do 16:00. Umotywowanie podania:W tum momencie nie ma zbyt dużo pomocników wiec na pewno ktoś się wam przyda.
Błędy, błędy jeszcze raz błędy. Koleżanko zastanów się czy Ty naprawdę chcesz być tym "POMOCNIKIEM". Nie składaj już więcej Podań, no naprawdę robisz z siebie idiotkę.