MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

ania_12

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika ania_12, 18 Luty 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ania_12

ania_12 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Ania.

Dokładny nick w grze: ania_12.

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W tym tygodniu nie byłam na serwerze z powodów prywatnych. Ale normalnie przebywam w grze od 4 godzin do 5 godzin. Najchętniej na survivalu.

Data urodzenia: 06.07.2003.[/color][/font]

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Grać w minecraft zaczęłam grać w Wielkanoc ubiegłego roku. Była to wersja podajże 1.8.1.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 07.06.1015.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma obowiązek pilnowania chatu. Ma dostęp do komend:
    -/kick nick powód
    -/mute nick czas

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciała bym zostać pomocnikiem ponieważ myślę ,że bym się nadawała.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Będe próbowała wyjaśnić zaistniały konflikt i wszystko wyjaśnić.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak.

Opisz swoją osobę: Mam na imię Ania i mieszkam w małej miejscowości nieopodal trójmiasta. Chodzę do 6 klasy podstawówki, uczę się dosyć dobrze. Jestem nie wielkiego wzrostu ponieważ mam jedyne 147cm. W wolne chwile jeżdżę konno. Przez 10 lat mojego życia chorowałam na celiakie.

Określ swoją dyspozycyjność: W poniedziałek i wtorek od godziny 18:30 do 20:00. W środę i czwartek od 16:30 do 19 lub 20. W piątki od 11:40 do 19:00. W wekeendy od 11:00 do 16:00.

Umotywowanie podania:W tum momencie nie ma zbyt dużo pomocników wiec na pewno ktoś się wam przyda.

Reklama
  2. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ani umotywowanie podania, ani to dlaczego chciałabyś być pomocnikiem mnie nie przekonuje.

3. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Podanie do zamknięcia nie odczekany miesiąc :p!

4. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Błędy, błędy jeszcze raz błędy.

Koleżanko zastanów się czy Ty naprawdę chcesz być tym "POMOCNIKIEM".

Nie składaj już więcej Podań, no naprawdę robisz z siebie idiotkę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę